Electrical EngineerHieronder vind je alle Electrical Engineer vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • E-Inspecteur

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in het importeren van dieselmotoren en generatoren is vanwege uitbreiding op zoek naar een E-inspecteur die de afdeling service komt versterken. Als E-inspecteur snap jij hoe energiesystemen werken en heb je verstand van besturingstechniek in met name de stroomwereld. In je dagelijkse werkzaamheden ga jij door heel Nederland op bezoek bij klanten. Hier inspecteer jij de hele elektronische installatie, schrijf je een rapportage en breng je advies uit aan klanten. Om aan de slag te kunnen als E-inspecteur ben je in bezit van SCIOS Scope 8 en VCA. Je krijgt hier een salaris van tussen de  € 3.500,- en € 4.000,- bruto per maand voor terug. 

  meer over deze vacature
 • Elektromonteur

  Regio Zuid-Holland MBO Fulltime

  Een bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van (sport) lichtinstallaties is op zoek naar een Elektromonteur. Als Elektromonteur ben je vooral bezig met het verrichten van elektrotechnische (service) werkzaamheden op locatie door geheel Nederland en in het buitenland. Heb je affiniteit met elektrotechniek, ben je gedreven en heb je geen last van hoogtevrees? 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles