Logistiek ManagerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Logistiek Manager vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Operations Manager Warehousing

  Rotterdam HBO Fulltime

  Ben jij een "koele kikker" en heb je al enige werkervaring als leidinggevende in een warehouse/logistieke omgeving? Dan is er een succesvol koel/vrieshuis op zoek naar jou en kun jij misschien wel deze vaste baan bemachtigen. Een Operations Manager Warehousing zonder koudwatervrees, die in een 2-ploegendienst het team naar een hogerplan kan brengen. Onze opdrachtgever zoekt 2 nieuwe collega's.

  meer over deze vacature
 • Teamleider Export Bookings

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener in Rotterdam zoekt naar een Teamleider voor de export afdeling. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het team. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een correcte en tijdige afhandeling van alle lopende zaken. Je bent verantwoordelijk voor het klantenbestand en zorgt ervoor dat de targets behaald worden.

  meer over deze vacature
 • Logistiek Teamleider

  Breda MBO Fulltime

  Een bouwmarkt in regio Breda zoekt een logistiek teamleider. In deze functie ben jij eindverantwoordelijke voor het gehele logistieke proces rondom en in de bouwmarkt. Je zorgt ervoor dat er altijd voldoende personeel aanwezig is en dat alle (logistieke) zaken binnen het bedrijf op rolletjes lopen. Heb jij ervaring in een aansturende functie en wil je aan de slag in een internationale organisatie?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles