WMO Adviseur Oude StijlHieronder vind je alle WMO Adviseur Oude Stijl vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • WMO Adviseur

  Breda HBO Fulltime

  Voor verschillende gemeenten in de regio Brabant zijn wij met regelmaat op zoek naar WMO Adviseurs. Heb jij ervaring met het zelfstandig indiceren, ben je op korte termijn beschikbaar en ben je administratief goed onderlegd?

  meer over deze vacature
 • WMO Adviseur

  Noord Brabant HBO Fulltime

  Voor diverse gemeenten in de regio Brabant zijn wij met op zoek naar WMO Adviseurs. Het gaat niet alleen om opdrachten op projectbasis, ook zijn wij specifiek op zoek naar kandidaten die in vaste dienst willen treden van een gemeente.
  Heb jij ervaring met het zelfstandig indiceren van WMO voorzieningen, beschik je over een relevant HBO diploma in maatschappelijke richting, of heb je fysio- of ergotherapie gestudeerd? Ben je daarnaast toe aan de volgende stap in jouw WMO carrière en wil je weten wat KOOT voor jou daarin kan betekenen? Dan komen wij graag met jou in contact! 

  meer over deze vacature
 • WMO Adviseur

  Regio Zuid Holland HBO Fulltime

  Ben jij op korte termijn fulltime beschikbaar, heb je ervaring als WMO Adviseur en heb je ervaring met het werken vanuit een wijkteam?

  meer over deze vacature
 • WMO consulent

  Noord-Brabant HBO Parttime

  Voor een gemeente in de regio Noord-Brabant is KOOTProfessionlas op zoek naar een WMO consulent. Ben jij op korte termijn beschikbaar voor 32-36 uur per week, heb je ervaring als WMO consulent en ben jij bekend met SUITE?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles