Supply Chain Planner / MedewerkerHieronder vind je alle Supply Chain Planner / Medewerker vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Senior Forwarder Supply Chain

  Regio Schiphol MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener in regio Schiphol zoekt een Senior Forwarder Supply Chain. Voor het 'jongste' onderdeel ben je vanaf het eerste moment actief en verantwoordelijk voor het beheer van de internationale supply chain voor (wereldwijde) klanten in Europa. Jij bent dagelijks het operationele aanspreekpunt voor de internationale key-accounts. Heb jij uitgebreide kennis en ervaring met 4PL, Supply Chain Management en transport/warehousing en zin in een nieuwe uitdaging?

  meer over deze vacature
 • Medewerker Bedrijfsbureau

  Delft HBO Fulltime

  Een productiebedrijf in Delft zoekt een Medewerker Bedrijfsbureau.
  Het gaat om een veelomvattende functie waarin je aanspreekpunt bent voor klanten, logistieke processen monitort, gegevens verwerkt, processen toetst en allerlei voorkomende office werkzaamheden. Tijdens jouw werk sta je zeer nauw in contact jouw collega's van Inkoop, Verkoop en de financiële afdeling. Op kantoor werken zij samen met 15 collega's en in de fabriek werken +/- 35 collega's. 

  meer over deze vacature
 • Control Tower Coordinator

  Schiphol-Rijk HBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener, zoekt een Control Tower Coordiator. In deze functie ben jij samen met je collega's hét aanspreek punt voor de grootste Key-Account. Het is belangrijk dat je sterk bent in het klantcontact en ervoor zorgt dat alles zo efficiënt mogelijk verloopt. Bij eventuele problemen zorg je voor een passende oplossing. Hiernaast biedt je ook ondersteuning aan de accountmanagers. Wil jij actief zijn in een internationale organisatie waar de voertaal Engels is? En vind jij het leuk om alles te regelen voor je eigen klant? 
   

  meer over deze vacature
 • Supply Chain Medewerker

  Breda HBO Fulltime

  Een internationale handelsorganisatie in Breda zoekt een Supply Chain Medewerker, die dagelijks actief is met de organisatie van transport naar de klanten in Europa. Samen met vier collega's in Breda, één in Polen en één in Servië. In het Engels wordt er voornamelijk gecommuniceerd, met zowel collega's, transporteurs, klanten en warehouses. Een tweede 'vreemde' taal, naast Engels, wordt door de organisatie gewaardeerd. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles