TransportplannerHieronder vind je alle Transportplanner AGF, Binnenvaart, Groupage, Intermodaal Transport, Rail, Tanktransport en Wegtransport / Container vacatures vooral in groot Rotterdam en omgeving Amsterdam Schiphol. Staat jouw gewenste transportplanner vacature er niet bij meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer een vacatures.

 • Junior Medewerker Transport

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationale technische organisatie, gevestigd in Rotterdam, zoekt een Junior Medewerker Transport. Dagelijks ben je actief met een diversiteit aan werkzaamheden. Opstellen van (vracht)documenten, orders picken in het eigen magazijn, contact onderhouden met vervoerders en nauw samenwerken met collega's m.b.t. beheren van voorraden. Als Junior Medewerker Transport heb je verantwoordelijkheden en taken op het gebied van alle uitgaande orders voor verzending in binnen- en buitenland. Het bedrijf zoekt iemand met een afgeronde logistieke opleiding, met vergelijkbare (stage)-ervaring, per direct beschikbaar is en in het bezit is van eigen vervoer. Als het geen probleem is voor jou om deels administratief en deels in het warehouse actief te zijn, ben jij dé persoon voor deze baan!

  meer over deze vacature
 • Transportplanner

  Rotterdam-Botlek MBO Fulltime

  Heb jij een aantal jaren werkervaring als Transportplanner in het containertransport (wegvervoer) en wil jij aan de slag bij een toonaangevend en moderne transportorganisatie? Dan zit er een team van 5 collega's op jou te wachten. Dagelijks ben je aan de slag met het containertransport van eigen auto's en charters en onderhoud je nauw contact met de klant. Jouw toekomstige collega’s zijn echt een team met elkaar. Hard werken maar met humor en altijd bereid elkaar te helpen. Ben jij de Transportplanner die bij dit team aan de slag gaat?

  meer over deze vacature
 • Expediteur Wegtransport

  Regio Schiphol MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener in regio Schiphol zoekt een Expediteur Wegtransport. Voor diverse internationale klanten ben je dagelijks actief met de organisatie van internationale wegtransporten, ná of vóór vervoer via lucht- of zeevracht. Hierbij maak je gebruik van eigen vrachtauto's, externe charters én bevrachters. Je onderhoudt zeer nauw contact met de key-accounts en collega's die hiernaast actief zijn met zee- of luchtvrachten. Ben jij op zoek naar een baan waar jouw ervaring als Planner of Expediteur Wegtransport van meerwaarde kan zijn, dan gaat dit bedrijf graag aan de slag met jou. Je start gelijk op contract, met een maximaal salaris van € 3.100,- aangevuld met een bonus per jaar. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles