Transportplanner Intermodaal TransportHieronder vind je alle Transportplanner Intermodaal Transport vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Disponent / Barge Planner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Ben jij een gedreven persoon, die met enige werkervaring in de logistiek het vak van Barge Planner verder eigen wil maken? Ben jij daarnaast ambitieus en zie jij jezelf over een paar jaar wellicht een leidinggevende functie vervullen (afdeling of general)? Een gerenommeerde dienstverlener met een aantal eigen inland terminals is dan op zoek naar jou! 

  meer over deze vacature
 • Railoperator

  Rotterdam HBO Fulltime

  Werk jij graag met meer complexe logistieke vraagstukken en ben je bereid om in wisselende diensten te werken (geen 24/7)? Onze opdrachtgever staat te springen om nieuwe collega's, die in een dynamische werkomgeving als Railoperator willen meewerken aan de verdere groei van de onderneming. Je krijgt hier veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Je bent een belangrijke schakel tussen planning, klanten en leveranciers. Kortom een leuke functie voor een energieke persoonlijkheid die goed presteert onder druk en zichzelf wil ontwikkelen in de opkomende markt van het railvervoer.

  meer over deze vacature
 • Senior Transportplanner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoer van containers & trailers via intermodaal transport zoekt een Senior Planner. Je zorgt ervoor dat alle lopende zaken binnen het transportproces op elkaar aansluiten en houdt hierbij rekening met tijd en kosten. Een efficiënt transport met een tevreden klant is hetgeen waar jij dagelijks voor gaat.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles