Startersfunctie MBOHieronder vind je alle Startersfunctie MBO vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Junior Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een bedrijf in Rotterdam dat gespecialiseerd is om op te treden als expediteur en douaneagent voor oa handelsondernemingen zoekt een Junior Expediteur. In deze functie ben je dagelijks actief met de gehele im- en exportafhandeling van de transporten. Je komt terecht in een klein team, samen zijn jullie verantwoordelijk voor de verwerking van alle documenten en bijkomende administratie. De ideale kandidaat heeft vooral doorzettingsvermogen, is geïnteresseerd in het vak en heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

  meer over deze vacature
 • Assistent Expediteur Export

  Dordrecht MBO Fulltime

  Heb jij (stage)-ervaring als Assistent Expediteur Export en zoek je nu een vergelijkbare nieuwe baan? Solliciteer dan op deze vacature. Bij dit bedrijf (gevestigd in Dordrecht) ben je namelijk actief, met je directe collega's, met de organisatie van exportzendingen van diverse internationale klanten. naar o.a. landen in Verre Oosten, Europa, Noord- en Zuid-Amerika. Jouw aanstaande collega's leren jou graag het vak van (Assistent) Expediteur van a tot z. Wil jij deze kans pakken?! Reageer dan nu en stuur je CV!

  meer over deze vacature
 • Assistent Expediteur Import

  Dordrecht MBO Fulltime

  Ben je de afgelopen jaren actief geweest met je MBO-studie op het Scheepvaart & Transport College en nu op zoek naar een eerste échte baan als Expediteur? Dan biedt deze logistieke dienstverlener in Dordrecht jou de kans om hier aan de slag te gaan als Assistent Expediteur. Dagelijks ben je in dit bedrijf, samen met je collega's, verantwoordelijk voor de organisatie van importzendingen van diverse internationale klanten. Ben je hun nieuwe collega?!

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in de opslag en het transport van non-ferrometalen zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ga je aan de slag met alle modaliteiten en krijg je een grote verantwoordelijkheid. Je staat dagelijks in contact met klanten, transporteurs en terminals. Je coördineert alle betrokken partijen en zorgt er voor dat de lading tijdig arriveert. Binnen deze organisatie krijg je een opleiding om als specialist binnen deze niche markt te werken.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles