Logistiek Administratief MedewerkerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Logistiek Administratief Medewerker vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Medewerker Bookingdesk

  Rotterdam MBO Fulltime

  Wil jij werken bij een internationale rederij als Medewerker Bookingdesk? Dagelijks ben je verantwoordelijk voor het toewijzen, verwerken en opstellen van boekingen en documenten. Jouw klantgerichte instelling en communicatie in zowel Nederlands als Engels zijn hiervoor belangrijk omdat je vanuit de rederij veel contact hebt internationale klanten en terminals. Ben je de Medewerker Bookingdesk die gezocht wordt?

  meer over deze vacature
 • Logistiek Administratief Medewerker

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationaal transportbedrijf actief in de wegtransport van/naar Groot-Brittannië zoekt een Logistiek Administratief Medewerker. Dagelijks behandel je de aanvragen van de klanten en verwerk je deze nauwkeurig in het systeem, daarnaast ondersteun je waar nodig de expediteurs en planners. Werk je secuur? Ben je proactief en ondernemend? Dan is dit de juiste functie voor jou!

  meer over deze vacature
 • Logistiek Backoffice Medewerker

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een wegtransporteur in regio Dordrecht zoekt naar een Logistiek Backoffice Medewerker voor de afdeling Rittenadministratie. Dagelijks ben je actief met de volledige administratie met betrekking tot facturatie, beantwoorden van vragen en lever je een bijdrage aan het verbeteren van de processen. Je schakelt tussen diverse interne afdelingen om zo de processen omtrent de facturatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben jij de accurate persoonlijkheid met ervaring in een administratieve functie bij een logistiek bedrijf en fulltime beschikbaar? Dan ben jij dé persoon die gezocht wordt!

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles