Startersfunctie HBOHieronder vind je alle Startersfunctie HBO vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Junior Business Analyst

  Maasvlakte HBO Fulltime

  Voor een containerterminal op de Maasvlakte zoeken wij een Junior Business Analyst. Je onderhoud contacten met alle afdelingen van het bedrijf om informatie te verzamelen en dit vervolgens te verwerken in rapporten en systemen. Je presenteert je bevindingen aan stakeholders en de Operations Manager. Samen beoordelen jullie de analyses en zorgen dat deze worden opgenomen in de bedrijfscultuur.

  meer over deze vacature
 • Coördinator Supply Chain & Logistiek

  Regio Rotterdam HBO Fulltime

  Een toeleverancier aan de medische sector, actief in regio Rotterdam, zoekt naar een Coördinator Supply Chain & Logistiek. Geen dag is saai. Zo koop je (operationeel) in, n.a.v. de dagelijkse orders, bij de leveranciers, houd je de voorraden up-to-date en ben je zeer nauw betrokken bij de dagelijkse analyse van de back-orders. Jouw ervaring met leveranciersmanagement en performance met leveranciers is gewenst. Net als jouw probleemoplossende vermogen en proactieve manier (in plaats van reactief) van werken wordt zeer gewaardeerd. De gehele supply chain analyseer je én probeer je te verbeteren, mede door advies aan de teamleider. Én op hetzelfde moment ben je in contact met de leverancier n.a.v. een inkoop-order. Oftewel je hoeft je niet vervelen...

  meer over deze vacature
 • Junior Tankcontainer Planner

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een wereldwijde marktleider op het gebied van tanktransport is op zoek naar een Junior Tankcontainer Planner. In deze functie ben je naast het inplannen van vracht ook druk met het onderhouden van klantcontacten in heel Europa. Het is voor de opdrachtgever van belang dat jij tijdens je werkzaamheden voortdurend bezig bent met het optimaliseren van de transport en kosten structuur. Je bent constant bezig om de beschikbare middelen optimaal te benutten en bent niet bang om (op termijn) zelf beslissingen te nemen.

  meer over deze vacature
 • Supply Chain Analist

  Regio Moerdijk HBO Fulltime

  Een organisatie (in regio Moerdijk) gespecialiseerd in het transporteren, opslaan en verpakken van van zware grondstoffen zoekt een Supply Chain Analist. In deze functie ligt de focus op projecten die te maken hebben met de interne bedrijfsvoering. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van processen en zorgt ervoor dat eventuele knelpunten hieruit verwijderd worden. Verder maak je een voorbereiding van de KPI's en ondersteun je bij het implementeren van nieuwe projecten binnen de organisatie. Ben jij altijd bezig met het optimaliseren van processen en wil je graag aan de slag in een internationale organisatie?

  meer over deze vacature
 • HBO starter Logistiek

  Regio Gorinchem HBO Fulltime

  Ben jij klaar met je logistieke opleiding en op zoek naar een internationale omgeving om je kennis uit te breiden en toe te passen? Dan komt deze organisatie graag met je in contact. Als afgestudeerde kun je bij hen aan de slag om dagelijks transport te organiseren, gebruikmakend van de diverse modaliteiten, zoals wegtransport en zeevracht. Daarnaast krijg je één of meerdere klanten toegewezen voor wie je dagelijks actief bent en hen op de hoogte stelt van alle zendingen. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles