Logistiek Administratief MedewerkerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Logistiek Administratief Medewerker vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Logistiek Administratief Medewerker

  Aalsmeer MBO Fulltime

  Voor een groot logistiek dienstverlener in de bloemen en planten zijn wij op zoek naar een Logistiek Administratief Medewerker. In deze veelzijdige en afwisselende baan kun je al jouw logistieke ervaring inzetten vanuit een administratieve positie. Ben jij communicatief vaardig en sta je stevig in je schoenen? Heb jij kennis van emballage/fust en kan jij chauffeurs helpen bij hun dagelijkse problemen? Dan zoeken wij jou!

  meer over deze vacature
 • Baliemedewerker

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener binnen de regio Schiphol zijn wij op zoek naar een Baliemedewerker. Binnen deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor de chauffeurs en ontvang jij alle transportdocumentatie. Vindt je het leuk om mensen te woord te staan en ben je bereidt om mensen te helpen? Spreekt werken in een groeiend bedrijf en dynamische werkomgeving jou aan? Dan is deze functie als Baliemedewerker echt iets voor jou!

  meer over deze vacature
 • Binnendienst / Administratief Medewerker

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een wegtransporteur in regio Dordrecht zoekt naar een Binnendienst / Administratief Medewerker voor de afdeling Rittenadministratie. Dagelijks ben je actief met de volledige administratie met betrekking tot facturatie, beantwoorden van vragen en lever je een bijdrage aan procesverbetering. Ben jij de fulltime accurate persoonlijkheid met ervaring in een administratieve functie bij een logistiek bedrijf? Dan ben jij dé persoon die gezocht wordt!

  meer over deze vacature
 • Data Entry Medewerker

  Rozenburg HBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het railvervoer zoekt een Data Entry Medewerker. Je komt te werken op de operations afdeling, hier ben jij samen met collega's verantwoordelijk voor het coördineren en monitoren van de treinen. Alle administratie en documenten moeten correct verwerkt worden en bij afwijkingen is het de zaak dat de afdeling adequaat naar oplossingen zoekt. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles