Manager OperationsHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Manager Operations vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Teamleider Sales

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een Rotterdamse organisatie (actief als toeleverancier aan de scheepvaart) zoekt een Teamleider Sales. Dagelijks sta je in contact met de klant met betrekking tot het orderproces en bent het eerste aanspreekpunt bij eventuele vragen. Het onderhandelen over tarieven is daar ook een belangrijk onderdeel deel van. In samenwerking met de interne afdelingen, zorg je dat alles soepel verloopt. Als manager geef je leiding aan je 4 tot 7 sales-collega's. 

  meer over deze vacature
 • Hoofd planning

  Utrecht HBO Fulltime

  Een grote organisatie (actief met afvalwerking) zoekt een Hoofd Transportplanner. In deze functie ga je leidinggeven aan de planning en de receptie en voer jij de beoordelingsgesprekken. Dagelijks controleer je de planning voor de volgende dag en zorg je voor een oplossing bij eventuele problemen. Het wagenpark valt ook onder jouw beheer. Hiernaast onderhoud je contact met leveranciers en uitzendbureaus. Ben jij stressbestendig? Heb je ervaring binnen de planning en ben je klaar voor de volgende stap? Reageer dan snel. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles