Electrical EngineerHieronder vind je alle Electrical Engineer vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Electrical Hardware Engineer

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationale organisatie in Rotterdam gericht op hijs- en hefwerktuigen is op zoek naar een Electrical Hardware Engineer. Als Electrical Hardware Engineer heb je passie voor de techniek en heb je interesse in ontwerpen en berekenen van elektrische schema's en componenten. In deze verantwoordelijke en diverse functie ben je onder andere bezig met het uitwerken van ontwerp-, werk- en revisie tekeningen. Daarnaast werk je nauw samen met je collega's, waaronder ook collega's uit Maleisië. Om te kunnen starten als Electrical Hardware Engineer heb je een afgeronde MBO4 opleiding in de richting elektrotechniek of mechatronica, ervaring met EPLAN en minimaal 3 jaar werkervaring in soortgelijke functie. Je krijgt hier onder andere een marktconform salaris, 25 vakantie dagen en 13 ATV dagen voor terug.

  meer over deze vacature
 • Electrical Software Engineer

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationale organisatie in Rotterdam gericht op hijs- en hefwerktuigen is op zoek naar een Electrical Software Engineer. Als Electrical Software Engineer ben jij verantwoordelijk voor onder andere het ontwerpen, programmeren, implementeren en testen van PLC programma’s. De complexiteit van de producten en de vele nieuwe ontwikkelingen zorgen voor een constante uitdaging. Je hebt affiniteit met mechaniek en hydrauliek en je staat ervoor open om je hier verder in te ontwikkelen. Daarnaast ben je bereid in goed overleg een deel van je werkzaamheden op locatie uit te voeren. Om te starten als Electrical Software Engineer heb je een afgeronde MBO4 of HBO opleiding, ervaring met PLC programma's en minimaal 2 jaar ervaring in soortgelijke functie. Je krijgt hier onder andere een marktconform salaris, 25 vakantie dagen en 13 ATV dagen voor terug.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles