Warehouse MedewerkerHieronder vind je alle Warehouse Medewerker vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Logistiek Medewerker/ Koerier

  Schiphol MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener in de omgeving van Schiphol zoekt een Allround Logistiek Medewerker & Koerier. In deze functie ondersteun je verschillende afdelingen binnen het bedrijf en ben je de schakel tussen kantoor en de loods. Tevens ben je verantwoordelijk voor het coördineren van leveringen en ben je veel onderweg naar klanten. Je komt te werken binnen een klein team waarin jij en je collega's de leiding hebben over het leveren van goederen. Heb jij ervaring met luchtvracht en ben je toe aan een afwisselende uitdaging in een internationale omgeving? Reageer dan nu! 

  meer over deze vacature
 • Dangerous Goods Specialist

  Eindhoven MBO Fulltime

  Wij zij op zoek naar een Dangerous Goods Specialist. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de opslag en transport van gevaarlijke stoffen. Dagelijks sta je in contact met klanten en zorg je dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Heb jij je IATA Basis gevaarlijke stoffen certificaat behaald en beschik jij over relevante werkervaring? 
  Je komt te werken in een informele organisatie die iedereen de kans biedt om zijn eigen talenten te ontwikkelen. Er heerst een prettige sfeer en dit is te merken aan het lage verloop in personeel. Het is een specialist op het gebied van Dangerous Goods en heeft een groot aanbod aan interne cursussen. 

  meer over deze vacature
 • Dangerous Goods Expert

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistieke organisatie in regio Rotterdam zoekt een ervaren Dangerous Goods Expert. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de opslag en transport van gevaarlijke stoffen. Dagelijks sta je in contact met klanten en zorg je dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Jouw ervaring omtrent gevaarlijke goederen en up-to-date kennis (ADR, IATA, IMDG en/of ADN) is zeer gewenst.

  meer over deze vacature
 • Dangerous Goods Expert

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Een logistieke organisatie in regio Schiphol zoekt een ervaren Dangerous Goods Expert. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de opslag en transport van gevaarlijke stoffen. Dagelijks sta je in contact met klanten en zorg je dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Jouw ervaring omtrent gevaarlijke goederen en up-to-date kennis (ADR, IATA, IMDG en/of ADN) is zeer gewenst.

  meer over deze vacature
 • Junior Medewerker Dangerous Goods

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistieke organisatie zoekt een Junior Medewerker Dangerous Goods. In deze functie word je opgeleid als Dangerous Goods Expert. Na een gedegen inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor de opslag en transport van gevaarlijke stoffen. Het is een afwisselende functie waarbij je actief bent op kantoor, zendingen naloopt in de loods en regelmatig ook locaties van de klanten bezoekt.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles