Pricing AgentHieronder vind je alle Pricing Agent vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Pricing Agent

  Rhoon MBO Parttime

  Een groot logistiek dienstverlener in regio Rhoon zoekt een parttime Pricing Agent (24 tot 32 uur). Je bent verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van alle inkomende offerte verzoeken van klanten en kantoren. Je staat dagelijks in contact met interne en externe partijen en voorziet hen van juiste informatie. Je maakt alle dossiers compleet en zorgt ervoor dat de offerte aanvragen verwerkt worden.

  meer over deze vacature
 • Pricing Agent

  Barendrecht MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener is op zoek naar een Pricing Agent. In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle offertes van luchtvracht en wegtransport. Je hebt veelvuldig contact met interne -en externe klanten om ervoor te zorgen dat de verzoeken en prijsaanvragen van transport tijdig worden verwerkt. Het is een professioneel en prettig team waar je een onderdeel van gaat uitmaken. Jouw ervaring binnen de pricing is zeer welkom. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles