AccountmanagerHieronder vind je alle Accountmanager vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Accountmanager

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een organisatie die gespecialiseerd is in trackingsystemen maakt voor voertuigen is op zoek naar een Accountmanager Binnendienst. Bij deze organisatie ben jij verantwoordelijk voor je eigen succes én beloning.
  Je houd je bezig met Sales en hebt contact met diverse klanten, van ZZP'ers tot aan grote en middelgrote bedrijven. De organisatie biedt doorgroeimogelijkheden en een bonussysteem.

  meer over deze vacature
 • Hoofd Binnendienst Verkoop

  Alphen aan den Rijn MBO Fulltime

  Een duurzame organisatie die oplossingen in watertransport levert is op zoek naar een Hoofd Binnendienst Verkoop. Als Hoofd Binnendienst Verkoop ondersteun je het team dat bestaat uit 18 collega's. Je houdt je onder andere bezig met het in kaart brengen van processen en optimaliseert deze. Daarnaast onderhoud je de orderportefeuille. De organisatie biedt naast een salaris tussen de €3.600,- en €4.100.- bruto per maand ook een uitdagende functie, waar jij het aanspreekpunt bent! Heb jij ervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles