AccountmanagerHieronder vind je alle Accountmanager vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Accountmanager

  Omgeving Rotterdam MBO Fulltime

  Ben jij een commerciële Accountmanager met ervaring binnen de industrie? Heb jij zowel ervaring in de binnendienst als de buitendienst? Een gerenommeerde organisatie, actief binnen de technische product- en dienstverlening in de regio Rotterdam, zoekt een stevige Accountmanager. Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor de opzet en uitvoering van het salesplan binnen je eigen rayon.

  meer over deze vacature
 • Account Manager

  Rotterdam HBO Fulltime

  Ben jij het type dat energie krijgt van het sluiten van deals en na het sluiten van een deal direct doorschakelt naar de volgende? Als Accountmanager binnendienst bij deze organisatie, actief in het ontwikkelen en verkopen van hoogwaardige systemen ben jij verantwoordelijk voor je eigen succes én beloning. Je heb contact met diverse klanten, van ZZP'ers tot aan grote en middelgrote bedrijven. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles