TransportplannerHieronder vind je alle Transportplanner AGF, Binnenvaart, Groupage, Intermodaal Transport, Rail, Tanktransport en Wegtransport / Container vacatures vooral in groot Rotterdam en omgeving Amsterdam Schiphol. Staat jouw gewenste transportplanner vacature er niet bij meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer een vacatures.

 • Transportplanner

  Schiphol MBO Fulltime

  Wil je werken binnen een internationale organisatie? Zoek jij naar een leuke uitdagende functie met een breed takenpakket? Spreekt een functie als Transportplanner jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een logistieke dienstverlener voor het vervoer van cargo zijn wij op zoek naar een Transportplanner. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het maken van de planning. Samen met een team van drie collega's onderhoud je ook contact met klanten en chauffeurs en verwerk je transportdocumenten in het systeem. Heb jij affiniteit met de transportwereld, reageer dan nu!

  meer over deze vacature
 • Transportplanner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Heb jij een aantal jaren werkervaring als Planner in het containertransport (wegvervoer) en wil jij aan de slag bij een toonaangevend en moderne transportorganisatie? Dan zit er een team van 7 collega's op jou te wachten.

  meer over deze vacature
 • Rail Planner

  Rotterdam WO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener zoekt een Railplanner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inplannen van zendingen, wagons/treinen en personeel. Je hebt dagelijks contact met klanten, terminals, machinisten en interne afdelingen om het gehele logistieke proces zo soepel te laten verlopen. Het is van belang dat je de vraag van de klant kan omzetten in een concreet plan en snel kan schakelen tussen alle betrokken partijen. Er wordt verwacht dat je actief bezig bent met het analyseren van het logistieke proces, verbetervoorstellen aandraagt en deze implementeert. Kom jij tot je recht in een afwisselende functie, waarbij geen dag hetzelfde is? Reageer dan snel . 

  meer over deze vacature
 • Rail Operator

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een railvervoerder in Rotterdam zoekt een Dispatcher Rail. Je bent bent verantwoordelijk voor het begeleiden van het transport binnen Europa. Dagelijks sta je contact met klanten, leveranciers, machinisten en interne afdelingen om de goederen op het juiste spoor te zetten. Ben je stressbestendig en bereid om ploegendiensten te draaien (ochtend, dag en avond)? Reageer dan snel!

  meer over deze vacature
 • Scheepsplanner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een mooie organisatie in de Rotterdamse haven is op zoek naar een Scheepsplanner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plannen van schepen en begeleid je het gehele proces en logistieke proces op de terminal. Je onderhoudt dagelijks contact met klanten, rederijen, binnenvaartmaatschappijen en  operationele afdeling om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Is het volcontinu werken voor jou geen probleem en heb je ervaring in een planmatige positie? 

  meer over deze vacature
 • Transportplanner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoer van containers & trailers via intermodaal transport zoekt een planner. Je zorgt ervoor dat alle lopende zaken binnen het transportproces op elkaar aansluiten en houdt hierbij rekening met tijd en kosten. Een efficiënt transport met een tevreden klant is hetgeen waar jij dagelijks voor gaat.

  meer over deze vacature
 • Junior Transportplanner

  Aalsmeer MBO Fulltime

  Voor een groot logistiek dienstverlener in de bloemen en planten zijn wij op zoek naar opkomend talent in de transportplanning. Je zal een interne opleiding tot transportplanner volgen om vervolgens samen met een team van planners verantwoordelijk te zijn voor het uitstippelen van de correcte routes. Lijkt het jou leuk om zorg te dragen voor de optimale rit van collega's, maak jij nieuwe systemen snel eigen en ben jij goed in vooruit kijken? Dan is dit leertraject met uitzicht op de transportplanner functie echt iets voor jou! 

  meer over deze vacature
 • Transportplanner

  Barendrecht MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener zoekt een Transportplanner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het organiseren van transporten en onderhoudt je dagelijks contact met vervoerders en warehouses Hiernaast verzorg je ook de benodigde douanedocumenten en krijg je te maken met im -en export. Heb jij al enige ervaring met het plannen van transporten en kennis van douanezaken? Reageer dan snel!

  meer over deze vacature
 • Expediteur-Planner

  Expediteur/ Planner MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener binnen de Transport zijn wij op zoek naar een Expediteur Planner. Je hebt de verantwoordelijkheid over het zoeken, aannemen en afhandelen van transportopdrachten. Als Expediteur Planner zal je bezig zijn met het opstellen van vervoersdocumenten (douane), opmaken van de operationele planning en afhandelen van klachten en schades. Je gaat werken binnen een groeiende organisatie met enthousiaste en gemotiveerde collega's. 
  Ben jij commercieel ingesteld, heb jij een probleemoplossend vermogen en op zoek naar een veelzijdige functie dan is de functie als Expediteur Planner echt iets voor jou!

  meer over deze vacature
 • Rail Operator

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener zoekt een Transportplanner voor het railvervoer binnen Europa. Je begeleidt de transporten van A tot Z en zorgt dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Als belangrijke schakel, zorg je ervoor dat alle betrokken partijen op de hoogte worden gehouden. Ben je stressbestendig en bereidt om wisseldiensten te draaien? Reageer dan snel. 

  meer over deze vacature
 • Assistent Planner

  Schiphol MBO Fulltime

  Voor een Internationaal logistiek dienstverlener binnen de wegtransport zijn wij op zoek naar een Assistent Planner. Binnen de functie van Assistent Planner ben je verantwoordelijk voor de juiste en correcte registratie van informatie en documentatie. Je bent binnen deze functie als een spin in het web en houdt veel balletjes omhoog. Ben jij administratief sterk, adequaat in je werk en heb je een probleemoplossend vermogen? Wil jij werken binnen een internationaal bedrijf waar een informele sfeer de boventoon voert? Dan is de functie van Assistent Planner echt iets voor jou!

  meer over deze vacature
 • Transportplanner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een technische organisatie in Rotterdam zoekt een planner die dagelijks actief is met de planning van (technisch) verhuur-materieel in combinatie met chauffeurs. Voor de regio Randstad verzorg je de roosters van de chauffeurs en combineer je deze met het te verhuren (rijdende) materieel. Je werkt nauw samen met je collega's van de planning en hebt nauw contact met de chauffeurs. Als Planner is jouw topografische kennis van de Randstad belangrijk net als jouw ervaring in een vergelijkbare functie. 

  meer over deze vacature
 • Transportplanner

  Nieuwerkerk aan den IJssel MBO Fulltime

  Een transportbedrijf in de regio Zoetermeer zoekt een Transportplanner om het bestaande team te ondersteunen. In deze functie ben je dagelijks bezig met het zo efficiënt mogelijk invullen van de planning. Verder begeleid je het transport van A tot Z, onderhoud je contact met klanten en verzorg je de bijkomende administratie. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles