Transportplanner Intermodaal TransportHieronder vind je alle Transportplanner Intermodaal Transport vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Transportplanner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoer van containers & trailers via intermodaal transport zoekt een planner. Je zorgt ervoor dat alle lopende zaken binnen het transportproces op elkaar aansluiten en houdt hierbij rekening met tijd en kosten. Een efficiënt transport met een tevreden klant is hetgeen waar jij dagelijks voor gaat.

  meer over deze vacature
 • Customer Relations Planner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener die gespecialiseerd is in het bundelen van meerdere transporten om zo een efficiënt mogelijk transport op te zetten zoeken wij een Planner. Samen met het team zoek je naar de juiste matches en draag je de verantwoording voor het gehele transport van A tot Z. Ook sta je veelvuldig in contact met klanten, terminals, transportbedrijven en logistieke dienstverleners. Het is van belang dat je sterk bent in je communicatieve vaardigheden en sterk bent in plannen.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles