WagenparkbeheerderHieronder vind je alle Wagenparkbeheerder vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Hoofd planning

  Utrecht HBO Fulltime

  Een grote organisatie (actief met afvalwerking) zoekt een Hoofd Transportplanner. In deze functie ga je leidinggeven aan de planning en de receptie en voer jij de beoordelingsgesprekken. Dagelijks controleer je de planning voor de volgende dag en zorg je voor een oplossing bij eventuele problemen. Het wagenpark valt ook onder jouw beheer. Hiernaast onderhoud je contact met leveranciers en uitzendbureaus. Ben jij stressbestendig? Heb je ervaring binnen de planning en ben je klaar voor de volgende stap? Reageer dan snel. 

  meer over deze vacature
 • Transportplanner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een technische organisatie in Rotterdam zoekt een planner die dagelijks actief is met de planning van (technisch) verhuur-materieel in combinatie met chauffeurs. Voor de regio Randstad verzorg je de roosters van de chauffeurs en combineer je deze met het te verhuren (rijdende) materieel. Je werkt nauw samen met je collega's van de planning en hebt nauw contact met de chauffeurs. Als Planner is jouw topografische kennis van de Randstad belangrijk net als jouw ervaring in een vergelijkbare functie. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles