ExpediteurHieronder vind je alle Expediteur Allround, Export, Import, Luchtvracht, Projectlading en Zeevracht vacatures vooral in omgeving Rotterdam en Amsterdam. Staat jouw Expediteur vacature er niet bij meld je dan nu aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer een vacature.

 • Allround Expediteur

  Moerdijk MBO Fulltime

  Een organisatie in regio Moerdijk, gespecialiseerd in de opslag en het transport van metalen, zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ga je aan de slag met organisatie van transport, gebruikmakend van zeevracht, wegtransport, luchtvracht, rail en binnenvaart. Als Expediteur sta je dagelijks in contact met klanten, transporteurs en terminals. Jouw logistieke en administratieve werkervaring is zeer gewenst.

  meer over deze vacature
 • Customer Service Import

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener in regio Ridderkerk zoekt een Customer Service Medewerker Import. Ben jij de persoon die straks zorgt voor de behandeling van import zendingen en de klant tevreden stelt. Daarnaast informeer je hen continue over de status van de zending en behandelt eventuele klachten adequaat. Je zal verantwoordelijk worden voor een eigen klantenbestand en er wordt dan ook verwacht dat je zorg draagt voor de opbouw van een goede klantrelatie, waarbij de logistiek en transport centraal staat.

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in de opslag en het transport van metalen zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ga je aan de slag met alle modaliteiten en krijg je een grote verantwoordelijkheid. Je staat dagelijks in contact met klanten, transporteurs en terminals. Je coördineert alle betrokken partijen en zorgt er voor dat de lading tijdig arriveert. Je bent verantwoordelijk voor je eigen account en zorgt samen met jou collega's voor een tijdige en correcte afhandeling van alle transporten.

  meer over deze vacature
 • Expediteur Zeevracht Export

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Een team van drie expediteurs zoekt een collega bij een internationaal logistiek dienstverlener in Rotterdam-Waalhaven. Ben jij de Expediteur Export die aan de slag kan in dit team en hen wil versterken met jouw kennis/ervaring. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van exportzendingen. Dagelijks sta je in contact met de klant en zorg je ervoor dat eventuele vragen en/of klachten worden behandeld. Je houdt alle betrokken partijen op de hoogte en zorgt voor alle documentatie en douanezaken. Ben jij een specialist op exportgebied en heb je zin om in een internationale (en Rotterdamse) organisatie aan de slag te gaan? 

  meer over deze vacature
 • Expediteur Zeevracht Import

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener, gevestigd in Rotterdam, zoekt een klantgerichte Expediteur Import. Je bent dagelijks actief en verantwoordelijk voor het organiseren van wereldwijde importzendingen. Daarnaast sta je in nauw contact met o.a. agenten, klanten, warehouse, carriers en interne afdelingen. Jouw ervaring als Expediteur Import is zeer welkom bij deze organisatie. 

  meer over deze vacature
 • Expediteur Import

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener in regio Dordrecht zoekt naar een ervaren Expediteur Import. Dagelijks ben je actief met alle inkomende zendingen en sta je dagelijks in contact met interne en externe klanten. Van A tot Z ben je verantwoordelijk voor het verloop van het logistieke proces en bijkomende douanezaken. Wil jij graag deel uitmaken van een grote, gezonde en internationale organisatie? Reageer dan snel op de onderstaande functie. 

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur Luchtvracht

  Schiphol MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener zoekt een Expediteur luchtvracht voor de afdeling perishables. In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle luchtvrachtzendingen, zowel import als export. Dagelijks sta je in contact met de klant en heb je te maken met bederfelijke goederen, zoals, groente, vlees, fruit etc. 
  Ben jij op zoek naar een zelfstandige en afwisselende functie binnen deze internationale organisatie? 

  meer over deze vacature
 • Expediteur Luchtvracht

  Amsterdam MBO Fulltime

  Een internationale logistiek dienstverlener zoekt een Expediteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor eigen klanten en behandel je alle import -en exportzendingen van A tot Z, voornamelijk luchtvracht. Dagelijks adviseer je klanten omtrent logistieke vraagstukken en biedt je hen de juiste oplossing. Hiernaast heb je nauw contact met airlines en transporteurs. 
  Heb jij een aantal jaar werkervaring als Expediteur en ben je in het bezit van een Luchtvracht Medewerker Certificaat? Reageer dan snel!

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles