Transportplanner RailHieronder vind je alle Transportplanner Rail vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Rail Planner

  Rotterdam WO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener zoekt een Railplanner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inplannen van zendingen, wagons/treinen en personeel. Je hebt dagelijks contact met klanten, terminals, machinisten en interne afdelingen om het gehele logistieke proces zo soepel te laten verlopen. Het is van belang dat je de vraag van de klant kan omzetten in een concreet plan en snel kan schakelen tussen alle betrokken partijen. Er wordt verwacht dat je actief bezig bent met het analyseren van het logistieke proces, verbetervoorstellen aandraagt en deze implementeert. Kom jij tot je recht in een afwisselende functie, waarbij geen dag hetzelfde is? Reageer dan snel . 

  meer over deze vacature
 • Rail Operator

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een railvervoerder in Rotterdam zoekt een Dispatcher Rail. Je bent bent verantwoordelijk voor het begeleiden van het transport binnen Europa. Dagelijks sta je contact met klanten, leveranciers, machinisten en interne afdelingen om de goederen op het juiste spoor te zetten. Ben je stressbestendig en bereid om ploegendiensten te draaien (ochtend, dag en avond)? Reageer dan snel!

  meer over deze vacature
 • Rail Operator

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener zoekt een Transportplanner voor het railvervoer binnen Europa. Je begeleidt de transporten van A tot Z en zorgt dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Als belangrijke schakel, zorg je ervoor dat alle betrokken partijen op de hoogte worden gehouden. Ben je stressbestendig en bereidt om wisseldiensten te draaien? Reageer dan snel. 

  meer over deze vacature
 • Data Entry Medewerker

  Rozenburg HBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het railvervoer zoekt een Data Entry Medewerker. Je komt te werken op de operations afdeling, hier ben jij samen met collega's verantwoordelijk voor het coördineren en monitoren van de treinen. Alle administratie en documenten moeten correct verwerkt worden en bij afwijkingen is het de zaak dat de afdeling adequaat naar oplossingen zoekt. 

  meer over deze vacature
 • Customer Relations Planner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener die gespecialiseerd is in het bundelen van meerdere transporten om zo een efficiënt mogelijk transport op te zetten zoeken wij een Planner. Samen met het team zoek je naar de juiste matches en draag je de verantwoording voor het gehele transport van A tot Z. Ook sta je veelvuldig in contact met klanten, terminals, transportbedrijven en logistieke dienstverleners. Het is van belang dat je sterk bent in je communicatieve vaardigheden en sterk bent in plannen.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles