Kwartiermaker Sociaal DomeinHieronder vind je alle Kwartiermaker Sociaal Domein vacatures. Andere namen voor deze vacatures zijn: Verandermanager, Verbinder en Transitiemanager. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Customer Service Medewerker

  Dordrecht HBO Fulltime

  Voor een gerenommeerd aanbieder in verzekeringen zoeken wij een een Customer Service Medewerker.
  Je hebt veel klantcontact en je leert de basis binnen de verzekeringenbranche binnen deze functie. De organisatie is modern waarbij je vanuit deze functie de mogelijkheid krijgt om bedrijfsbreed door te groeien. Je krijgt de kans om het bedrijf en de branche te leren kennen en zo te ervaren welke kant binnen de organisatie jij op wil. Ligt jouw interesse binnen het commerciële, de schades of juist op de HR afdeling? Ben jij in het bezit van een HBO diploma en ben je bereid om meerdere WFT's te behalen? Reageer dan snel.

  meer over deze vacature
 • Klantadviseur Hypotheken ING HBO

  Amsterdam HBO Fulltime

  Bij de ING in Amsterdam zijn we voor diverse afdelingen op zoek naar hypotheek klantadviseuren.

  Afdeling Welkom|
  Binnen afdeling 'welkom' worden alle particuliere hypotheekaanvragen beoordeeld, maar ook klanten met een onderneming kunnen hier terecht.
  Jij begeleid de klanten in het gehele proces, vanaf het moment van indienen van een aanvraag via de ING adviseurs of intermediair, tot het passeren van de hypotheek bij de notaris. 
  Intermediairs en relatiemanagers kunnen bij het business to business klantcontactcenter terecht voor vragen. Dit is het Hypotheken Service Punt. Je kunt denken aan vragen over ons acceptatiebeleid of de status van een hypotheekaanvraag. 

  Customer Service & Information 
  Binnen deze afdeling zijn er meerdere teams, waaronder het team Tatskforce SMV, team Zorgeloos wonen en twee teams bij Interest Only. De team van Interest Only benaderen proactief klanten met een aflossingsvrije hypotheek. Hier wordt besproken en besloten of de klant de hypotheeklasten na afloop van de aflossingsvrije periode nog wel kan dragen en of deze na de looptijd verlengbaar is. 

  Het team Taskforce SMV (Schuld Marktwaarde Verhouding) zorgt voor optimale datakwaliteit o.a. ten behoeve van securisatie-projecten.
  Het team Zorgeloos wonen helpt klanten die dreigen in betalingsproblemen te komen.

  Wij bespreken graag met jou in welk team jij het beste zou passen aan de hand van jouw voorkeuren en werkervaring! 

  meer over deze vacature
 • Medewerker Hypotheken ING

  Amsterdam HBO Fulltime

  Bij de ING in Amsterdam, op de afdeling hypotheken verwerk je samen met jouw team de 'Levenscyclus van de hypotheek'. Je werkt hier als medewerker hypotheken voor klanten van de ING. Er komen verschillende fasen voorbij binnen deze levenscyclus, zoals het wijzigen van rente, marktwaarde, opstellen van aflosnotas en het verlagen van de maandlast. Je hebt ook veel contact met notarissen en intermediairs. Een deel van de dag ben je dus administratief bezig en een ander deel weer telefonisch. Het is een vereiste voor deze functie om een afgeronde HBO opleiding te hebben, samen met een WFT Basis en WFT Hypothecair krediet. Wil jij je graag ontwikkelen op het gebied van hypotheken en wil je onderdeel uitmaken van een enthousiast team?
  Neem dan snel contact met ons op!

  meer over deze vacature
 • Klantadviseur Hypotheken ING MBO4

  Amsterdam MBO Fulltime

  Op de afdeling Hypotheken bij de ING in Amsterdam, ben je als klantadviseur samen met je collega's verantwoordelijk voor het adviseren van particuliere en zakelijke klanten. Je kunt denken aan vragen over hypotheken, verhuizingen en aflossingen. Het is een vereiste om een afgeronde MBO niveau 4 opleiding te hebben, samen met een WFT Basis en WFT Hypthecair krediet. Wil jij je graag ontwikkelen op het gebied van hypotheken en haal je energie uit het adviseren van klanten? Dan komen we graag met je in contact!
   

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles