TransportplannerHieronder vind je alle Transportplanner AGF, Binnenvaart, Groupage, Intermodaal Transport, Rail, Tanktransport en Wegtransport / Container vacatures vooral in groot Rotterdam en omgeving Amsterdam Schiphol. Staat jouw gewenste transportplanner vacature er niet bij meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer een vacatures.

 • Disponent / Barge Planner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Ben jij een gedreven persoon, die met enige werkervaring in de logistiek het vak van Barge Planner verder eigen wil maken? Ben jij daarnaast ambitieus en zie jij jezelf over een paar jaar wellicht een leidinggevende functie vervullen (afdeling of general)? Een gerenommeerde dienstverlener met een aantal eigen inland terminals is dan op zoek naar jou! 

  meer over deze vacature
 • Container Planner Wegtransport

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een opdrachtgever in regio Dordrecht zoekt een Container Planner Wegtransport. In deze functie ga jij je bezig houden met het inplannen van volle en lege containers vanuit de havens in Antwerpen en Rotterdam naar klanten in het Europese achterland. Je staat nauw in contact met leveranciers en chauffeurs om ervoor te zorgen dat het gehele logistieke proces vlekkeloos verloopt.

  meer over deze vacature
 • Planner Binnenvaart

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een opdrachtgever in regio Dordrecht zoekt een Planner Binnenvaart. In deze functie ga jij je vooral bezig houden met het inplannen van volle en lege containers vanuit de havens in Antwerpen en Rotterdam. Daarnaast zorg jij er voor dat rekening is gehouden met de meest efficiënte route. Heb jij je MBO opleiding afgerond, spreek je de Duitse taal en ben je op korte termijn beschikbaar?

  meer over deze vacature
 • Assistent Transportplanner Containers

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoeren van containers zoekt een Assistent Transportplanner. In deze functie ben je naast het plannen van de chauffeurs en transporten verantwoordelijk voor de administratieve taken die komen kijken bij het vervoer. Je wordt intern goed begeleid en krijgt de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.

  meer over deze vacature
 • Planner (Tijdelijk 6 maanden)

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener uit regio Schiphol zoekt een Planner voor de Luchtvracht in combinatie met Wegtransport. Je krijgt van de import of export afdeling transporten doorgegeven en het is aan jou om een zo efficiënt mogelijke planning te maken. Als zendingen vertraging oplopen onderneem je actie om deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. Houd je ervan om in contact te staan met verschillende afdelingen en kun je goed het overzicht bewaren tijdens drukke periodes?

  meer over deze vacature
 • Assistent Planner Import (wegtransport)

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener uit regio Dordrecht is op zoek naar een Assistent Planner Import. Wil jij werken binnen een informeel team en bij een groeiende organisatie met oog voor de werknemers? Oh ja en ben jij ook in voor af en toe een gezellig hapje en drankje met jouw collega's?  Lees vooral verder en misschien werk jij straks op 1 van de mooiste plekken in de omgeving Dordrecht.

   

  meer over deze vacature
 • Junior Tankcontainer Planner

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een wereldwijde marktleider op het gebied van tanktransport is op zoek naar een Junior Tankcontainer Planner. In deze functie ben je naast het inplannen van vracht ook druk met het onderhouden van klantcontacten in heel Europa. Het is voor de opdrachtgever van belang dat jij tijdens je werkzaamheden voortdurend bezig bent met het optimaliseren van de transport en kosten structuur. Je bent constant bezig om de beschikbare middelen optimaal te benutten en bent niet bang om (op termijn) zelf beslissingen te nemen.

  meer over deze vacature
 • Expediteur Export

  Regio Dordrecht MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener in regio Dordrecht zoekt naar een Expediteur Export. In deze functie kom je te werken op een afdeling die alle export zendingen behandeld voor de key-accounts. Je onderhoudt contacten met in- en externe partijen en bent samen met je team verantwoordelijk voor alle zendingen en transporten. Heb je ervaring als expediteur en wil je werken in een internationale omgeving?

  meer over deze vacature
 • Transportplanner Zeecontainers

  Rotterdam MBO Fulltime

  Heb jij een aantal jaren werkervaring als Planner in het zeecontainertransport (wegvervoer) en wil jij aan de slag bij een toonaangevend en moderne transportorganisatie? Dan zit er een team van 7 collega's op jou te wachten.

  meer over deze vacature
 • Senior Transportplanner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoer van containers & trailers via intermodaal transport zoekt een Senior Planner. Je zorgt ervoor dat alle lopende zaken binnen het transportproces op elkaar aansluiten en houdt hierbij rekening met tijd en kosten. Een efficiënt transport met een tevreden klant is hetgeen waar jij dagelijks voor gaat.

  meer over deze vacature
 • Medewerker Transport

  Rotterdam MBO Fulltime

  Wil jij werken op een A-locatie midden in Rotterdam en heb jij reeds ervaring in de shipping of forwarding sector? Bekijk het functieprofiel en misschien ben jij de Medewerker Transport, die wij zoeken. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles