Manager OperationsHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Manager Operations vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Operations Manager Warehousing

  Rotterdam HBO Fulltime

  Ben jij een "koele kikker" en heb je al enige werkervaring als leidinggevende in een warehouse/logistieke omgeving? Dan is er een succesvol koel/vrieshuis op zoek naar jou en kun jij misschien wel deze vaste baan bemachtigen. Een Operations Manager Warehousing zonder koudwatervrees, die in een 2-ploegendienst het team naar een hogerplan kan brengen. Onze opdrachtgever zoekt 2 nieuwe collega's.

  meer over deze vacature
 • Manager Export Luchtvracht

  Schiphol-Rijk HBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener in Schiphol-Rijk zoekt een Manager voor de export afdeling. In deze functie ben je dagelijks bezig met het managen en coachen van het luchtvracht team. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de KPI's en zorg je ervoor dat alle zendingen tijdig geleverd worden. Klantgericht werken en ervoor zorgen dat doelstellingen gehaald worden is hetgeen waar jij met jouw collega's dagelijks mee actief bent. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles