Medewerker Technische DienstHieronder vind je alle Medewerker Technische Dienst vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Allround Onderhoudsmonteur

  Dinteloord MBO Fulltime

  Een wereldwijd staalproducent in Dinteloord zoekt een Allround Onderhoudsmonteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor diverse inspectie-, revisie- en onderhoudswerkzaamheden. De werkzaamheden van een Onderhoudsmonteur liggen zowel op elektronisch als mechanisch gebied. Om aan de slag te kunnen als Allround Onderhoudsmonteur beschik je over minimaal 3 jaar werkervaring en heb je MBO werk- en denkniveau in de richting mechatronica of elektrotechniek. Het salaris voor deze functie ligt tussen de € 3.500,- en € 4.000,- bruto per maand (afhankelijk van ervaring). 

  meer over deze vacature
 • Inbedrijfsteller

  Roosendaal MBO Fulltime

  Een groeiende organisatie in Roosendaal gespecialiseerd in brandveiligheidsinstallaties is op zoek naar een Inbedrijfsteller. Als Inbedrijfsteller ben je verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen en onderhouden van brandmeld-/ontruimingsinstallaties. Je zorgt voor de juiste programmering en werking van de installaties, je lost eventuele storingen op en je denkt mee over oplossingen. Indien van toepassing hoort het bijwonen en begeleiden van inspecties ook tot de werkzaamheden en dit alles in samenwerking met fijne collega’s. Als Inbedrijfsteller bij deze organisatie krijg je een bruto salaris tussen de € 3.100,- en € 3.500,- per maand.

  meer over deze vacature
 • Storingscoördinator

  Den Bosch MBO Fulltime

  Een snelgroeiende organisatie, gespecialiseerd op het gebied van energienetwerken, is op zoek naar een Storingscoördinator.  Als Storingscoördinator verhelp je niet alleen installatiestoringen, maar ben je ook het aanspreekpunt voor monteurs. Naast een salaris tussen de €2.900,- en €3.400,- bruto per maand profiteer je van 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Heb jij affiniteit met energienetwerken en werkervaring als Storingscoördinator?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles