Vessel PlannerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Vessel Planner vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Junior Vessel Planner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener zoekt een Junior Vessel Planner voor hun kantoor in Rotterdam. In deze functie is je voornaamste bezigheid, het plannen en coördineren van (zee)schepen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt en gesprekspartner en bent verantwoordelijk voor het tijdig en accuraat verwerken van alle gegevens rondom het laden en lossen in de systemen. Werkervaring binnen een soortgelijke functie is geen eis. De opdrachtgever is op zoek naar iemand die de ambitie heeft om volwaardig Vessel Planner te worden. Oprechte interesse in de Scheepvaart is hierin absoluut gewenst. Ontzettend mooie kans voor een starter met afgeronde opleiding aan het STC.

  meer over deze vacature
 • Marine Operator

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationale rederij (actief in short sea) in Rotterdam zoekt een gemotiveerde Marine Operator, die het huidige team komt versterken. Binnen deze zeer dynamische afdeling werk je in ploegendiensten en krijg je veel verantwoording. Geen dag is hetzelfde en jij hebt direct contact met verschillende partijen als het gaat om de short sea activiteiten. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles