Startersfunctie HBOHieronder vind je alle Startersfunctie HBO vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Junior Business Analyst

  Maasvlakte HBO Fulltime

  Voor een containerterminal op de Maasvlakte zoeken wij een Junior Business Analyst. Je onderhoud contacten met alle afdelingen van het bedrijf om informatie te verzamelen en dit vervolgens te verwerken in rapporten en systemen. Je presenteert je bevindingen aan stakeholders en de Operations Manager. Samen beoordelen jullie de analyses en zorgen dat deze worden opgenomen in de bedrijfscultuur.

  meer over deze vacature
 • HBO starter Logistiek

  Regio Gorinchem HBO Fulltime

  Ben jij klaar met je logistieke opleiding en op zoek naar een internationale omgeving om je kennis uit te breiden en toe te passen? Dan komt deze organisatie graag met je in contact. Als afgestudeerde kun je bij hen aan de slag om dagelijks transport te organiseren, gebruikmakend van de diverse modaliteiten, zoals wegtransport en zeevracht. Daarnaast krijg je één of meerdere klanten toegewezen voor wie je dagelijks actief bent en hen op de hoogte stelt van alle zendingen. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles