TransportplannerHieronder vind je alle Transportplanner AGF, Binnenvaart, Groupage, Intermodaal Transport, Rail, Tanktransport en Wegtransport / Container vacatures vooral in groot Rotterdam en omgeving Amsterdam Schiphol. Staat jouw gewenste transportplanner vacature er niet bij meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer een vacatures.

 • Transportplanner Zeecontainers

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een wegtransporteur in Rotterdam, actief met vervoer van containers, zoekt een Planner Containers, ter aanvulling van het team. Dagelijks ben je samen met je collega's actief met de planning van containers van en naar terminals in regio Rotterdam en Antwerpen. Je onderhoudt nauw contact met klanten en containerterminals. Jouw taak is om de internationale chauffeurs aan te sturen en hen opdrachten te geven m.b.t. vervoer van containers in de Benelux. Jouw ervaring als Transportplanner is gewenst net als ook jouw topografische kennis. 

  meer over deze vacature
 • Transportplanner

  Regio Dordrecht MBO Fulltime

  Een handelsorganisatie zoekt een Transportplanner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plannen van transport over de weg. Je hebt hebt nauw contact met chauffeurs en bent hét eerste aanspreekpunt voor de klant. Hiernaast verzorg je de benodigde documenten en facturatie. Het is ook belangrijk dat je knelpunten signaleert om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je komt te werken in een team met ervaren planners. Heb je ervaring als planner binnen het wegtransport en zin om onderdeel uit te maken van een professionele organisatie? 

  meer over deze vacature
 • Commercieel Medewerker Binnendienst

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een handelsorganisatie en producent in duurzame producten zoekt een Commercieel Medewerker Binnendienst. In deze functie ben je verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand en probeer je hun wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen.  Uitwerken van offertes en opvolgen hiervan is ook een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Dit doe je in goede afstemming met de interne afdelingen en buitendienst.
  Ben jij klantgericht en commercieel ingesteld en heb je zin om onderdeel te zijn van een enthousiast team? Reageer dan snel! 

  meer over deze vacature
 • Logistiek Planner

  Barendrecht MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener zoekt een Transportplanner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het organiseren van transporten en onderhoudt je dagelijks contact met vervoerders en warehouses Hiernaast verzorg je ook de benodigde douanedocumenten en krijg je te maken met im -en export. Heb jij al enige ervaring met het plannen van transporten en kennis van douanezaken? Reageer dan snel!

  meer over deze vacature
 • Rail Planner

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener in Rotterdam zoekt een Rail Planner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inplannen van wagons/treinen en personeel. Je hebt dagelijks contact met klanten, terminals, machinisten en interne afdelingen om het gehele logistieke proces zo soepel te laten verlopen. Het is van belang dat je als Planner Rail de vraag van de klant kan omzetten in een concreet plan en snel kan schakelen tussen alle betrokken partijen. Er wordt verwacht dat je actief bezig bent met het analyseren van het logistieke proces, verbetervoorstellen aandraagt en deze implementeert.

  meer over deze vacature
 • Medewerker Transport

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een rederij in Rotterdam zoekt een Medewerker Transport. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het organiseren van het binnenlandse transport, zowel import als export. Het gaat erom dat het transport op een zo efficiënt mogelijke manier wordt geregeld, via railvervoer en/of wegtransport. Ook het vervoer tussen de terminals wordt door jou verzorgd. Je hebt dagelijks contact met de klant, leveranciers, vervoerders en interne afdelingen. Sta jij stevig in je schoenen en denk je te passen in de onderstaande functieomschrijving? 
   

  meer over deze vacature
 • Transportplanner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een technische organisatie in Rotterdam zoekt een planner die dagelijks actief is met de planning van verhuur-materieel in combinatie met de chauffeurs. Voor de regio Randstad verzorg je de roosters van de chauffeurs en combineer je deze met het te verhuren materieel. Je werkt nauw samen met je collega's van de planning en hebt dagelijks contact met de chauffeurs. Als Planner is jouw topografische kennis van de Randstad belangrijk net als jouw ervaring in een vergelijkbare functie. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles