Transportplanner BinnenvaartHieronder vind je alle Transportplanner Binnenvaart vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Scheepsplanner

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een mooie organisatie in de Rotterdamse haven is op zoek naar een Scheepsplanner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plannen van schepen en begeleid je het gehele proces en logistieke proces op de terminal. Je onderhoudt dagelijks contact met klanten, rederijen, binnenvaartmaatschappijen en  operationele afdeling om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Is het volcontinu werken voor jou geen probleem en heb je ervaring in een planmatige positie? 

  meer over deze vacature
 • Intermodaal Planner

  Rotterdam Maasvlakte MBO Fulltime

  Een terminal in Rotterdam-Maasvlakte zoekt een Intermodaal Transportplanner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plannen, checken en registreren van het transport (barge, truck en rail). Je deelt de containers in per rederij en modaliteit. Als planner sta je dagelijks in contact met alle betrokken partijen (rederijen, klanten, vervoerders en terminals) en zorg je ervoor dat het gehele proces goed op elkaar is afgestemd. Bij eventuele problemen of afwijkingen zorg jij voor een passende oplossing en vervolgstap. De financiële afhandeling valt ook onder jouw takenpakket. Jouw ervaring als Intermodaal Planner is voor deze functie zeer gewenst.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles