TransportplannerHieronder vind je alle Transportplanner AGF, Binnenvaart, Groupage, Intermodaal Transport, Rail, Tanktransport en Wegtransport / Container vacatures vooral in groot Rotterdam en omgeving Amsterdam Schiphol. Staat jouw gewenste transportplanner vacature er niet bij meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer een vacatures.

 • Assistent Transportplanner Containers

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoeren van containers zoekt een Assistent Transportplanner. In deze functie ben je naast het plannen van de chauffeurs en transporten verantwoordelijk voor de administratieve taken die komen kijken bij het vervoer. Je wordt intern goed begeleid en krijgt de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.

  meer over deze vacature
 • Planner Distributie

  Capelle aan den IJssel HBO Fulltime

  Een wegtransporteur op het gebied van koel- en vriesdistributie van levensmiddelen is op zoek naar een Planner Distributie. In deze functie ben jij samen met jouw collega's verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk inzetten van transportmiddelen, charters en chauffeurs. De transporten worden uitgeleverd en opgehaald vanuit verschillende locaties binnen Europa. Dagelijks houd je controle op de uitvoering van de transporten en sta je in contact met klanten en vervoerders. 

  meer over deze vacature
 • Senior Transportplanner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoer van containers & trailers via intermodaal transport zoekt een Senior Planner. Je zorgt ervoor dat alle lopende zaken binnen het transportproces op elkaar aansluiten en houdt hierbij rekening met tijd en kosten. Een efficiënt transport met een tevreden klant is hetgeen waar jij dagelijks voor gaat.

  meer over deze vacature
 • Assistent Transportplanner (Import / Export)

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een intermodaal dienstverlener uit regio Dordrecht zoekt een Assistent Transportplanner? Weet jij ten alle tijden het overzicht te houden en heb jij (stage) ervaring als Transportplanner? Onze opdrachtgever is een toonaangevende en neutrale dienstverlener in de container logistiek. Als jij (startend) ervaring hebt en/of wil groeien naar een baan als transportplanner dan ben jij de persoon die gezocht wordt!

  meer over deze vacature
 • Planner Binnenvaart

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een logistieke organisatie in regio Dordrecht zoekt een Planner Binnenvaart. In deze functie ga jij je vooral bezig houden met het inplannen van volle en lege containers vanuit de havens in Antwerpen en Rotterdam. Daarnaast zorg jij er voor dat rekening is gehouden met de meest efficiënte route. Spreek jij Duits en heb jij ervaring als Planner Binnenvaart?

  meer over deze vacature
 • Transportplanner Zeecontainers

  Rotterdam MBO Fulltime

  Heb jij een aantal jaren werkervaring als Planner in het zeecontainertransport (wegvervoer) en wil jij aan de slag bij een toonaangevend en moderne transportorganisatie? Dan zit er een team van 7 collega's op jou te wachten.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles