TransportplannerHieronder vind je alle Transportplanner AGF, Binnenvaart, Groupage, Intermodaal Transport, Rail, Tanktransport en Wegtransport / Container vacatures vooral in groot Rotterdam en omgeving Amsterdam Schiphol. Staat jouw gewenste transportplanner vacature er niet bij meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer een vacatures.

 • Transportplanner

  Schiphol MBO Fulltime

  Wil je werken binnen een internationale organisatie? Zoek jij naar een leuke uitdagende functie met een breed takenpakket? Spreekt een functie als Transportplanner jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een logistieke dienstverlener voor het vervoer van cargo zijn wij op zoek naar een Transportplanner. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het maken van de planning. Samen met een team van drie collega's onderhoud je ook contact met klanten en chauffeurs en verwerk je transportdocumenten in het systeem. Heb jij affiniteit met de transportwereld, reageer dan nu!

  meer over deze vacature
 • Internationaal Transportplanner

  Heemstede MBO Fulltime

  Voor een internationaal logistiek dienstverlener zijn wij op zoek naar een Internationaal Transportplanner. Deze jonge succesvolle organisatie maakt een grote groei door en is op zoek naar enthousiaste werknemers. Ben jij een ervaren Transportplanner? Heb je affiniteit met de transportsector en kennis van perishables en of luchtvracht? Solliciteer dan nu.

  meer over deze vacature
 • Transportplanner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Heb jij een aantal jaren werkervaring als Planner in het containertransport (wegvervoer) en wil jij aan de slag bij een toonaangevend en moderne transportorganisatie? Dan zit er een team van 7 collega's op jou te wachten.

  meer over deze vacature
 • Rail Planner

  Rotterdam WO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener zoekt een Railplanner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inplannen van zendingen, wagons/treinen en personeel. Je hebt dagelijks contact met klanten, terminals, machinisten en interne afdelingen om het gehele logistieke proces zo soepel te laten verlopen. Het is van belang dat je de vraag van de klant kan omzetten in een concreet plan en snel kan schakelen tussen alle betrokken partijen. Er wordt verwacht dat je actief bezig bent met het analyseren van het logistieke proces, verbetervoorstellen aandraagt en deze implementeert. Kom jij tot je recht in een afwisselende functie, waarbij geen dag hetzelfde is? Reageer dan snel . 

  meer over deze vacature
 • Transportplanner

  Aalsmeer MBO Fulltime

  Voor een groot logistiek dienstverlener in de bloemen en planten zijn wij op zoek naar een Transportplanner. Samen met het team van collega's ben je dagelijks verantwoordelijk voor het plannen van de correcte routes en plan je het transport zo efficiënt mogelijk in. Heb jij kennis van computersystemen en bewaar je graag het overzicht dan is deze functie geschikt voor jou. Ben jij de enthousiaste handige planner die wij zoeken? Lees dan hier verder.

  meer over deze vacature
 • Rail Operator

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een railvervoerder in Rotterdam zoekt een Dispatcher Rail. Je bent bent verantwoordelijk voor het begeleiden van het transport binnen Europa. Dagelijks sta je contact met klanten, leveranciers, machinisten en interne afdelingen om de goederen op het juiste spoor te zetten. Ben je stressbestendig en bereid om ploegendiensten te draaien (ochtend, dag en avond)? Reageer dan snel!

  meer over deze vacature
 • Scheepsplanner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een mooie organisatie in de Rotterdamse haven is op zoek naar een Scheepsplanner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plannen van schepen en begeleid je het gehele proces en logistieke proces op de terminal. Je onderhoudt dagelijks contact met klanten, rederijen, binnenvaartmaatschappijen en  operationele afdeling om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Is het volcontinu werken voor jou geen probleem en heb je ervaring in een planmatige positie? 

  meer over deze vacature
 • Transportplanner

  Westland MBO Fulltime

  Een logistieke dienstverlener in het Westland zoekt een Transportplanner. Zoek jij een uitdagende functie waarin geen dag hetzelfde is? Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het maken van de planning, maar houdt ook contact met klanten en chauffeurs. Ook handel je alle administratie met betrekking tot het transport af.

  meer over deze vacature
 • Transportplanner Containers

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een wegtransporteur in Rotterdam zoekt een Transportplanner Containers. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het vervoer van containers middels wegtransport. Je zorgt dat het gehele logistieke proces op een zo efficiënt mogelijke manier wordt georganiseerd. Dagelijks sta je in contact met de klant en chauffeur en stemt alles op elkaar af. Ben jij de persoon die zij zoeken? 

  meer over deze vacature
 • Assistent Transportplanner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een wegtransporteur (actief met vervoer van containers) zoekt een Assistent Transportplanner. Dagelijks ben je actief met de planning van chauffeurs en transporten en verantwoordelijk voor de administratieve taken die komen kijken bij het vervoer. Je wordt intern goed begeleid en krijgt de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.

  meer over deze vacature
 • Transportplanner Groupage

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Heb jij ervaring als Transportplanner Groupage die precies weet hoe te plannen van/naar UK? Een internationaal logistiek dienstverlener in Rotterdam-Waalhaven, met een eigen wegtransport-afdeling zoekt naar jou. Dagelijks zorg je voor de gewenste beladingsgraad en de complete afhandeling van het totale door-to-door transport van/naar Benelux en Groot-Brittannië. Spreek jij goed Engels en weet je hoe je charters in moet zetten voor dit groupage vervoer? 

  meer over deze vacature
 • Container Planner Wegtransport

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een opdrachtgever in regio Dordrecht zoekt een Container Planner Wegtransport. In deze functie ga jij je bezig houden met het inplannen van volle en lege containers vanuit de havens in Antwerpen en Rotterdam naar klanten in het Europese achterland. Je staat nauw in contact met leveranciers en chauffeurs om ervoor te zorgen dat het gehele logistieke proces vlekkeloos verloopt.

  meer over deze vacature
 • Transportplanner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoer van containers & trailers via intermodaal transport zoekt een planner. Je zorgt ervoor dat alle lopende zaken binnen het transportproces op elkaar aansluiten en houdt hierbij rekening met tijd en kosten. Een efficiënt transport met een tevreden klant is hetgeen waar jij dagelijks voor gaat.

  meer over deze vacature
 • Junior Transportplanner

  Aalsmeer MBO Fulltime

  Voor een groot logistiek dienstverlener in de bloemen en planten zijn wij opzoek naar een Junior Transportplanner. Samen met een team van planners ben je verantwoordelijk voor het uitstippelen van de correcte routes en plan je deze zo efficiënt mogelijk in. Houd jij er van om zorg te dragen voor de optimale rit van collega's en ben jij goed in vooruit kijken? Ben jij de enthousiaste en handige Junior Transportplanner die wij zoeken? Dan is deze functie echt iets voor jou! 

  meer over deze vacature
 • Transportplanner Containers

  Rotterdam MBO Fulltime

  Als Transportplanner Containers krijg je verantwoordelijkheid over 75 eigen vrachtwagens. Hierbij krijg je een salaris tussen de € 3.500,- en € 4.000,- bruto per maand. Ook een mobiele telefoon en laptop van de zaak krijg je ter beschikking. Je moet bereid zijn één keer peer week een telefonische avonddienst te draaien. 

  meer over deze vacature
 • Transportplanner

  Barendrecht MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener zoekt een Transportplanner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het organiseren van transporten en onderhoudt je dagelijks contact met vervoerders en warehouses Hiernaast verzorg je ook de benodigde douanedocumenten en krijg je te maken met import -en export. Heb jij al enige ervaring met het plannen van transporten en kennis van douanezaken? Reageer dan snel!

  meer over deze vacature
 • Junior Transportplanner

  Roelofarendsveen MBO Fulltime

  Ben jij iemand die affiniteit heeft met de transportsector? Heb jij al eens gewerkt als Transportplanner tijdens je stage periode? Dan is deze functie iets voor jou! Voor een logistieke dienstverlener in etenswaren zijn wij op zoek naar een Junior Transportplanner. Je komt te werken bij een organisatie met veel doorgroeimogelijkheden die ruimte biedt om jezelf verder te ontwikkelen. Dus ben jij de Junior Transportplanner die wij zoeken? Reageer dan snel.

  meer over deze vacature
 • Planner Personeel / Materiaal

  Gorinchem MBO Fulltime

  Een wereldwijd opererende technische onderneming zoekt een Planner. In deze functie ben je hoofdverantwoordelijk voor de planning van personeel en materiaal. Je zorgt voor een zo efficiënt mogelijke planning en houdt hierbij rekening met de reisafstand van het personeel. Dagelijks onderhoudt je contact met de klanten over uiteenlopende zaken. Het is aan jou de taak om samen met jouw collega de planning te maken voor +/- 35 monteurs rekeninghoudend met de wensen van de klant. 

  meer over deze vacature
 • Dispatcher

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener zoekt een Transportplanner voor het railvervoer binnen Europa. Je begeleidt de transporten van A tot Z en zorgt dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Als belangrijke schakel, zorg je ervoor dat alle betrokken partijen op de hoogte worden gehouden. Ben je stressbestendig en bereidt om wisseldiensten te draaien? Reageer dan snel. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles