Consulent JeugdHieronder vind je alle Consulent Jeugd vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Consulent Jeugd

  Randstad HBO Fulltime

  KOOTprofessionals is doorlopend op zoek naar Jeugdconsulenten voor diverse gemeenten in de Randstad. Heb jij een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur richting SPH) en ben je geregistreerd bij SKJ? En ben je ook communicatief vaardig?

  meer over deze vacature
 • Jeugdprofessional

  Spijkenisse HBO Fulltime

  Heb jij ervaring in de Jeugdzorg en ben je SKJ geregistreerd? Heb je veel kennis van wet- en regelgeving op het gebied van de Jeugdwet en ken je de sociale kaart van de regio Rotterdam? Ben je in het bezit van een relevant HBO diploma en heb je kennis van complexe gedrags- en ontwikkelingsproblematiek in gezinssystemen? Dan is KOOTprofessionals op zoek naar jou!

  meer over deze vacature
 • Jeugd Consulent

  Noord-Holland HBO Fulltime/parttime

  Heb jij ervaring in de Jeugdzorg en ben je SKJ geregistreerd? Heb je veel kennis van wet- en regelgeving op het gebied van de Jeugdwet en ben je 32 uur per week beschikbaar? Ben je in het bezit van een relevant HBO diploma en heb je aantoonbare kennis van diverse indicaties binnen de jeugdzorg of jeugd GGZ? Dan is KOOTprofessionals op zoek naar jou!

  meer over deze vacature
 • Jeugdteam Consulent

  Regio Den Haag HBO Fulltime

  Voor een gemeente in de regio Den Haag zijn wij op zoek naar een Jeugdteam Consulent. Ben jij per 2 januari beschikbaar voor 36 uur per week, heb je goede kennis van de Jeugdwet en ben je SKJ- geregistreerd?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles