Vessel PlannerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Vessel Planner vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Marine Operator

  Rotterdam MBO Fulltime

  Wij zoeken voor onze opdrachtgever een gemotiveerde Marine Operator, die het huidige team komt versterken. Binnen deze zeer dynamische afdeling werk je in ploegendiensten en krijg je veel verantwoording. Geen dag is hetzelfde en jij hebt direct contact met verschillende partijen als het gaat om de short sea activiteiten. Ben jij die pro-actieve en enthousiaste nieuwe collega? Wij komen graag met jou in contact.

  meer over deze vacature
 • Vessel Planner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationaal en multimodaal transportbedrijf in Rotterdam zoekt een Vessel Planner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van de lading van de verschillende schepen. Je hebt nauw contact met schepen, terminals en leveranciers en lost waar nodig de problemen accuraat op. Heb jij ervaring als Vessel Planner? Heb je uitstekende kennis van de Engelse taal? Wil je afhankelijk van ervaring tussen de €3.000,- en €4.000,- per maand verdienen? Ben jij accuraat, stressbestendig en proactief?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles