Logistiek Administratief MedewerkerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Logistiek Administratief Medewerker vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Assistent Transportplanner Containers

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoeren van containers zoekt een Assistent Transportplanner. In deze functie ben je naast het plannen van de chauffeurs en transporten verantwoordelijk voor de administratieve taken die komen kijken bij het vervoer. Je wordt intern goed begeleid en krijgt de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.

  meer over deze vacature
 • Allround Expeditie Medewerker

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener uit regio Ridderkerk is op zoek naar versterking op de expeditie afdeling. Het bedrijf vervult expeditie activiteiten voor haar internationale klanten en treed op als scheepsagent voor rederijen. In deze functie ondersteun je op de im- en export afdeling met uiteenlopende taken. Bewaar jij goed het overzicht in drukke situaties en vind je het leuk om verschillende afdelingen te ondersteunen?

  meer over deze vacature
 • Office Assistent

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener in Schiphol-Rijk is op zoek naar een Office Assistent. Deze organisatie is gespecialiseerd in het geven van logistiek gerelateerde opleidingen. Samen met je collega's ben jij verantwoordelijk voor een goed verloop van alle lopende zaken binnen de organisatie. Je ondersteunt commerciële collega's, onderhoudt contact met de klanten en bent verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden. 

  meer over deze vacature
 • Logistiek & Financieel Administratief Medewerker

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een internationale organisatie, actief met o.a. import, export en warehousing, in regio Ridderkerk zoekt een Administratief Medewerker. Dagelijks ben je actief de logistieke administratie, controle van facturatie, contact met de debiteuren en compleet maken van dossiers. Je ondersteunt de afdeling zeevracht met allerlei voorkomende administratieve werkzaamheden. Ben jij de persoon (met de juiste accuratesse) die bij hen past in een professionele omgeving?!

  meer over deze vacature
 • Customer Service Medewerker Wegtransport

  Hazerswoude-dorp MBO Fulltime

  Lijkt het jou leuk om te werken binnen een informele transportorganisatie, die de afgelopen jaren een grote groei hebben meegemaakt en sta jij stevig in de schoenen? Dan willen wij jou en onze opdrachtgever graag bij elkaar brengen. 

  meer over deze vacature
 • Administratief Medewerker Loodskantoor

  Rotterdam MBO Fulltime

  Jij hebt reeds enige werkervaring (of stage) opgedaan binnen de haven/transportsector en bent toe aan een (vaste) baan bij een groeiende en informele organisatie. Dagelijks zie jij het werk letterlijk voorbij komen en als belangrijke schakel in het logistieke proces sta jij de verschillende partners te woord. Daarnaast zorgt jou nauwkeurigheid ervoor, dat alles op de terminal vlot verloopt. 

  meer over deze vacature
 • Medewerker Loodsadministratie

  Schiphol MBO Fulltime

  Vanwege de groei van een groot dienstverlener in de regio Schiphol zoeken wij per direct naar een Medewerker Loodsadministratie. In deze functie ben jij de spin in het web voor alle in- en uitgaande vracht en bijhorende documentatie. Ook ben je het aanspreekpunt en stuur je chauffeurs en loodsmedewerkers aan. Wil jij werken binnen een dynamische internationale omgeving met veel diversiteit? Ben jij oplossingsgericht, stressbestendig en werkzaam in de luchtvracht? Dan zoeken wij jou!

  meer over deze vacature
 • Medewerker Rittenadministratie

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een wegtransporteur in regio Dordrecht zoekt naar een Medewerker Rittenadministratie. Dagelijks ben je verantwoordelijk voor het opstellen van facturen, beantwoorden van vragen, schakel je met chauffeurs en lever je een bijdrage aan procesverbetering. Beschik jij over een MBO 4 diploma én minimaal 3 jaar relevante werkervaring?

  meer over deze vacature
 • Teamleider Loods

  Schiphol MBO Fulltime

  Voor een logistieke dienstverlener/transporteur in de regio Schiphol zijn wij op zoek naar een Teamleider Loods. Als Teamleider Loods stuur je de Loodsmedewerkers aan en heb je dagelijks contact met verschillende afdelingen. Met daarin als doel een optimaal loodsproces en bediening van de klanten. Ben jij een echte leider en staat collegialiteit bij jou hoog in het vaandel? Lees dan snel verder!

  meer over deze vacature
 • Assistent Transportplanner (Import / Export)

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een intermodaal dienstverlener uit regio Dordrecht zoekt een Assistent Transportplanner? Weet jij ten alle tijden het overzicht te houden en heb jij (stage) ervaring als Transportplanner? Onze opdrachtgever is een toonaangevende en neutrale dienstverlener in de container logistiek. Als jij (startend) ervaring hebt en/of wil groeien naar een baan als transportplanner dan ben jij de persoon die gezocht wordt!

  meer over deze vacature
 • Baliemedewerker

  Rotterdam MBO Fulltime

  Ben jij het visitekaartje voor onze klant en werk je graag op een containerterminal? Wil je daarnaast werken in verschoven diensten en ben je op korte termijn beschikbaar? Dan is deze tijdelijke positie aan de chauffeursbalie echt iets voor jou! Een leuk en informeel team collega's heet jou graag welkom.

  meer over deze vacature
 • Logistiek Medewerker

  Schiphol MBO Fulltime

  Voor een groot logistiek dienstverlener in de regio Schiphol zijn wij op zoek naar een Logistiek Medewerker. Lijkt het je leuk om een bijdrage te hebben in het logistieke proces? Heb je ervaring met het bouwen van vliegtuigplaten en ben jij een echte aanpakker? Lees hieronder dan verder.

  meer over deze vacature
 • Logistiek Administratief Medewerker

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een wegtransporteur in regio Dordrecht zoekt naar een Logistiek Administratief Medewerker voor de afdeling Rittenadministratie. Dagelijks ben je actief met het opstellen van facturen, beantwoorden van vragen, schakel je met chauffeurs en lever je een bijdrage aan procesverbetering. Ben jij de fulltime accurate persoonlijkheid met ervaring in een administratieve functie bij een logistiek bedrijf? Dan ben jij dé persoon die gezocht wordt!

  meer over deze vacature
 • Loodsmedewerker/ Koerier

  Schiphol MBO Fulltime

  Voor een logistieke dienstverlener in de regio Schiphol zijn wij op zoek naar een Loodsmedewerker/ Koerier. Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen het warehouse en verzorg jij het transport van goederen binnen de Benelux. Ben jij flexibel en zoek jij een uitdaging binnen een internationale werkomgeving? Lees dan snel verder.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles