Commercieel Medewerker BinnendienstHieronder vind je alle Commercieel Medewerker Binnendienst vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Medewerker Service Binnendienst

  Den Haag MBO Fulltime

  Een organisatie in de regio Den Haag gespecialiseerd in de transporttechniek is op zoek naar een Medewerker Service Binnendienst. Als Medewerker Service Binnendienst ben jij dagelijks bezig met het verbeteren van de service met als doel samen met het team zorgen dat de klanten tevreden zijn. Om te starten als Medewerker Service Binnendienst heb je passie voor techniek en vind je het leuk om te werken met klanten.

  meer over deze vacature
 • Commercieel Medewerker Binnendienst

  Capelle aan den IJssel HBO Fulltime

  Een verkoop en service organisatie gespecialiseerd in hydrauliek componenten in Capelle aan den IJssel zoekt een Commercieel Medewerker Binnendienst. In deze veelomvattende functie ben je samen met jouw vijf collega's verantwoordelijk voor het gehele ordertraject. Als Commercieel Medewerker Binnendienst sta je middenin de organisatie tussen de klanten enerzijds en interne afdelingen anderzijds. Binnen de organisatie krijg je de ruimte om door te groeien richting een commerciële buitendienst functie. Het salaris ligt tussen de € 2.500,- en € 3.000,- bruto per maand en je krijgt een 13e maand. Heb jij je HBO afgerond en ben je toe aan de eerste stap in jouw loopbaan? 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles