ExpediteurHieronder vind je alle Expediteur Allround, Export, Import, Luchtvracht, Projectlading en Zeevracht vacatures vooral in omgeving Rotterdam en Amsterdam. Staat jouw Expediteur vacature er niet bij meld je dan nu aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer een vacature.

 • Allround Expediteur Luchtvracht

  Schiphol MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener zoekt een Expediteur luchtvracht voor de afdeling perishables. In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle luchtvrachtzendingen, zowel import als export. Dagelijks sta je in contact met de klant en heb je te maken met bederfelijke goederen, zoals, groente, vlees, fruit etc. 
  Ben jij op zoek naar een zelfstandige en afwisselende functie binnen deze internationale organisatie? 

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener in regio Rotterdam zoekt een Allround Expediteur op de zeevracht afdeling. In deze veelzijdige functie zorg jij voor een juiste afhandeling van de inkomende en uitgaande zeevrachten, stuur je de loods, waar onder andere gevaarlijke goederen opgeslagen worden, aan en verwerk je de volledige documentatie die bij een zending komt kijken. Heb jij enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie, ben je communicatie vaardig en heb je een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal?

  meer over deze vacature
 • Junior Allround Expediteur

  Gorinchem HBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener zoekt een Junior Allround Expediteur die zich gaat richten op het organiseren van transporten wereldwijd. In deze functie ga je aan de slag met diverse modaliteiten en krijg je de mogelijkheid om het logistieke proces van het begin tot het eind te begeleiden. Dagelijks sta je in contact met de klant, leveranciers en interne afdelingen en zorg je dat alle betrokken partijen tijdig worden geïnformeerd. Ben jij klaar om aan de slag te gaan bij deze internationale organisatie, waarbij je zowel horizontaal als verticaal kunt doorgroeien? Reageer dan snel!

  meer over deze vacature
 • Warehouse Expediteur

  Westland MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlening in de AGF zoekt een Warehouse Expediteur. Dagelijks ben jij bezig met het coördineren van alle activiteiten die zich afspelen in en om het warehouse. Je zorgt dat de inkomende goederen opgeslagen worden en de uitgaande goederen op de juiste tijd vertrekken. Daarnaast bekijk je de processen en dienstverlening kritisch en voer je waar nodig verbeteringen door. Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie binnen een warehouse omgeving is erg belangrijk in deze functie. Net als jouw administratieve kracht, communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen.
   

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles