Logistiek Administratief MedewerkerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Logistiek Administratief Medewerker vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Medewerker Accounts Payable

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener in de regio Rotterdam zoekt een Medewerker Accounts Payable. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontvangen en verwerken van alle inkomende facturen. Je hebt nauw contact met de leveranciers, verwerkt de facturatie in het systeem en initieert de juiste autorisatieroutes voor kostenfacturen. Heb jij een afgeronde financiële opleiding, enige relevante werkervaring en heb je kennis van financiële systemen (SAP is een pré).

  meer over deze vacature
 • Administratief Medewerker Crossdock

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Door de uitgebreide groei van een key-account is een logistiek dienstverlener (met eigen warehouse) in Rotterdam Waalhaven op zoek naar een Administratief Medewerker Crossdock. Dagelijks ben je aan de slag, samen met je collega's, in twee ploegen (ochtend-middag en/of middag-avond) en houd je nauw contact met collega's (op werkvloer in warehouse), contactpersonen bij transporteurs en collega's m.b.t. inkomende en uitgaande transporten. Jij zorgt er voor dat containers juist worden geladen en gelost en dat alle documenten in orde zijn. Accuraat en ad-hoc kunnen samenwerken met je collega's is heel belangrijk in deze functie. Net als jouw eerdere ervaring als Administratief Medewerker en/of Expediteur Warehouse.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles