Supply Chain Planner / MedewerkerHieronder vind je alle Supply Chain Planner / Medewerker vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Werkvoorbereider logistiek

  Rotterdam HBO Fulltime

  Wil jij werken binnen een nieuw en modern koel/vrieshuis en ben jij in staat om ten alle tijden het overzicht te bewaren als het gaat om de verschillende (logistieke) bewegingen binnen een warehouse omgeving? Dan is deze afwisselende baan, waar communicatie en pro-activiteit hoog in het vaandel staan, wellicht iets voor jou! 

   

  meer over deze vacature
 • Supply Chain Medewerker

  Regio Zoetermeer HBO Fulltime

  Een productiebedrijf in regio Zoetermeer zoekt naar een (tijdelijk) Supply Chain Medewerker voor een periode van 2 jaar. Dagelijks ben je actief met de operationele planning en begeleiding van de goederenstromen. Je houdt nauw contact met de leveranciers en interne afdelingen. Als Medewerker Supply Chain ben jij de persoon die verantwoordelijk is voor alle processen. Alles is als een geoliede machine op elkaar afgestemd. Oftewel de orders van de klant zie jij gelijk als een productie-plan en je houdt voorraden up-to-date. Verbeteringen binnen de supply chain is hetgeen wat jouw doel is. Op korte en lange termijn. Zelfstandig als ook in teamverband(projecten). Geen dag is hetzelfde. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles