Transportplanner Wegtransport / ContainerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Transportplanner Wegtransport / Container vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Truck Planner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener actief met het vervoer middels diverse modaliteiten zoekt een Truck Planner. In deze functie word je verantwoordelijk voor het opstellen van een zo optimaal mogelijke transportplanning. Je draagt primair zorg voor het vervoer binnen de gestelde tijd, maar houdt ook rekening met de kosten, klantwensen en de wet- en regelgeving omtrent het transport. Uiteraard moet dit alles administratief nauwkeurig worden vastgelegd en ook hiervoor word jij verantwoordelijk.

  meer over deze vacature
 • Planner Wegtransport

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een handelsorganisatie in de regio Ridderkerk zoekt een Transportplanner. In deze functie ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het plannen van de transport over de weg. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en de eigen chauffeurs. Hiernaast verzorg je de benodigde documentatie en voorzie jij de backoffice van de nodige informatie voor de facturatie. Je komt te werken in een klein familiebedrijf waar zelfstandigheid en eigen initiatief erg belangrijk zijn. Heb je kennis en/of ervaring van de wegtransport en klaar voor een uitdagende functie?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles