Startersfunctie HBOHieronder vind je alle Startersfunctie HBO vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Junior Expediteur

  Regio Dordrecht HBO Fulltime

  Ben je klaar met je logistieke HBO-opleiding en op zoek naar een internationale omgeving om je kennis uit te breiden en toe te passen? Dan komt deze organisatie graag met je in contact. Als afgestudeerde kun je bij hen aan de slag om dagelijks transport te organiseren, gebruikmakend van de diverse modaliteiten, zoals wegtransport en zeevracht. Daarnaast krijg je één of meerdere klanten toegewezen voor wie je dagelijks actief bent en hen op de hoogte stelt van alle zendingen. Wil jij je (logistieke) HBO Logistiek in de praktijk brengen?! 

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in de opslag en het transport van non-ferro metalen zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ga je aan de slag met alle modaliteiten en krijg je een grote verantwoordelijkheid. Je staat dagelijks in contact met klanten, transporteurs en terminals. Binnen deze organisatie krijg je een opleiding om kennis op te doen van de markt.

  meer over deze vacature
 • Medewerker Data en Processen

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een internationaal opererend rederij zoekt een Medewerker Data en Processen. Samen met je collega's ben je actief met het oplossen van problemen m.b.t. tot IRIS4-gebruikerstoepassingen, instrueren en opleiden van personeel m.b.t. gebruik van nieuwe systeemtools / software en creëren en onderhouden van lokale SQL-databases, tabellen, query's en rapporten. Ben je de persoon die dit als dé functie ziet?! Dan komen wij graag in contact met jou.

  meer over deze vacature
 • Logistiek Project Coördinator

  Zevenbergen HBO Fulltime

  Een groot productiebedrijf in Zevenbergen zoekt een Logistiek Project Coördinator. Je bent verantwoordelijk voor het transport van de projectlading en verzorgt alle benodigde documenten (transportdocumenten, kwaliteitsdocumenten en technische documententen). Het coördineren van inspecties valt ook onder jouw takenpakket. Als Logistiek Project Coördinator ben dagelijks je actief met het verbeteren van het logistieke proces en de implementatie daarvan. Eveneens bewaak je de kwaliteit en veiligheid. Hier krijg je een salaris tussen de € 2.500,- en € 3.000,- bruto per maand voor terug. Dit is afhankelijk van jouw opleidingsachtergrond en relevante werkervaring. Heb jij HBO werk- en denkniveau en maximaal drie jaar werkervaring? 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles