ExpediteurHieronder vind je alle Expediteur Allround, Export, Import, Luchtvracht, Projectlading en Zeevracht vacatures vooral in omgeving Rotterdam en Amsterdam. Staat jouw Expediteur vacature er niet bij meld je dan nu aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer een vacature.

 • Operationele Import/Export Medewerker

  Rotterdam MBO Fulltime

  In de rol van Operationeel Import/Export Medewerker ben je verantwoordelijk voor een perfecte serviceverlening naar klanten en partners. Verder draag je de verantwoordelijkheid voor alle operationele en administratieve werkzaamheden en help je mee bij het uitbreiden van het klantenbestand. Ben jij communicatief sterk en klaar voor een nieuwe stap?

  meer over deze vacature
 • Customer Service Medewerker Contract logistics

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Wij bieden jou de kans om bij een groot logistiek dienstverlener bij 1 van hun vestigingen aan de slag te gaan in een dynamische functie met kans op een vast dienstverband. Kun jij een verantwoordelijke baan aan, waarbij je te maken krijgt met veeleisende klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou.

  meer over deze vacature
 • Expediteur Zeevracht

  Amsterdam HBO Fulltime

  Een internationale forwarder zoekt een Allround Expediteur Zeevracht. In deze afwisselende functie ben je dagelijks actief met het organiseren van zeevrachtzendingen en heb je nauw contact met de klant en andere partijen. Je komt te werken in een dynamisch internationaal opererend bedrijf met een persoonlijke werksfeer. Tevens werk je in een klein en betrokken team met veel kennis en ervaring. Het is belangrijk dat je beschikt over werkervaring in een soortgelijke positie. Ben jij betrokken, gedreven en toe aan een nieuwe uitdaging als Expediteur?

  meer over deze vacature
 • Export Medewerker

  Aalsmeer MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener in de omgeving van Schiphol zoeken wij een allround Export Medewerker. In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het correct afhandelen van zendingen en alles wat daarbij komt kijken. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten, vervoerders en airlines. Jij bent communicatief sterk en houdt van een uitdaging. Ook denk je oplossingsgericht en ben je flexibel ingesteld. Je komt te werken in een jong team bij een groeiende organisatie met veel toekomst perspectief. Spreekt jou dit aan reageer dan nu!

  meer over deze vacature
 • Coördinator Marine Logistics

  Rotterdam-Albrandswaard MBO Fulltime

  Een grote internationale organisatie zoekt een Freight Forwarder voor de afdeling scheepsbevoorrading. In deze functie vervul je een coördineerde rol en onderhoud je dagelijks contact met klanten en transporteurs. Je volgt de zendingen van de klanten en waar nodig pas je facturen aan of geef je advies aan de klant. Ga je graag aan de slag in een uitdagende functie met veel afwisseling? 

  meer over deze vacature
 • Allround Expeditie Medewerker

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener uit regio Ridderkerk is op zoek naar versterking op de expeditie afdeling. Het bedrijf vervult expeditie activiteiten voor haar internationale klanten en treed op als scheepsagent voor rederijen. In deze functie ondersteun je op de im- en export afdeling met uiteenlopende taken. Bewaar jij goed het overzicht in drukke situaties en vind je het leuk om verschillende afdelingen te ondersteunen?

  meer over deze vacature
 • (Assistent) Freight Forwarder Import

  Schiphol MBO Fulltime

  Voor een internationaal logistiek dienstverlener in de omgeving Schiphol zoeken wij een (Assistent) Freight Forwarder Import. In deze uitdagende functie ben je het aanspreekpunt voor een aantal (grote key) accounts. Je adviseert bij logistieke vraagstukken en draagt zorg voor een correcte operationele en administratieve afhandeling van zendingen. Je verwerkt documenten conform voorgeschreven procedures, instructies en geldende regels. Ben jij toe aan een afwisselende functie in een dynamische omgeving? 

  meer over deze vacature
 • Assistent Expediteur Wegtransport

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener in regio Ridderkerk zoekt een Assistent Expediteur. In deze functie ben je dagelijks bezig met het verwerken van orders, opstellen van transportdocumenten en ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en vervoerders. Je ondersteunt de Expediteurs in alle werkzaamheden en krijgt interne trainingen om jezelf te ontwikkelen. Dit moderne bedrijf heeft een groot netwerk binnen Europa en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.

  meer over deze vacature
 • Expediteur Luchtvracht

  Luchtvracht Expediteur MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener uit regio Schiphol is op zoek naar een Expediteur Export Luchtvracht. Het bedrijf gespecialiseerd in het aanbieden van logistieke dienstverlening op alle niveaus. Je fungeert als aanspreekpunt voor klanten, bent verantwoordelijk voor de documenten en houd je toezicht op de expeditie. Ben jij een ervaren expediteur die toe is aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu!

  meer over deze vacature
 • Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een forwarder uit Rotterdam zoekt naar een ervaren expediteur voor de general cargo afdeling. In deze rol ben je verantwoordelijk voor vooral het export proces van FCL en LCL zendingen wereldwijd. Je monitort het gehele proces, dus behandelt het dossier van A - Z. Je zal werken in een team van 3 collega's en gezamenlijk behandelen jullie de klantenportefeuille. Het is zeer belangrijk dat je al enige ervaring hebt in het werkveld en dat je gedreven genoeg bent om nieuwe dingen te leren en klantrelaties op te bouwen. Je zal dan ook veel verantwoordelijkheid krijgen in deze functie.

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een bedrijf in Rotterdam dat gespecialiseerd is om op te treden als expediteur en douaneagent voor andere handelsondernemingen zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ben je dagelijks actief met de gehele im- en exportafhandeling van de transporten. Je komt terecht in een klein team, samen zijn jullie verantwoordelijk voor de verwerking van alle documenten en bijkomende administratie. De ideale kandidaat heeft vooral doorzettingsvermogen, is geïnteresseerd in het vak en heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

  meer over deze vacature
 • Customer Service Export luchtvracht

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener zoekt versterking voor de afdeling Customer Service Export Luchtvracht. Je onderhoud contact met klanten en vervoerders over de voortgang van de transporten en lost eventuele problemen op. Verder ben je verantwoordelijk voor het juist en tijdig verwerken van transportdocumenten.

  meer over deze vacature
 • Expediteur Import en Export

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Is het voor jou geen probleem om zowel import- als exportzendingen te organiseren, gebruikmakend van de diverse modaliteiten? Heb jij meer dan vijf jaar werkervaring als expediteur import/export zeevracht? Al beantwoord jij nu twee maal ja, dan komt KOOT logistiek graag in contact met jou. Een internationaal logistiek dienstverlener (actief met o.a. reefers, general cargo, FCL en LCL) zoekt een Expediteur Import en Export. Dagelijks ben jij verantwoordelijk voor een snelle en klantgerichte afhandeling van import- en exportzendingen van A tot Z. Interesse?

  meer over deze vacature
 • Assistent Allround Expediteur

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Ben jij gemotiveerd en heb je interesse in het vak van Expediteur? Grijp deze kans om het vak je eigen te maken en solliciteer naar deze job als Assistent Allround Expediteur. Een gerenommeerde Expediteur in Ridderkerk wil graag in contact komen met een gedreven dame of heer en hem/haar de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. Onze opdrachtgever zit op jou te wachten!

  meer over deze vacature
 • Expediteur Wegtransport

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener in regio Ridderkerk zoekt een Expediteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een juiste en tijdige afhandeling van alle zaken omtrent de transporten. Voor jouw klanten regel je de douanezaken, onderhoud je contact met de vervoerders en los je eventuele problemen adequaat op. Zoek jij een veelzijdige rol als expediteur en heb je enige ervaring met douanedocumenten?

  meer over deze vacature
 • Customer Service Import

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Als Customer Service Medewerker Import zorg je voor de behandeling van import zendingen. Je houdt de klanten continue op de hoogte van de status van de zending en behandeld eventuele klachten adequaat. Je zal veranwoordelijk worden voor een eigen klantenbestand en er wordt dan ook verwacht dat je zorgdraagt voor de opbouw van een goede klantrelatie.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles