Consulent JeugdHieronder vind je alle Consulent Jeugd vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Jeugdconsulent

  Noord-Holland HBO Parttime

  Voor een gemeente in de regio Noord-Holland is KOOTprofessionals op zoek naar een Jeugdconsulent. Beschik jij over HBO werk- en denkniveau en ben je in het bezit van een SKJ-registratie? Ben je bekend met de Jeugdwet en heb je ervaring met het werken met Jeugd? 

  meer over deze vacature
 • Consulent Jeugd

  Randstad HBO Fulltime

  KOOTprofessionals is doorlopend op zoek naar Jeugdconsulenten voor diverse gemeenten in de Randstad. Heb jij een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur richting SPH) en ben je geregistreerd bij SKJ? En ben je ook communicatief vaardig?

  meer over deze vacature
 • Jeugdprofessional

  Spijkenisse HBO Fulltime

  Heb jij ervaring in de Jeugdzorg en ben je SKJ geregistreerd? Heb je veel kennis van wet- en regelgeving op het gebied van de Jeugdwet en ken je de sociale kaart van de regio Rotterdam? Ben je in het bezit van een relevant HBO diploma en heb je kennis van complexe gedrags- en ontwikkelingsproblematiek in gezinssystemen? Dan is KOOTprofessionals op zoek naar jou!

  meer over deze vacature
 • Trajectbegeleider jongeren / voortijdig schoolverlaters

  Breda HBO Fulltime

  Voor een gemeente in de regio Noord-Brabant is KOOTprofessionals op zoek naar een Trajectbegeleider jongeren/ vroegtijdig schoolverlaters. Beschik jij over HBO werk- en denkniveau en heb je ervaring en affiniteit met het begeleiden van jongeren, met name 16 – 23 jarigen, zowel individueel als groepsgewijs ? Heb jij ervaring met de doelgroep vroegtijdig schoolverlaters en kennis van instellingen op het terrein van onderwijs, arbeid (jeugd), hulpverlening / schoolmaatschappelijk werk en veiligheid?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles