Transportplanner Wegtransport / ContainerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Transportplanner Wegtransport / Container vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Transportplanner

  Schiphol MBO Fulltime

  Wil je werken binnen een internationale organisatie? Zoek jij naar een leuke uitdagende functie met een breed takenpakket? Spreekt een functie als Transportplanner jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een logistieke dienstverlener voor het vervoer van cargo zijn wij op zoek naar een Transportplanner. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het maken van de planning. Samen met een team van drie collega's onderhoud je ook contact met klanten en chauffeurs en verwerk je transportdocumenten in het systeem. Heb jij affiniteit met de transportwereld, reageer dan nu!

  meer over deze vacature
 • Transportplanner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Heb jij een aantal jaren werkervaring als Planner in het containertransport (wegvervoer) en wil jij aan de slag bij een toonaangevend en moderne transportorganisatie? Dan zit er een team van 7 collega's op jou te wachten.

  meer over deze vacature
 • Hoofd transportplanner wegvervoer

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een internationale transporteur in de regio Rotterdam zoekt een ervaren transportplanner met leidinggevende ervaring óf die klaar is om de stap richting het leidinggeven te maken. Dagelijks ben je bezig met het zo efficiënt mogelijk plannen van de tankcontainers door geheel Europa, verzorg je de inkoop van charters bij leveranciers en geef je leiding aan het team van planners.
   

  meer over deze vacature
 • Transportplanner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoer van containers & trailers via intermodaal transport zoekt een planner. Je zorgt ervoor dat alle lopende zaken binnen het transportproces op elkaar aansluiten en houdt hierbij rekening met tijd en kosten. Een efficiënt transport met een tevreden klant is hetgeen waar jij dagelijks voor gaat.

  meer over deze vacature
 • Junior Transportplanner

  Aalsmeer MBO Fulltime

  Voor een groot logistiek dienstverlener in de bloemen en planten zijn wij op zoek naar opkomend talent in de transportplanning. Je zal een interne opleiding tot transportplanner volgen om vervolgens samen met een team van planners verantwoordelijk te zijn voor het uitstippelen van de correcte routes. Lijkt het jou leuk om zorg te dragen voor de optimale rit van collega's, maak jij nieuwe systemen snel eigen en ben jij goed in vooruit kijken? Dan is dit leertraject met uitzicht op de transportplanner functie echt iets voor jou! 

  meer over deze vacature
 • Transportplanner

  Regio Moerdijk MBO Fulltime

  Voor een internationale wegtransportorganisatie in regio Moerdijk is KOOT Logistiek op zoek naar een Transportplanner. Dagelijks ben je actief met de planning van transporten binnen West-Europa, van en naar leveranciers en productie-bedrijven. Dit kan in de Benelux, Duitsland of Frankrijk zijn. Lijkt het jou leuk om dagelijks (met jouw collega's) een groep chauffeurs aan te sturen en de verantwoordelijkheid te dragen voor de juiste planning? Ja? Lees dan snel verder...

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles