TransportplannerHieronder vind je alle Transportplanner AGF, Binnenvaart, Groupage, Intermodaal Transport, Rail, Tanktransport en Wegtransport / Container vacatures vooral in groot Rotterdam en omgeving Amsterdam Schiphol. Staat jouw gewenste transportplanner vacature er niet bij meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer een vacatures.

 • Transportplanner Verenigd Koninkrijk

  Westland MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener in regio Westland, gespecialiseerd in het vervoeren van bloemen en planten richting het Verenigd Koninkrijk, zoekt een Transportplanner. Samen met een team van 10 collega's zorg je ervoor dat de transporten tijdig en met de juiste documenten geleverd worden op de plaats van bestemming (aan de overkant van de Noordzee). 

  meer over deze vacature
 • Transportplanner Wegtransport

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een internationale wegtransporteur zoekt ter uitbreiding van het team een Transportplanner. In deze functie ben je primair verantwoordelijk voor het opstellen van een zo efficiënt mogelijke planning voor het transport van containers en trailers over de weg voor een Roemeense klant. Dagelijks heb je contact met de klant en Roemeense chauffeurs en zorg je voor oplossingen bij eventuele problemen. Om dit goed uit te kunnen voeren is beheersing van de Roemeense en Nederlandse taal noodzakelijk. Samen met je collega's ga je nieuwe routes opzetten en bestaande zo efficiënt mogelijk laten lopen, rekening houdend met de wet- en regelgeving. Ben jij communicatief vaardig, heb je enkele jaren ervaring als planner en beheers je de Roemeense taal uitstekend? Reageer dan snel. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles