Electrical EngineerHieronder vind je alle Electrical Engineer vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Teamleider Elektriciëns

  Zuid-Holland MBO Fulltime

  Heb jij een achtergrond in de elektrotechniek en lijkt het je leuk om te reizen voor je werk? Voor een nationaal en Europees opererende organisatie die gespecialiseerd is in de maritieme elektrotechniek zijn wij op zoek naar een Teamleider Elektriciëns. 

  meer over deze vacature
 • Elektro Monteur

  Roosendaal MBO Fulltime

  Een snelgroeiend en innovatief familiebedrijf, specialist in bewaren en verwerken van groenten zoekt een Elektro Monteur in de omgeving van Roosendaal. Heb jij affiniteit met techniek ben je klantgericht en flexibel ingesteld? Dan is deze uitdaging iets voor jou! 

  meer over deze vacature
 • Elektro Monteur

  Emmeloord MBO Fulltime

  Heb jij affiniteit met de agrarische sector en heb je een sterk technisch inzicht? Een innovatief, internationaal en hoogwaardig familiebedrijf, specialist in bewaren en verwerken van groenten zoekt een Elektro Monteur! In deze uitdagende functie zet jij jouw technische vaardigheden en flexibiliteit in om afwisselende elektrische werkzaamheden uit te voeren. 

  meer over deze vacature
 • Senior Technician

  Rotterdam MBO Fulltime

  Ben jij dé ervaren Technician met een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Een professionele wereldspeler op gebied van rotating equipment zoekt een Senior Technician. In deze afwisselende functie ga jij klantgericht en punctueel te werk en geef je leiding aan de jongere techneuten. 

  meer over deze vacature
 • Technician

  Rotterdam MBO Fulltime

  Heb jij een grote affiniteit met techniek en ben je analytisch ingesteld? Een hoogwaardige en internationale speler op gebied van rotating equipment zoekt een gedreven technicus, om het team van technicians te versterken. Als Technician heb je afwisselende taken, gericht op reparatie en onderhoud. Nauwkeurigheid en een klantgerichte instelling zijn hierbij van groot belang. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles