CalculatorHieronder vind je alle Calculator vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Calculator

  Rotterdam HBO Fulltime

  Ben jij zowel technisch als cijfermatig sterk en heb je goede communicatieve vaardigheden? Internationale organisaties binnen verschillende branches zoeken regelmatig zowel ervaren als startende calculators binnen de elektrotechniek en machinebouw.

  meer over deze vacature
 • Calculator Elektrotechniek

  Den Haag MBO Fulltime

  Zoek jij een baan met veel afwisseling en kun je zelfstandig werken? Heb je een MBO-diploma Elektrotechniek of Installatietechniek en ben je prestatiegericht? Een ambitieus familiebedrijf in Den Haag zoekt een Calculator. Je komt te werken in een collegiaal bedrijf met informele werksfeer.  

  meer over deze vacature
 • Calculator Elektrotechniek

  Den Haag MBO Fulltime

  Zoek jij een baan met veel afwisseling en kun je zelfstandig werken? Heb je een MBO-diploma Elektrotechniek of Installatietechniek en heb je minimaal 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie? Een ambitieus familiebedrijf in Den Haag zoekt een Calculator. Je komt te werken in een collegiaal bedrijf met informele werksfeer.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles