Commercieel Medewerker BinnendienstHieronder vind je alle Commercieel Medewerker Binnendienst vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Technisch Administratief Medewerker

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een technische handelsonderneming, een leverancier van een groot aantal artikelen van gerenommeerde fabricaten binnen de elektrotechniek is op zoek naar een Technisch Administratief Medewerker. Ben je administratief onderlegd en kun je goed samen werken? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

  meer over deze vacature
 • Planner Personeel

  Gorinchem MBO Fulltime

  Een wereldwijd opererende technische onderneming zoekt een Planner. In deze functie ben je hoofdverantwoordelijk voor de planning van personeel en materiaal. Je zorgt voor een zo efficiënt mogelijke planning en houdt hierbij rekening met de reisafstand van het personeel. Dagelijks onderhoudt je contact met de klanten over uiteenlopende zaken. Het is aan jou de taak om samen met jouw collega de planning te maken voor +/- 35 monteurs rekeninghoudend met de wensen van de klant. 

  meer over deze vacature
 • Technisch Commercieel Medewerker m/v

  Noord Brabant MBO Fulltime

  Wil jij graag jouw technische kennis en commerciële vaardigheden in de praktijk wilt brengen binnen een team van specialisten en kom je graag in contact met allerlei bedrijven in verschillende branches? Een organisatie welke een indrukwekkende traditie op het gebied van smeertechniek heeft is op zoek naar een Technisch Commercieel Medewerker.

  meer over deze vacature
 • Technisch Commercieel Medewerker

  Oud-Beijerland MBO Fulltime

  Een hightech productiefabriek in Oud-Beijerland, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat, is op zoek naar een Technisch Commercieel Medewerker. Heb jij een klantgerichte instelling, technische kennis én ervaring in een technische productie-omgeving? Dan is deze functie iets voor jou!
   

  meer over deze vacature
 • Storingscoördinator

  Den Bosch MBO Fulltime

  Heb jij een sterk technisch inzicht en ben jij een talent in organiseren? Een snelgroeiende en innovatieve organisatie, gespecialiseerd op het gebied van energienetwerken, is op zoek naar een storingscoördinator. Ben jij servicegericht, proactief en hecht jij waarde aan een goede werksfeer? Dan is deze functie iets voor jou!

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles