Hoofd Technische DienstHieronder vind je alle Hoofd Technische Dienst vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Productie Manager

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een internationaal opererende organisatie in Rotterdam zoekt een Productie Manager. Binnen deze functie als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het gehele proces met betrekking tot de productie van kranenblokken, instrumentatie afsluiters en diverse instrumentatie accessoires. Als Productie Manager wordt van jou verwacht dat je beschikt over een afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar. Ook is ervaring binnen een vergelijkbare technische functie binnen een productiebedrijf vereist. Hier krijg je een bruto salaris tussen de € 4.000,- en € 5.000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. 

  meer over deze vacature
 • Wagenparkbeheerder

  Breda MBO Fulltime

  Een transportbedrijf in Breda zoekt een Wagenparkbeheerder. In deze functie als Wagenparkbeheerder ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het materieel. Dit bestaat uit +/- 100 trekkende voertuigen en +/- 200 getrokken voertuigen. Je stuurt circa 5 werkplaatsmedewerkers aan en onderhouden van contact met leveranciers. Als Wagenparkbeheerder verdien je een bruto salaris tussen de    € 3.500,- en € 4.000,- per maand. Heb jij 3 jaar ervaring als Wagenparkbeheerder? 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles