Magazijn ChefHieronder vind je alle Magazijn Chef vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Teamleider Warehouse

  Gorinchem MBO Fulltime

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je verantwoordelijk bent voor de dagelijkse werkzaamheden in een warehouse? Dan komt een wereldwijd opererende technische onderneming in regio Gorinchem graag in contact met jou. Elke dag ben jij het aanspreekpunt voor lopende zaken in het magazijn en ondersteun je de manager warehouse. 

  meer over deze vacature
 • Teamleider Warehouse

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een groothandel in Rotterdam zoekt een Teamleider Warehouse die sterk in zijn schoenen staat en bereid is om in diensten (3 ploegen) te werken. Je geeft leiding aan een team collega's en zorgt dat alle dagelijkse werkzaamheden (picken van orders, in- en uitslag en het netjes houden van warehouse) uitgevoerd worden. Ben jij de teamleider die niet wegloopt voor drukte en verantwoordelijkheden én op zoek is naar een baan in een warehouse met een hoge omloopsnelheid?! Lees dan hier verder.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles