Transportplanner Wegtransport / ContainerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Transportplanner Wegtransport / Container vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Transportplanner Zeecontainers

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een wegtransporteur in Rotterdam, actief met vervoer van containers, zoekt een Planner Containers, ter aanvulling van het team. Dagelijks ben je samen met je collega's actief met de planning van containers van en naar terminals in regio Rotterdam en Antwerpen. Je onderhoudt nauw contact met klanten en containerterminals. Jouw taak is om de internationale chauffeurs aan te sturen en hen opdrachten te geven m.b.t. vervoer van containers in de Benelux. Jouw ervaring als Transportplanner is gewenst net als ook jouw topografische kennis. 

  meer over deze vacature
 • Transportplanner

  Regio Dordrecht MBO Fulltime

  Een handelsorganisatie zoekt een Transportplanner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plannen van transport over de weg. Je hebt hebt nauw contact met chauffeurs en bent hét eerste aanspreekpunt voor de klant. Hiernaast verzorg je de benodigde documenten en facturatie. Het is ook belangrijk dat je knelpunten signaleert om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je komt te werken in een team met ervaren planners. Heb je ervaring als planner binnen het wegtransport en zin om onderdeel uit te maken van een professionele organisatie? 

  meer over deze vacature
 • Hoofd transportplanner wegvervoer

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een internationale transporteur in de regio Rotterdam zoekt een ervaren transportplanner met leidinggevende ervaring bij voorkeur binnen de wegtransport. Dagelijks stuur jij het team van planners aan en ben je het eerste aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je werkt operationeel mee met het zo efficiënt mogelijk plannen van de tankcontainers door geheel Europa en verzorgt de inkoop van charters bij leveranciers.
   

  meer over deze vacature
 • Transportplanner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een technische organisatie in Rotterdam zoekt een planner die dagelijks actief is met de planning van verhuur-materieel in combinatie met de chauffeurs. Voor de regio Randstad verzorg je de roosters van de chauffeurs en combineer je deze met het te verhuren materieel. Je werkt nauw samen met je collega's van de planning en hebt dagelijks contact met de chauffeurs. Als Planner is jouw topografische kennis van de Randstad belangrijk net als jouw ervaring in een vergelijkbare functie. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles