KwaliteitsmedewerkerHieronder vind je alle Kwaliteitsmedewerker vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • WMO Adviseur

  Noord Brabant HBO Fulltime

  Voor diverse gemeenten in de regio Brabant zijn wij met op zoek naar WMO Adviseurs. Het gaat niet alleen om opdrachten op projectbasis, ook zijn wij specifiek op zoek naar kandidaten die in vaste dienst willen treden van een gemeente.
  Heb jij ervaring met het zelfstandig indiceren van WMO voorzieningen, beschik je over een relevant HBO diploma in maatschappelijke richting, of heb je fysio- of ergotherapie gestudeerd? Ben je daarnaast toe aan de volgende stap in jouw WMO carrière en wil je weten wat KOOT voor jou daarin kan betekenen? Dan komen wij graag met jou in contact! 

  meer over deze vacature
 • Kwaliteitsmedewerker WMO

  Regio Rijnmond HBO Fulltime

  Heb jij ervaring met het coachen en begeleiden van WMO Adviseurs? Heb je ervaring in de functie Kwaliteitsmedewerker WMO vanuit een gemeente en ben je op korte termijn beschikbaar? Dan is KOOTprofessionals op zoek naar jou!

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles