Transportplanner Wegtransport / ContainerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Transportplanner Wegtransport / Container vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Bevrachter Wegtransport

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Een logistieke organisatie, actief als intermediair in de wegtransport, zoekt een Bevrachter Wegtransport. Als bevrachter zorg je ervoor dat zowel deelladingen als complete ladingen op de juiste plaats en op de juiste tijd bij de klanten worden bezorgd. Om dit goed te kunnen volbrengen heb je regelmatig en intensief contact met diverse interne afdelingen. Zie je jezelf terug in dit korte profiel dan ben jij degene die we zoeken. Lees hieronder de verdere werkzaamheden en stuur je CV.

  meer over deze vacature
 • Container Planner Wegtransport

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een opdrachtgever in regio Dordrecht zoekt een Container Planner Wegtransport. In deze functie ga jij je bezig houden met het inplannen van volle en lege containers vanuit de havens in Antwerpen en Rotterdam naar klanten in het Europese achterland. Je staat nauw in contact met leveranciers en chauffeurs om ervoor te zorgen dat het gehele logistieke proces vlekkeloos verloopt.

  meer over deze vacature
 • Assistent Transportplanner Containers

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoeren van containers zoekt een Assistent Transportplanner. In deze functie ben je naast het plannen van de chauffeurs en transporten verantwoordelijk voor de administratieve taken die komen kijken bij het vervoer. Je wordt intern goed begeleid en krijgt de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.

  meer over deze vacature
 • Assistent Planner Import (wegtransport)

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener uit regio Dordrecht is op zoek naar een Assistent Planner Import. Wil jij werken binnen een informeel team en bij een groeiende organisatie met oog voor de werknemers? Oh ja en ben jij ook in voor af en toe een gezellig hapje en drankje met jouw collega's?  Lees vooral verder en misschien werk jij straks op 1 van de mooiste plekken in de omgeving Dordrecht.

   

  meer over deze vacature
 • Junior Tankcontainer Planner

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een wereldwijde marktleider op het gebied van tanktransport is op zoek naar een Junior Tankcontainer Planner. In deze functie ben je naast het inplannen van vracht ook druk met het onderhouden van klantcontacten in heel Europa. Het is voor de opdrachtgever van belang dat jij tijdens je werkzaamheden voortdurend bezig bent met het optimaliseren van de transport en kosten structuur. Je bent constant bezig om de beschikbare middelen optimaal te benutten en bent niet bang om (op termijn) zelf beslissingen te nemen.

  meer over deze vacature
 • Transportplanner Zeecontainers

  Rotterdam MBO Fulltime

  Heb jij een aantal jaren werkervaring als Planner in het zeecontainertransport (wegvervoer) en wil jij aan de slag bij een toonaangevend en moderne transportorganisatie? Dan zit er een team van 7 collega's op jou te wachten.

  meer over deze vacature
 • Senior Transportplanner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoer van containers & trailers via intermodaal transport zoekt een Senior Planner. Je zorgt ervoor dat alle lopende zaken binnen het transportproces op elkaar aansluiten en houdt hierbij rekening met tijd en kosten. Een efficiënt transport met een tevreden klant is hetgeen waar jij dagelijks voor gaat.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles