TransportplannerHieronder vind je alle Transportplanner AGF, Binnenvaart, Groupage, Intermodaal Transport, Rail, Tanktransport en Wegtransport / Container vacatures vooral in groot Rotterdam en omgeving Amsterdam Schiphol. Staat jouw gewenste transportplanner vacature er niet bij meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer een vacatures.

 • Scheepsplanner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een mooie organisatie in de Rotterdamse haven is op zoek naar een Scheepsplanner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plannen van schepen en begeleid je het gehele proces en logistieke proces op de terminal. Je onderhoudt dagelijks contact met klanten, rederijen, binnenvaartmaatschappijen en  operationele afdeling om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Is het volcontinu werken voor jou geen probleem en heb je ervaring in een planmatige positie? 

  meer over deze vacature
 • Transportplanner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoer van containers & trailers via intermodaal transport zoekt een planner. Je zorgt ervoor dat alle lopende zaken binnen het transportproces op elkaar aansluiten en houdt hierbij rekening met tijd en kosten. Een efficiënt transport met een tevreden klant is hetgeen waar jij dagelijks voor gaat.

  meer over deze vacature
 • Transportplanner

  Barendrecht MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener zoekt een Transportplanner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het organiseren van transporten en onderhoudt je dagelijks contact met vervoerders en warehouses Hiernaast verzorg je ook de benodigde douanedocumenten en krijg je te maken met im -en export. Heb jij al enige ervaring met het plannen van transporten en kennis van douanezaken? Reageer dan snel!

  meer over deze vacature
 • Hoofd planning

  Utrecht HBO Fulltime

  Een grote organisatie (actief met afvalwerking) zoekt een Hoofd Transportplanner. In deze functie ga je leidinggeven aan de planning en de receptie en voer jij de beoordelingsgesprekken. Dagelijks controleer je de planning voor de volgende dag en zorg je voor een oplossing bij eventuele problemen. Het wagenpark valt ook onder jouw beheer. Hiernaast onderhoud je contact met leveranciers en uitzendbureaus. Ben jij stressbestendig? Heb je ervaring binnen de planning en ben je klaar voor de volgende stap? Reageer dan snel. 

  meer over deze vacature
 • Transportplanner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een technische organisatie in Rotterdam zoekt een planner die dagelijks actief is met de planning van (technisch) verhuur-materieel in combinatie met chauffeurs. Voor de regio Randstad verzorg je de roosters van de chauffeurs en combineer je deze met het te verhuren (rijdende) materieel. Je werkt nauw samen met je collega's van de planning en hebt nauw contact met de chauffeurs. Als Planner is jouw topografische kennis van de Randstad belangrijk net als jouw ervaring in een vergelijkbare functie. 

  meer over deze vacature
 • Planner Rail

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener in Rotterdam zoekt een Rail Planner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inplannen van wagons/treinen en personeel. Je hebt dagelijks contact met klanten, terminals, machinisten en interne afdelingen om het gehele logistieke proces zo soepel te laten verlopen. Het is van belang dat je als Planner Rail de vraag van de klant kan omzetten in een concreet plan en snel kan schakelen tussen alle betrokken partijen. Er wordt verwacht dat je actief bezig bent met het analyseren van het logistieke proces, verbetervoorstellen aandraagt en deze implementeert.

  meer over deze vacature
 • Transportplanner Zeecontainers

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een wegtransporteur in Rotterdam, actief met vervoer van containers, zoekt een Planner Containers, ter aanvulling van het team. Dagelijks ben je samen met je collega's actief met de planning van containers van en naar terminals in regio Rotterdam en Antwerpen. Je onderhoudt nauw contact met klanten en containerterminals. Jouw taak is om de internationale chauffeurs aan te sturen en hen opdrachten te geven m.b.t. vervoer van containers in de Benelux. Jouw ervaring als Transportplanner is gewenst net als ook jouw topografische kennis. 

  meer over deze vacature
 • Intermodaal Planner

  Rotterdam Maasvlakte MBO Fulltime

  Een terminal in Rotterdam-Maasvlakte zoekt een Intermodaal Transportplanner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plannen, checken en registreren van het transport (barge, truck en rail). Je deelt de containers in per rederij en modaliteit. Als planner sta je dagelijks in contact met alle betrokken partijen (rederijen, klanten, vervoerders en terminals) en zorg je ervoor dat het gehele proces goed op elkaar is afgestemd. Bij eventuele problemen of afwijkingen zorg jij voor een passende oplossing en vervolgstap. De financiële afhandeling valt ook onder jouw takenpakket. Jouw ervaring als Intermodaal Planner is voor deze functie zeer gewenst.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles