Startersfunctie MBOHieronder vind je alle Startersfunctie MBO vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Remote Operator Containerterminal

  Maasvlakte MBO Fulltime

  Jouw toekomstige kantoor heeft het mooiste uitzicht en daarbij maak jij deel uit van een moderne deepsea terminal op de tweede Maasvlakte. Werk jij graag dicht tegen de operatie en wil jij mede zorg dragen voor een efficiënte en veilige werkomgeving?  Deze positie van (remote) Operator Containerterminal is jou op het lijf geschreven. 

  meer over deze vacature
 • Assistent Declarant

  Zwijndrecht MBO Fulltime

  Onze opdrachtgever is een logistiek dienstverlener sterk op intermodaal vlak. Voor het kantoor in Zwijndrecht is men op zoek naar een assistent Declarant, die het team wil komen versterken. Met een aantal ervaren collega's in het team krijg jij de kans om je verder te ontwikkelen tot volwaardig Declarant. Ben jij reeds in het bezit van de juiste opleiding(en) en heb jij reeds wat (stage) ervaring op douane technisch vlak? Aarzel niet en reageer op deze vaste baan positie!

  meer over deze vacature
 • (junior) Gasmeetdeskundige

  Breda MBO Fulltime

  Ben jij een leergierig persoon, die (op termijn) zelfstandig kan werken en heb je een representatief voorkomen? Dan is deze functie van Gasmeetdeskundige wellicht iets voor jou! Een mooie verantwoordelijke baan, waar expertise en het adviseren van klanten zeer belangrijk is. Met een auto van de zaak zul jij vanuit huis de verschillende klanten bezoeken. Let op, ook starters met een gezonde dosis werklust en interesse in het vak nodigen wij graag uit om te solliciteren!

  meer over deze vacature
 • Junior Tankcontainer Planner

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een wereldwijde marktleider op het gebied van tanktransport is op zoek naar een Junior Tankcontainer Planner. In deze functie ben je naast het inplannen van vracht ook druk met het onderhouden van klantcontacten in heel Europa. Het is voor de opdrachtgever van belang dat jij tijdens je werkzaamheden voortdurend bezig bent met het optimaliseren van de transport en kosten structuur. Je bent constant bezig om de beschikbare middelen optimaal te benutten en bent niet bang om (op termijn) zelf beslissingen te nemen.

  meer over deze vacature
 • Assistent Allround Expediteur

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Ben jij gemotiveerd en heb je interesse in het vak van Expediteur? Grijp deze kans om het vak je eigen te maken en solliciteer naar deze job als Assistent Allround Expediteur. Een gerenommeerde Expediteur in Ridderkerk wil graag in contact komen met een gedreven dame of heer en hem/haar de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. Onze opdrachtgever zit op jou te wachten!

  meer over deze vacature
 • Data-Entry Medewerker

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener uit de regio Drechtsteden is op zoek naar een Data-Entry Medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het controleren en het juist verwerken van de transportdocumenten in het systeem. Voor deze functie moet je een hoog concentratie vermogen hebben, alle documenten moet correct verwerkt worden.

  meer over deze vacature
 • Office Assistent

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener in Schiphol-Rijk is op zoek naar een Office Assistent. Deze organisatie is gespecialiseerd in het geven van logistiek gerelateerde opleidingen. Samen met je collega's ben jij verantwoordelijk voor een goed verloop van alle lopende zaken binnen de organisatie. Je ondersteunt commerciële collega's, onderhoudt contact met de klanten en bent verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden. 

  meer over deze vacature
 • Assistent Project Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoeren van (project)lading over zee, de weg en door de lucht is op zoek naar een Assistent Project Expediteur. In deze functie zal je het bestaande team ondersteunen met de werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het behandelen van aanvragen en onderhoud dagelijks contact met de klanten en vervoerders. De klant zoekt een kandidaat die zij kunnen opleiden en door kan groeien binnen de organisatie.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles