Logistiek Administratief MedewerkerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Logistiek Administratief Medewerker vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Assistent Transportplanner Containers

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoeren van containers zoekt een Assistent Transportplanner. In deze functie ben je naast het plannen van de chauffeurs en transporten verantwoordelijk voor de administratieve taken die komen kijken bij het vervoer. Je wordt intern goed begeleid en krijgt de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.

  meer over deze vacature
 • Allround Expeditie Medewerker

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener uit regio Ridderkerk is op zoek naar versterking op de expeditie afdeling. Het bedrijf vervult expeditie activiteiten voor haar internationale klanten en treed op als scheepsagent voor rederijen. In deze functie ondersteun je op de im- en export afdeling met uiteenlopende taken. Bewaar jij goed het overzicht in drukke situaties en vind je het leuk om verschillende afdelingen te ondersteunen?

  meer over deze vacature
 • Medewerker Begassing

  Breda MBO Fulltime

  Ben jij op zoek naar een gevarieerde functie, waarbij je veelal op locatie werkzaam bent? Dan is deze positie van Begasser wellicht iets voor jou. Onze opdrachtgever zoekt ter uitbreiding van het huidige team een nieuwe collega om fumigaties uit te voeren.

  meer over deze vacature
 • Assistent Planner Import (wegtransport)

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener uit regio Dordrecht is op zoek naar een Assistent Planner Import. Wil jij werken binnen een informeel team en bij een groeiende organisatie met oog voor de werknemers? Oh ja en ben jij ook in voor af en toe een gezellig hapje en drankje met jouw collega's?  Lees vooral verder en misschien werk jij straks op 1 van de mooiste plekken in de omgeving Dordrecht.

   

  meer over deze vacature
 • Data-Entry Medewerker

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener uit de regio Drechtsteden is op zoek naar een Data-Entry Medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het controleren en het juist verwerken van de transportdocumenten in het systeem. Voor deze functie moet je een hoog concentratie vermogen hebben, alle documenten moet correct verwerkt worden.

  meer over deze vacature
 • Administratief Medewerker Scheepvaart

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationale organisatie, actief als agent in Europa m.b.t. verschepingen in o.a petrochemie en offshore, zoekt naar een Administratief Medewerker Scheepvaart. Dagelijks ben je actief, vanuit het kantoor in Rotterdam, met administratief controleren van scheepsagenten welke actief zijn met inkomende/uitgaande verschepingen voor opdrachtgevers in Noord- en Zuid-Amerika. In verband met een op te zetten kantoor aldaar, is de functie van Administratief Medewerker Scheepvaart van tijdelijke aard. Voor maximaal 6 maanden wordt er iemand gezocht die dagelijks contact heeft (in Engels) met opdrachtgevers/agenten en alles administratief checkt. Jouw kennis van algemene scheepvaart-termen is gewenst. Maar vooral jouw accuratesse, zelfstandigheid en scherpte. Ben jij de Administratief Medewerker die tijdelijk aan de slag wil / kan?!

  meer over deze vacature
 • Office Assistent

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener in Schiphol-Rijk is op zoek naar een Office Assistent. Deze organisatie is gespecialiseerd in het geven van logistiek gerelateerde opleidingen. Samen met je collega's ben jij verantwoordelijk voor een goed verloop van alle lopende zaken binnen de organisatie. Je ondersteunt commerciële collega's, onderhoudt contact met de klanten en bent verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden. 

  meer over deze vacature
 • Medewerker Customer Service Road

  Hendrik-Ido-ambacht MBO Fulltime

  Werken binnen de dynamische wereld van de logistiek in een administratieve positie met ontwikkelingsmogelijkheden op langer termijn? Ben jij accuraat en heeft het wegvervoer en containertransport jouw interesse?  Dan is deze customer service positie echt iets voor jou. Wij komen graag met jou in contact om de positie als ook de organisatie verder toe te lichten.

  meer over deze vacature
 • Logistiek Administratief/Financieel Medewerker

  Barendrecht MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener zoekt een Allround Logistiek/Financieel Medewerker. De organisatie vertegenwoordigt een groot aantal rederijen en verricht alle voorkomende werkzaamheden voor hen. Ter uitbreiding van het team zoeken zij iemand die het huidige team kan ondersteunen met alle administratieve zaken binnen de organisatie.Het betreft een afwisselende functie je ondersteund de verschillende afdelingen binnen de organisatie. 

  meer over deze vacature
 • Logistiek & Financieel Administratief Medewerker

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een internationale organisatie, actief met o.a. import, export en warehousing, in regio Ridderkerk zoekt een Administratief Medewerker. Dagelijks ben je actief de logistieke administratie, controle van facturatie, contact met de debiteuren en compleet maken van dossiers. Je ondersteunt de afdeling zeevracht met allerlei voorkomende administratieve werkzaamheden. Ben jij de persoon (met de juiste accuratesse) die bij hen past in een professionele omgeving?!

  meer over deze vacature
 • Administratief Medewerker (parttime)

  Regio Gorinchem MBO Parttime

  Een wegtransporteur in regio Gorinchem zoekt een parttime Administratief Medewerker. In deze functie ondersteun je het management bij lopende zaken en help je de accountmanagers bij het verwerken van alle dossiers. Dagelijks sta je in contact met jouw collega's en zorg je ervoor dat alles binnen de organisatie soepel verloopt. De functie kan ingevuld worden voor 12 tot 16 uur per week.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles