Medewerker Technische DienstHieronder vind je alle Medewerker Technische Dienst vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Technisch Operator

  Den Bosch MBO Fulltime

  Een organisatie actief in de beheer- en onderhoudsprocessen in Den Bosch zoekt een Technisch Operator. Binnen deze uitdagende functie wordt jij als Technisch Operator verantwoordelijk voor het bewaken, beheren en inzetten van energienetwerken. Ook ben je actief met het aanpassen van pompregelingen en inzetten van bioketels. Hier krijg je een salaris tussen de € 2.200,- en € 2.800,- bruto per maand voor terug. Heb jij affiniteit met Techniek en werkervaring als Operator? 

  meer over deze vacature
 • Storingscoördinator

  Den Bosch MBO Fulltime

  Een snelgroeiende en innovatieve organisatie, gespecialiseerd op het gebied van energienetwerken, is op zoek naar een Storingscoördinator.  Als Storingscoördinator verhelp je niet alleen installatiestoringen, maar ben je ook het aanspreekpunt voor monteurs. Naast een salaris tussen de €2.900,- en €3.400,- bruto per maand profiteer je van 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Heb jij affiniteit met energienetwerken en werkervaring als Storingscoördinator?

  meer over deze vacature
 • Teamleider Technische Dienst

  Bergschenhoek MBO Fulltime

  Een snel groeiende organisatie in de plantenkwekerij die zich richt op termijnorders van haar klanten is op zoek naar een Teamleider Technische Dienst. Binnen deze diverse functie zorg je als Teamleider Technische Dienst onder andere voor continuïteit van de productie en coördineer je het team. Je bent zowel elektrotechnisch, mechanisch als watertechnisch bezig. De organisatie biedt een salaris tussen de €3.200,- en €3.600,- bruto per maand. Ben jij communicatief vaardig en beschik jij over een LTS/MTS diploma reageer dan snel op deze vacature!

  meer over deze vacature
 • Meewerkend Voorman

  Zevenhuizen MBO Fulltime

  Als Meewerkend Voorman kom je te werken binnen een wereldwijd staalproducent. In deze functie ga je aan de slag met de Spiral Mill Machine. Dit is een OP computergestuurde lasmachine die spiraalgelaste buizen produceert. De Meewerkend Voorman is verantwoordelijk voor de uitvoering van de productieplanning en treedt op als aanspreekpunt voor de Productie Manager. Om aan de slag te kunnen als Meewerkend Voorman beschik je over een afgeronde BBL opleiding Constructiebankwerker of Allround Lasser niveau 2 of 3. Hier krijg je een salaris tussen de € 3.000,- en € 3.600,- bruto per maand voor terug. 

  meer over deze vacature
 • Metaalbewerker

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een Rotterdams constructiebedrijf zoekt een Metaalbewerker die voornamelijk nieuwbouw, herstel- en modificatie werkzaamheden uitvoert aan diverse type staalconstructies. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bewerken van diverse types staal. Als Metaalbewerker bedien je de metaalbewerkingsmachines. Heb jij een MBO diploma in de metaaltechniek of vergelijkbaar en ervaring met geautomatiseerde machines als een frees- en draaibank? 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles