InkoperHieronder vind je alle Inkoper vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Inkoper

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een handelsorganisatie gespecialiseerd in de verkoop van flexibele verpakkingen aan de industrie zoekt een Inkoper. De inkopen vinden grotendeels plaats in het Verre-Oosten en een deel in Oost-Europa. De verkoop vindt grotendeels plaats in Europa. Je komt te werken in een team van drie inkopers en zes verkopers in de buitendienst. Samen zijn jullie verantwoordelijk dat alle orders tijdig verzonden worden en dat de grondstoffen op voorraad zijn. De organisatie heeft een fabriek en warehouse in België waar de eindproducten geproduceerd worden.

  meer over deze vacature
 • Manager Inkoop

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een organisatie in Rotterdam (actief als toeleverancier aan de logistiek en scheepvaart) zoekt naar een Manager Inkoop. Dagelijks ben je verantwoordelijk voor alle inkoop-gerelateerde werkzaamheden, aansturing van een inkoop-team van 18 personen én het aanspreekpunt bij alle mogelijke inkoop-issues. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden, no nonsense manier van aansturing en uitgebreide inkoop-ervaring (op het gebied van food, non-food en technische producten) ben je de aangewezen persoon voor deze functie. Ben jij de Senior Buyer met leidinggevende ervaring die dit Rotterdamse bedrijf zoekt?!

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles