Hoofd Technische DienstHieronder vind je alle Hoofd Technische Dienst vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Productie Manager

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een internationale organisatie in Rotterdam zoekt een Productie Manager. Binnen deze functie als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het gehele proces met betrekking tot de productie van kranenblokken, instrumentatie afsluiters en diverse instrumentatie accessoires. Als Productie Manager wordt van jou verwacht dat je beschikt over een afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar. Ook is ervaring binnen een vergelijkbare technische functie binnen een productiebedrijf vereist. Hier krijg je een bruto salaris tussen de € 4.000,- en € 5.000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. 

  meer over deze vacature
 • Engineering Teamleider

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een groeiend technisch bedrijf in regio Rotterdam is op zoek naar een Engineering Teamleider. In deze verantwoordelijk functie geef jij leiding aan een team van 11 engineers. Als Engineering Teamleider motiveer je de engineers en houd je overzicht over het totale project. Heb jij een afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan op deze vacature!

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles