Supply Chain Planner / MedewerkerHieronder vind je alle Supply Chain Planner / Medewerker vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Coördinator Supply Chain & Logistiek

  Regio Rotterdam HBO Fulltime

  Een toeleverancier aan de medische sector, actief in regio Rotterdam, zoekt naar een Coördinator Supply Chain & Logistiek. Geen dag is saai. Zo koop je (operationeel) in, n.a.v. de dagelijkse orders, bij de leveranciers, houd je de voorraden up-to-date en ben je zeer nauw betrokken bij de dagelijkse analyse van de back-orders. Jouw ervaring met leveranciersmanagement en performance met leveranciers is gewenst. Net als jouw probleemoplossende vermogen en proactieve manier (in plaats van reactief) van werken wordt zeer gewaardeerd. De gehele supply chain analyseer je én probeer je te verbeteren, mede door advies aan de teamleider. Én op hetzelfde moment ben je in contact met de leverancier n.a.v. een inkoop-order. Oftewel je hoeft je niet vervelen...

  meer over deze vacature
 • Werkvoorbereider logistiek

  Rotterdam HBO Fulltime

  Wil jij werken binnen een nieuw en modern koel/vrieshuis en ben jij in staat om ten alle tijden het overzicht te bewaren als het gaat om de verschillende (logistieke) bewegingen binnen een warehouse omgeving? Dan is deze afwisselende baan, waar communicatie en pro-activiteit hoog in het vaandel staan, wellicht iets voor jou! 

   

  meer over deze vacature
 • Supply Chain Analist

  Regio Moerdijk HBO Fulltime

  Een organisatie (in regio Moerdijk) gespecialiseerd in het transporteren, opslaan en verpakken van van zware grondstoffen zoekt een Supply Chain Analist. In deze functie ligt de focus op projecten die te maken hebben met de interne bedrijfsvoering. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van processen en zorgt ervoor dat eventuele knelpunten hieruit verwijderd worden. Verder maak je een voorbereiding van de KPI's en ondersteun je bij het implementeren van nieuwe projecten binnen de organisatie. Ben jij altijd bezig met het optimaliseren van processen en wil je graag aan de slag in een internationale organisatie?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles