Transportplanner RailHieronder vind je alle Transportplanner Rail vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Personeelsplanner - Machinisten

  Rotterdam HBO Fulltime

  Wij zijn op zoek naar een fulltime personeelsplanner voor een dienstverlener binnen het railtransport. In deze nieuwe functie zal je verantwoordelijk zijn voor het inroosteren van machinisten, rangeerders en wagenmeesters. Het is van belang dat je door jouw opgedane ervaring in het verleden weet hoe je met diverse disciplines samenwerkt om tot een goede planning te komen.
  Je weegt continue de verschillende belangen af van interne en externe afdelingen en vind het leuk om via diverse rapportages de resultaten te monitoren. Omdat het om een nieuwe functie gaat, gaat de voorkeur uit naar een medior of senior planner.

  meer over deze vacature
 • Rail Planner

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener in Rotterdam zoekt een Rail Planner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inplannen van wagons/treinen en personeel. Je hebt dagelijks contact met klanten, terminals, machinisten en interne afdelingen om het gehele logistieke proces zo soepel te laten verlopen. Het is van belang dat je als Planner Rail de vraag van de klant kan omzetten in een concreet plan en snel kan schakelen tussen alle betrokken partijen. Er wordt verwacht dat je actief bezig bent met het analyseren van het logistieke proces, verbetervoorstellen aandraagt en deze implementeert.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles