AccountmanagerHieronder vind je alle Accountmanager vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Accountmanager

  Utrecht HBO Fulltime

  Ben jij zelfverzekerd, overtuigend en heb jij inzicht in de behoeften van de klanten? Een bedrijf actief in de autobranche is op zoek naar een Accountmanager. In deze rol bedien je jouw klanten als adviseur en volwaardig gesprekspartner. Je voornaamste uitdaging is het vertalen van klantwensen naar concrete oplossingen. 

  meer over deze vacature
 • Accountmanager Binnendienst

  Delft HBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in het verwerken van lood naar nieuw bladlood zoekt een Accountmanager voor de binnendienst. Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het leveren van actieve bijdrage aan de groei van de organisatie. Binnen deze functie wordt er verwacht dat jij minimaal drie jaar ervaring hebt in een soortgelijke functie. Heb jij een HBO werk- en denkniveau en beschik jij over relavante werkervaring als Accountmanager? 

  meer over deze vacature
 • Accountmanager

  Delft HBO Fulltime

  Heb jij ervaring met leiding nemen én ben jij communicatief sterk? Een organisatie gevestigd in de regio Den Haag gespecialiseerd in het verwerken van bladlood is op zoek naar een Sales- Accountmanager Buitendienst.

  meer over deze vacature
 • Accountmanager

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een organisatie die gespecialiseerd is in trackingsystemen maakt voor voertuigen is op zoek naar een Accountmanager Binnendienst. Bij deze organisatie ben jij verantwoordelijk voor je eigen succes én beloning.
  Je houd je bezig met Sales en hebt contact met diverse klanten, van ZZP'ers tot aan grote en middelgrote bedrijven. De organisatie biedt doorgroeimogelijkheden en een bonussysteem.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles