Transportplanner RailHieronder vind je alle Transportplanner Rail vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Data Entry Medewerker

  Rozenburg HBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het railvervoer zoekt een Data Entry Medewerker. Je komt te werken op de operations afdeling, hier ben jij samen met collega's verantwoordelijk voor het coördineren en monitoren van de treinen. Alle administratie en documenten moeten correct verwerkt worden en bij afwijkingen is het de zaak dat de afdeling adequaat naar oplossingen zoekt. 

  meer over deze vacature
 • Planner Rail

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener in Rotterdam zoekt een Rail Planner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inplannen van wagons/treinen en personeel. Je hebt dagelijks contact met klanten, terminals, machinisten en interne afdelingen om het gehele logistieke proces zo soepel te laten verlopen. Het is van belang dat je als Planner Rail de vraag van de klant kan omzetten in een concreet plan en snel kan schakelen tussen alle betrokken partijen. Er wordt verwacht dat je actief bezig bent met het analyseren van het logistieke proces, verbetervoorstellen aandraagt en deze implementeert.

  meer over deze vacature
 • Intermodaal Planner

  Rotterdam Maasvlakte MBO Fulltime

  Een terminal in Rotterdam-Maasvlakte zoekt een Intermodaal Transportplanner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plannen, checken en registreren van het transport (barge, truck en rail). Je deelt de containers in per rederij en modaliteit. Als planner sta je dagelijks in contact met alle betrokken partijen (rederijen, klanten, vervoerders en terminals) en zorg je ervoor dat het gehele proces goed op elkaar is afgestemd. Bij eventuele problemen of afwijkingen zorg jij voor een passende oplossing en vervolgstap. De financiële afhandeling valt ook onder jouw takenpakket. Jouw ervaring als Intermodaal Planner is voor deze functie zeer gewenst.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles