WMO Adviseur Oude StijlHieronder vind je alle WMO Adviseur Oude Stijl vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • WMO Adviseur

  Hoeksche Waard HBO Fulltime

  Voor een gemeente in de regio Hoeksche Waard is KOOTprofessionals per 1 januari 2019 op zoek naar een WMO Adviseur. Heb jij ruim ervaring met het zelfstandig indiceren van huishoudelijke hulp, woningaanpassingen en rollend vervoer in het kader van de WMO, ben je op korte termijn beschikbaar voor 36 uur per week en ben je administratief goed onderlegd? 

  meer over deze vacature
 • WMO Adviseur

  Noord Brabant HBO Fulltime

  Voor diverse gemeenten in de regio Brabant zijn wij met op zoek naar WMO Adviseurs. Het gaat niet alleen om opdrachten op projectbasis, ook zijn wij specifiek op zoek naar kandidaten die in vaste dienst willen treden van een gemeente.
  Heb jij ervaring met het zelfstandig indiceren van WMO voorzieningen, beschik je over een relevant HBO diploma in maatschappelijke richting, of heb je fysio- of ergotherapie gestudeerd? Ben je daarnaast toe aan de volgende stap in jouw WMO carrière en wil je weten wat KOOT voor jou daarin kan betekenen? Dan komen wij graag met jou in contact! 

  meer over deze vacature
 • WMO Adviseur

  Regio Zuid Holland HBO Fulltime

  Ben jij op korte termijn fulltime beschikbaar, heb je ervaring als WMO Adviseur en heb je ervaring met het werken vanuit een wijkteam?

  meer over deze vacature
 • WMO Adviseur

  Breda HBO Fulltime

  Voor verschillende gemeenten in de regio Brabant zijn wij met regelmaat op zoek naar WMO Adviseurs. Heb jij ervaring met het zelfstandig indiceren, ben je op korte termijn beschikbaar en ben je administratief goed onderlegd?

  meer over deze vacature
 • Allround WMO Adviseur

  Regio Haarlem HBO Fulltime

  Voor een gemeente in de regio Haarlem zijn wij per direct op zoek naar een Allround WMO Adviseur. Heb jij ervaring met het werken als Allround WMO Adviseur en met GWS/ SUITE? Ben jij per direct beschikbaar voor 36 uur per week?

  meer over deze vacature
 • Medewerker backoffice WMO

  Regio Rotterdam MBO Fulltime

  Voor een gemeente in de regio Rotterdam is KOOTProfessionals op zoek naar een Medewerker Backoffice WMO. Heb jij ervaring met administratieve werkzaamheden rondom de WMO en ben je per 1 januari beschikbaar voor 36 uur per week?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles