Logistiek Administratief MedewerkerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Logistiek Administratief Medewerker vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Office Assistent

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Een dynamische logistiek dienstverlener in de regio Schiphol is op zoek naar een Office Assistent met affiniteit voor (IT) systemen. Deze organisatie is gespecialiseerd in het geven en organiseren van logistiek gerelateerde opleidingen. Samen met je collega's ben jij verantwoordelijk voor een goed verloop van alle lopende zaken binnen de organisatie. Je ondersteunt commerciële collega's, onderhoudt contact met de klanten en bent verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden. Ben jij de duizendpoot die wij zoeken en denk je graag mee binnen een organisatie? Reageer dan nu!

  meer over deze vacature
 • Binnendienst / Administratief Medewerker

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een wegtransporteur in regio Dordrecht zoekt naar een Binnendienst / Administratief Medewerker voor de afdeling Rittenadministratie. Dagelijks ben je actief met de volledige administratie met betrekking tot facturatie, beantwoorden van vragen en lever je een bijdrage aan procesverbetering. Ben jij de fulltime accurate persoonlijkheid met ervaring in een administratieve functie bij een logistiek bedrijf? Dan ben jij dé persoon die gezocht wordt!

  meer over deze vacature
 • Data Entry Medewerker

  Rozenburg HBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het railvervoer zoekt een Data Entry Medewerker. Je komt te werken op de operations afdeling, hier ben jij samen met collega's verantwoordelijk voor het coördineren en monitoren van de treinen. Alle administratie en documenten moeten correct verwerkt worden en bij afwijkingen is het de zaak dat de afdeling adequaat naar oplossingen zoekt. 

  meer over deze vacature
 • Administratief Medewerker

  Vlaardingen MBO Fulltime

  Een internationale handelsorganisatie (toeleverancier aan de scheepvaart) in Vlaardingen zoekt een Administratief Medewerker. Elke dag ben je actief met de administratieve ondersteuning en zorg je voor een planning van de je buitendienst-collega's. Zij zijn actief met monsternames van te leveren producten. Hiernaast heb je nauw contact met de klant en laboratoria en begeleid je het gehele administratieve proces. De order-administratie is ook een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Jouw accuratesse en klantgericht handelen zijn voor deze administratieve functie erg belangrijk.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles