Medewerker Technische DienstHieronder vind je alle Medewerker Technische Dienst vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Meewerkend Voorman Lashallen

  Oud-Beijerland MBO Fulltime

  Een wereldwijde staalproducent in regio Rotterdam is op zoek naar een Meewerkend Voorman. Als Meewerkend Voorman ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van constructie- en reparatiewerkzaamheden. Daarnaast geef je aansturing aan jouw team en ben je het aanspreekpunt voor de Productie Manager. Om aan de slag te kunnen als Meewerkend Voorman beschik je over een afgeronde BBL opleiding Constructiebankwerker of Allround Lasser niveau 3. Je krijgt hier een bruto salaris van tussen de € 3.000,- en € 3.600,- per maand voor terug. 

  meer over deze vacature
 • Elektromonteur

  Gouda MBO Fulltime

  Een professioneel familiebedrijf in Gouda gespecialiseerd is binnen de voedingsindustrie op zoek naar een Elektromonteur. Zie jij elektrotechnische vraagstukken als een uitdaging en los je dit graag op zodat het aan jouw hoge kwaliteitseisen voldoet? Om te starten als Elektromonteur heb je een afgeronde mbo-opleiding in de richting Elektrotechniek/ Besturingstechniek en heb je kennis op elektronisch gebied. Tegenover je werk krijg je een bruto maandsalaris van tussen de €2.500,- en €3.000,- voor terug.

  meer over deze vacature
 • UT Operator

  Regio Zuid-Holland MBO Fulltime

  Een wereldwijd staalproducent in Dinteloord zoekt een UT Operator. In deze functie ben je voornamelijk bezig met het onderzoeken van lasverbindingen. Om aan de slag te kunnen als UT Operator beschik je over UT level 1, visuele inspectie niveau 2 en heb je MBO werk- en denkniveau 3 in de richting techniek. Het salaris voor deze functie ligt tussen de € 2.500,- en € 3.000,- bruto per maand (afhankelijk van ervaring). 

  meer over deze vacature
 • Inbedrijfsteller

  Roosendaal MBO Fulltime

  Een groeiende organisatie gespecialiseerd in brandveiligheidsinstallaties is op zoek naar een Inbedrijfsteller. Als Inbedrijfsteller ben je verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen en onderhouden van brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Je zorgt voor de juiste programmering en werking van de installaties, lost eventuele storingen op en je denkt mee over oplossingen. Heb jij ervaring als Inbedrijfsteller en ben je bekend met brandmeldsystemen?

  meer over deze vacature
 • Techniek Coördinator

  Moerdijk MBO Fulltime

  Een nationaal en internationaal familiebedrijf in Groot-Ammers is op zoek naar een Techniek Coördinator. In deze verantwoordelijke functie ben je dagelijks bezig met het plannen van technische werkzaamheden. Daarnaast ben je actief als aanspreekpunt voor de klant. Als Techniek Coördinator ben je proactief en beschik je over een klantgerichte instelling. Je bent gemotiveerd en bij jou staat kwaliteit en een optimaal procesverloop voorop. Om te kunnen starten als  Techniek Coördinator heb je een afgeronde technische HBO opleiding. Herken jij jezelf in deze vacature? Reageer dan snel!

   

  meer over deze vacature
 • Technisch Meewerkend Uitvoerder

  Groot-Ammers MBO Fulltime

  Een nationaal en internationaal familiebedrijf in Groot-Ammers is op zoek naar een Technisch Meewerkend Uitvoerder. In deze verantwoordelijke functie vertegenwoordig jij het bedrijf tijdens het hijen, heffen, vijzelen, sleeën en skating van zware lasten vanaf het moment van laden tot aan de installatie op  nieuwe locatie. Daarbij verzorg je met het team ook de uiteindelijke installatie. Heb jij een breed interesse gebied in de techniek en de capaciteiten om tijdens projecten op locaties in Europa vertegenwoordiger te zijn van het bedrijf? Reageer dan op deze vacature!
   

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles