Startersfunctie MBOHieronder vind je alle Startersfunctie MBO vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Office Assistent

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Een dynamische logistiek dienstverlener in de regio Schiphol is op zoek naar een Office Assistent met affiniteit voor (IT) systemen. Deze organisatie is gespecialiseerd in het geven en organiseren van logistiek gerelateerde opleidingen. Samen met je collega's ben jij verantwoordelijk voor een goed verloop van alle lopende zaken binnen de organisatie. Je ondersteunt commerciële collega's, onderhoudt contact met de klanten en bent verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden. Ben jij de duizendpoot die wij zoeken en denk je graag mee binnen een organisatie? Reageer dan nu!

  meer over deze vacature
 • Assistent Expediteur Zeevracht

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een groeiende logistiek dienstverlener in Rotterdam zoekt een Assistent Expediteur die zij zelf op willen leiden tot een volwaardige Expediteur. Jouw afgeronde MBO-opleiding op het Scheepvaart & Transport College is de basis voor deze functie, net als jouw gevolgde stages tijdens je studie. Mocht jij mee willen groeien in deze organisatie maar bovenal groeien in kennis en ervaring als Expediteur, dan is dit jouw aanstaande / nieuwe baan. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles