Transportplanner Intermodaal TransportHieronder vind je alle Transportplanner Intermodaal Transport vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Transportplanner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoer van containers & trailers via intermodaal transport zoekt een planner. Je zorgt ervoor dat alle lopende zaken binnen het transportproces op elkaar aansluiten en houdt hierbij rekening met tijd en kosten. Een efficiënt transport met een tevreden klant is hetgeen waar jij dagelijks voor gaat.

  meer over deze vacature
 • Intermodaal Planner

  Rotterdam Maasvlakte MBO Fulltime

  Een terminal in Rotterdam-Maasvlakte zoekt een Intermodaal Transportplanner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plannen, checken en registreren van het transport (barge, truck en rail). Je deelt de containers in per rederij en modaliteit. Als planner sta je dagelijks in contact met alle betrokken partijen (rederijen, klanten, vervoerders en terminals) en zorg je ervoor dat het gehele proces goed op elkaar is afgestemd. Bij eventuele problemen of afwijkingen zorg jij voor een passende oplossing en vervolgstap. De financiële afhandeling valt ook onder jouw takenpakket. Jouw ervaring als Intermodaal Planner is voor deze functie zeer gewenst.

  meer over deze vacature
 • Intermodaal Planner

  Rotterdam Centrum MBO Fulltime

  Een internationale rederij in Rotterdam zoekt een Intermodaal Planner die dagelijks actief is met de planning van containervervoer (import en export) gebruikmakend van wegtransport, rail, barge en shortsea. Samen met je directe collega's ben je actief met alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van intermodaal transport. Jouw ervaring als Intermodaal Planner is belangrijk net als jouw topografische kennis van Europa. Ben je actief geweest als Planner Short sea of Planner Rail en wil je je kennis uitbreiden naar meer modaliteiten?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles