SchuldhulpverlenerHieronder vind je alle Schuldhulpverlener vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Consulent Schuldhulpverlening

  Regio Rotterdam HBO Fulltime

  Heb jij een afgeronde HBO opleiding in sociaal juridisch of maatschappelijke richting en kennis van de Participatiewet? Heb je al ervaring opgedaan bij een gemeente? Kan je verschillende onderwerpen en werkzaamheden snel eigen maken, adequaat handelen in complexe situaties en daarbij omgaan met belangentegenstellingen?

  meer over deze vacature
 • Schuldhulpverlener

  Haarlem HBO Parttime

  Regelmatig zoeken gemeentes schuldhulpverleners met ervaring. Heb jij een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur richting SJD), beschik jij over aantoonbare werkervaring en ben jij in staat om je eigen werk te managen?

  meer over deze vacature
 • Schuldhulpverlener

  Randstad HBO Fulltime

  Regelmatig is KOOTprofessionals op zoek naar schuldhulpverleners die ervaring hebben binnen een gemeentelijke instelling. Heb jij een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur richting SJD), beschik jij over aantoonbare werkervaring en ben jij in staat om je eigen werk te managen? Dan is KOOTprofessionals op zoek naar jou!

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles