Transportplanner Wegtransport / ContainerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Transportplanner Wegtransport / Container vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Bevrachter Wegtransport

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Een logistieke organisatie, actief als intermediair in de wegtransport, zoekt een Bevrachter Wegtransport. Als bevrachter zorg je ervoor dat zowel deelladingen als complete ladingen op de juiste plaats en op de juiste tijd bij de klanten worden bezorgd. Om dit goed te kunnen volbrengen heb je regelmatig en intensief contact met diverse interne afdelingen. Zie je jezelf terug in dit korte profiel dan ben jij degene die we zoeken. Lees hieronder de verdere werkzaamheden en stuur je CV.

  meer over deze vacature
 • Assistent Transportplanner Containers

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoeren van containers zoekt een Assistent Transportplanner. In deze functie ben je naast het plannen van de chauffeurs en transporten verantwoordelijk voor de administratieve taken die komen kijken bij het vervoer. Je wordt intern goed begeleid en krijgt de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.

  meer over deze vacature
 • Planner Distributie

  Capelle aan den IJssel HBO Fulltime

  Een wegtransporteur op het gebied van koel- en vriesdistributie van levensmiddelen is op zoek naar een Planner Distributie. In deze functie ben jij samen met jouw collega's verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk inzetten van transportmiddelen, charters en chauffeurs. De transporten worden uitgeleverd en opgehaald vanuit verschillende locaties binnen Europa. Dagelijks houd je controle op de uitvoering van de transporten en sta je in contact met klanten en vervoerders. 

  meer over deze vacature
 • Planner Transport Zuid-Europa

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een intermodale logistiek dienstverlener in Rotterdam-Waalhaven zoekt naar een Planner Transport Zuid-Europa. Dagelijks ben je actief met de planning van (container)vervoer, gebruikmakend van eigen treindiensten van/naar Zuid-Europa. Hierbij verzorg je het voor- en natransport van/naar terminals in binnen- en buitenland. Jouw ervaring als Transportplanner Containers is hierin gewenst en de wens om te groeien in ervaring met intermodaal vervoer. Ben jij de Planner Transport die zij zoeken? Lees dan hier de vacature en/of stuur je CV.

  meer over deze vacature
 • Senior Transportplanner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoer van containers & trailers via intermodaal transport zoekt een Senior Planner. Je zorgt ervoor dat alle lopende zaken binnen het transportproces op elkaar aansluiten en houdt hierbij rekening met tijd en kosten. Een efficiënt transport met een tevreden klant is hetgeen waar jij dagelijks voor gaat.

  meer over deze vacature
 • Assistent Transportplanner (Import / Export)

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een intermodaal dienstverlener uit regio Dordrecht zoekt een Assistent Transportplanner? Weet jij ten alle tijden het overzicht te houden en heb jij (stage) ervaring als Transportplanner? Onze opdrachtgever is een toonaangevende en neutrale dienstverlener in de container logistiek. Als jij (startend) ervaring hebt en/of wil groeien naar een baan als transportplanner dan ben jij de persoon die gezocht wordt!

  meer over deze vacature
 • Transportplanner Zeecontainers

  Rotterdam MBO Fulltime

  Heb jij een aantal jaren werkervaring als Planner in het zeecontainertransport (wegvervoer) en wil jij aan de slag bij een toonaangevend en moderne transportorganisatie? Dan zit er een team van 7 collega's op jou te wachten.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles