Supply Chain Planner / MedewerkerHieronder vind je alle Supply Chain Planner / Medewerker vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Senior Forwarder Supply Chain

  Regio Schiphol MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener in regio Schiphol zoekt een Senior Forwarder Supply Chain. Voor het 'jongste' onderdeel ben je vanaf het eerste moment actief en verantwoordelijk voor het beheer van de internationale supply chain voor (wereldwijde) klanten in Europa. Jij bent dagelijks het operationele aanspreekpunt voor de internationale key-accounts. Heb jij uitgebreide kennis en ervaring met 4PL, Supply Chain Management en transport/warehousing en zin in een nieuwe uitdaging?

  meer over deze vacature
 • Expediteur Import

  Zwijndrecht MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener met kantoren verspreid over de wereld zoekt een Expediteur Import. Vanuit het kantoor in Zwijndrecht heb je veelvuldig contact met de kantoren die gevestigd zijn van de Verenigde Staten tot aan China. In deze functie ga jij import zendingen vanuit de hele wereld coördineren tot aan het voorraadbeheer en automatisch orderpicken in het warehouse. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de supply chain en neemt hier een coördinerende rol in. Vanzelfsprekend word je hier passend voor beloond met een salaris tussen de € 3.000,- en € 3.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Ook valt er een prestatiebonus te verdienen afhankelijk van jouw functioneren. 

  meer over deze vacature
 • Logistiek Coördinator

  Den Haag MBO Fulltime

  Een internationaal transporteur in Den Haag zoekt een Logistiek Coördinator voor internationale projecten. Je krijgt je eigen project toegewezen en bent van A tot Z verantwoordelijk voor de coördinatie. Je houdt contact met de opdrachtgever, zorgt er voor dat het logistieke proces goed verloopt en houdt toezicht op het budget. Ben jij organisatorisch sterk, heb je ervaring in de logistieke sector en is schakelen tussen verschillende projecten voor jou een uitdaging?

  meer over deze vacature
 • Logistiek Coördinator (containers)

  Amsterdam MBO Fulltime

  Een internationale handelsorganisatie zoekt een Logistiek Coördinator (containers). In deze functie ben je verantwoordelijk voor het organiseren van het transport voor containers en heb je dagelijks contact met de klant en transporteurs. Hiernaast verzorg je ook de benodigde transportdocumenten en facturatie. De voertaal binnen het bedrijf is Engels en daarom is het een vereiste dat je Engels vloeiend is, zowel mondeling als schriftelijk. Ben jij sterk in het contact met klanten en in het onderhandelen over tarieven? Reageer dan snel!

  meer over deze vacature
 • Medewerker Bedrijfsbureau

  Delft HBO Fulltime

  Een productiebedrijf in Delft zoekt een Medewerker Bedrijfsbureau.
  Het gaat om een veelomvattende functie waarin je aanspreekpunt bent voor klanten, logistieke processen monitort, gegevens verwerkt, processen toetst en allerlei voorkomende office werkzaamheden. Tijdens jouw werk sta je zeer nauw in contact jouw collega's van Inkoop, Verkoop en de financiële afdeling. Op kantoor werken zij samen met 15 collega's en in de fabriek werken +/- 35 collega's. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles