Transportplanner Wegtransport / ContainerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Transportplanner Wegtransport / Container vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Transportplanner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoer van containers & trailers via intermodaal transport zoekt een planner. Je zorgt ervoor dat alle lopende zaken binnen het transportproces op elkaar aansluiten en houdt hierbij rekening met tijd en kosten. Een efficiënt transport met een tevreden klant is hetgeen waar jij dagelijks voor gaat.

  meer over deze vacature
 • Transportplanner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een technische organisatie in Rotterdam zoekt een planner die dagelijks actief is met de planning van (technisch) verhuur-materieel in combinatie met chauffeurs. Voor de regio Randstad verzorg je de roosters van de chauffeurs en combineer je deze met het te verhuren (rijdende) materieel. Je werkt nauw samen met je collega's van de planning en hebt nauw contact met de chauffeurs. Als Planner is jouw topografische kennis van de Randstad belangrijk net als jouw ervaring in een vergelijkbare functie. 

  meer over deze vacature
 • Transportplanner Zeecontainers

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een wegtransporteur in Rotterdam, actief met vervoer van containers, zoekt een Planner Containers, ter aanvulling van het team. Dagelijks ben je samen met je collega's actief met de planning van containers van en naar terminals in regio Rotterdam en Antwerpen. Je onderhoudt nauw contact met klanten en containerterminals. Jouw taak is om de internationale chauffeurs aan te sturen en hen opdrachten te geven m.b.t. vervoer van containers in de Benelux. Jouw ervaring als Transportplanner is gewenst net als ook jouw topografische kennis. 

  meer over deze vacature
 • Bevrachter Wegtransport

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Een logistieke organisatie, actief als intermediair in de wegtransport, zoekt een Bevrachter Wegtransport. Als bevrachter zorg je ervoor dat zowel deelladingen als complete ladingen op de juiste plaats en op de juiste tijd in o.a. Benelux, Duitsland of Frankrijk wordt afgeleverd. Als je goed Nederlands en Engels spreekt (en een beetje de Duitse taal) dan ben je voor het bedrijf interessant. Jouw ervaring als Transportplanner of Expediteur Wegtransport is gewenst, maar mag commerciële transport-ervaring zijn. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles