Startersfunctie MBOHieronder vind je alle Startersfunctie MBO vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Remote Operator Containerterminal

  Maasvlakte MBO Fulltime

  Jouw toekomstige kantoor heeft het mooiste uitzicht en daarbij maak jij deel uit van een moderne deepsea terminal op de tweede Maasvlakte. Werk jij graag dicht tegen de operatie en wil jij mede zorg dragen voor een efficiënte en veilige werkomgeving?  Deze positie van (remote) Operator Containerterminal is jou op het lijf geschreven. 

  meer over deze vacature
 • Office Assistent

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Een dynamische logistiek dienstverlener in de regio Schiphol is op zoek naar een Office Assistent. Deze organisatie is gespecialiseerd in het geven en organiseren van logistiek gerelateerde opleidingen. Samen met je collega's ben jij verantwoordelijk voor een goed verloop van alle lopende zaken binnen de organisatie. Je ondersteunt commerciële collega's, onderhoudt contact met de klanten en bent verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden. Ben jij de duizendpoot die wij zoeken en denk je graag mee binnen een organisatie? Reageer dan nu!

  meer over deze vacature
 • Administratief Logistiek Medewerker Op- en Overslagbedrijf

  Rotterdam MBO Fulltime

  Jij hebt reeds enige werkervaring (of stage) opgedaan binnen de haven/transportsector en bent toe aan een (vaste) baan bij een groeiende en informele organisatie. Dagelijks zie jij het werk letterlijk voorbij komen en als belangrijke schakel in het logistieke proces sta jij de verschillende partners te woord. Daarnaast zorgt jou nauwkeurigheid ervoor, dat alles op de terminal vlot verloopt. 

  meer over deze vacature
 • Ass. Project Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoeren van (project)lading over zee, de weg en door de lucht is op zoek naar een Assistent Project Expediteur. In deze functie zal je het bestaande team ondersteunen met de werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het behandelen van aanvragen en onderhoud dagelijks contact met de klanten en vervoerders. De klant zoekt een kandidaat die zij kunnen opleiden en door kan groeien binnen de organisatie.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles