Logistiek ManagerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Logistiek Manager vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Teamleider Export Bookings

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener in Rotterdam zoekt naar een Teamleider voor de export afdeling. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het team. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een correcte en tijdige afhandeling van alle lopende zaken. Je bent verantwoordelijk voor het klantenbestand en zorgt ervoor dat de targets behaald worden.

  meer over deze vacature
 • Teamleider Loods

  Schiphol MBO Fulltime

  Voor een logistieke dienstverlener/transporteur in de regio Schiphol zijn wij op zoek naar een Teamleider Loods. Als Teamleider Loods stuur je de Loodsmedewerkers aan en heb je dagelijks contact met verschillende afdelingen. Met daarin als doel een optimaal loodsproces en bediening van de klanten. Ben jij een echte leider en staat collegialiteit bij jou hoog in het vaandel? Lees dan snel verder!

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles