Hoofd Technische DienstHieronder vind je alle Hoofd Technische Dienst vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Productie Manager

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een internationaal opererende organisatie in Rotterdam zoekt een Productie Manager. Binnen deze functie als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het gehele proces met betrekking tot de productie van kranenblokken, instrumentatie afsluiters en diverse instrumentatie accessoires. Als Productie Manager wordt van jou verwacht dat je beschikt over een afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar. Ook is ervaring binnen een vergelijkbare technische functie binnen een productiebedrijf vereist. Hier krijg je een bruto salaris tussen de € 4.000,- en € 5.000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. 

  meer over deze vacature
 • Meewerkend Voorman

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een innovatieve organisatie gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van efficiënte transportoplossingen is op zoek naar een Meewerkend Voorman. Binnen deze veelzijdige functie ben jij het aanspreekpunt op de werkplaats. Als Meewerkend Voorman ben je bezig met het repareren, opbouwen en onderhouden van hydraulische laad- en los systemen. De organisatie biedt een brutosalaris tussen de €3.250,- en €3.600,-. Naast dit salaris profiteer je als Meewerkend Voorman van 24 vakantiedagen + 5 ADV dagen op basis van een fulltime dienstverband. Heb jij kennis van hydrauliek en pneumatiek én heb je het in je om een team aan te sturen?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles