Logistiek ManagerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Logistiek Manager vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Warehouse Manager

  Gorinchem MBO Fulltime

  Een technische handelsonderneming in regio Gorinchem zoekt een Warehouse Manager. Je gaat een team van +/- 10 collega's aansturen en bent verantwoordelijk voor het updaten van huidige processen. Je beheert en coördineert alle aspecten van het magazijn tijdens de dagploeg zoals, het leveren van goederen bij de klant, magazijnindeling, 5S-implementatie en neemt de volledige verantwoordelijkheid in personeelsbeheer. Heb jij ervaring in een aansturende rol binnen een warehouse omgeving en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

  meer over deze vacature
 • QESH Officer

  Velsen MBO Fulltime/parttime

  Voor een internationaal logistiek dienstverlener gespecialiseerd in de voedingsmiddelenindustrie zijn wij op zoek naar een QESH Officer. Binnen de functie van QESH Officer ben jij verantwoordelijk voor het implementeren van kwaliteitsmanagement. Je houdt je dagelijks bezig met QESH beleid en zal dit waarborgen binnen vier locaties. Ben jij pro-actief, pragmatisch en probleemoplossend? Volg je de ontwikkelingen op het gebied van milieu, veiligheid, gezondheid en kwaliteit op de voet? Dan ben jij de QESH Officer die wij zoeken!

  meer over deze vacature
 • Manager Inkoop

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een organisatie in Rotterdam (actief als toeleverancier aan de logistiek en scheepvaart) zoekt naar een Manager Inkoop. Dagelijks ben je verantwoordelijk inkoop-gerelateerde werkzaamheden, aansturing van een inkoop-team van 18 personen én het aanspreekpunt bij alle mogelijke inkoop-issues. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden, no nonsense manier van aansturing en uitgebreide inkoop-ervaring (op het gebied van food, non-food en technische producten) ben je de aangewezen persoon voor deze functie. Ben jij de Senior Inkoper  met leidinggevende ervaring die dit Rotterdamse bedrijf zoekt?!

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles