ExpediteurHieronder vind je alle Expediteur Allround, Export, Import, Luchtvracht, Projectlading en Zeevracht vacatures vooral in omgeving Rotterdam en Amsterdam. Staat jouw Expediteur vacature er niet bij meld je dan nu aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer een vacature.

 • Customer Service Import

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Als Customer Service Medewerker Import zorg je voor de behandeling van import zendingen. Je houdt de klanten continue op de hoogte van de status van de zending en behandeld eventuele klachten adequaat. Je zal veranwoordelijk worden voor een eigen klantenbestand en er wordt dan ook verwacht dat je zorgdraagt voor de opbouw van een goede klantrelatie.

  meer over deze vacature
 • Expediteur Export

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener in de omgeving van Schiphol zoeken wij een Export Medewerker. In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het correct afhandelen van zendingen en alles wat daarbij komt kijken. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten, vervoerders en airlines. Jij bent communicatief sterk en houdt van een uitdaging. Heb je al ervaring als Expediteur en heb je kennis van Export? Je komt te werken in een informeel team bij een groeiende organisatie met veel toekomst perspectief. Spreekt jou dit aan reageer dan nu!

  meer over deze vacature
 • International Forwarder

  Schiphol MBO Fulltime

  Wij zijn opzoek naar een ervaren International Forwarder. Binnen de functie van International Forwarder ben je verantwoordelijk voor alle zaken omtrent transport van goederen en de administratieve verwerking hiervan. Heb jij een passie voor logistiek, ben je communicatief vaardig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees hieronder dan verder.

  meer over deze vacature
 • Expediteur wegtransport

  Roosendaal MBO Fulltime

  Wil jij elke dag actief zijn met de de organisatie, inkoop en verkoop van FTL en LTL-zendingen binnen Europa? Een internationaal transportbedrijf in regio Roosendaal zoekt een Expediteur wegtransport. Je hebt elke dag nauw contact met klanten, collega-transporteurs en chauffeurs. Je zorgt ervoor dat zowel deelladingen als complete ladingen op de juiste plaats en op de juiste tijd bij de klanten worden bezorgd. Gebruikmakend van eigen vervoer en charters. Weet jij het juiste tarief, in jouw voordeel, er uit te onderhandelen?

  meer over deze vacature
 • Expediteur Zeevracht Export

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Een team van drie expediteurs zoekt een collega bij een internationaal logistiek dienstverlener in Rotterdam-Waalhaven. Ben jij de Expediteur Export die aan de slag kan in dit team en hen wil versterken met jouw kennis/ervaring. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van exportzendingen. Dagelijks sta je in contact met de klant en zorg je ervoor dat eventuele vragen en/of klachten worden behandeld. Je houdt alle betrokken partijen op de hoogte en zorgt voor alle documentatie en douanezaken. Ben jij een specialist op exportgebied en heb je zin om in een internationale (en Rotterdamse) organisatie aan de slag te gaan? 

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in de opslag en het transport van metalen zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ga je aan de slag met alle modaliteiten en krijg je een grote verantwoordelijkheid. Je staat dagelijks in contact met klanten, transporteurs en terminals. Je coördineert alle betrokken partijen en zorgt er voor dat de lading tijdig arriveert. Je bent verantwoordelijk voor je eigen account en zorgt samen met jou collega's voor een tijdige en correcte afhandeling van alle transporten.

  meer over deze vacature
 • Expediteur Wegtransport

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Een transportbedrijf in Rotterdam-Waalhaven zoekt een ervaren expediteur wegtransport. In deze zelfstandige functie verzorg je het volledige transport van/naar Groot-Brittannië. Je hebt elke dag nauw contact met klanten, collega-transporteurs, het magazijn en de chauffeurs en verwerkt de inkomende orders  Daarnaast benader je huidige en nieuwe opdrachtgevers om tegen een goed tarief complete ladingen te creëren en volg je operationeel het transport. Ben jij commercieel sterk en weet je dagelijks de laadmeters goed in te vullen?
   

  meer over deze vacature
 • Senior Expediteur

  Regio Dordrecht MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener in regio Dordrecht zoekt een Senior Expediteur Import die het team van vijf expediteurs gaat versterken. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor alle importzendingen. Dagelijks sta je in contact met de klant en alle betrokken partijen om het gehele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor wordt je beloond met een salaris van maximaal € 3.250,- bruto per maand. Ben jij gespecialiseerd op importgebied en heb je zin om je vast te bijten in deze veelzijdige functie? 

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in de opslag en het transport van non-ferrometalen zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ga je aan de slag met alle modaliteiten en krijg je een grote verantwoordelijkheid. Je staat dagelijks in contact met klanten, transporteurs en terminals. Je coördineert alle betrokken partijen en zorgt er voor dat de lading tijdig arriveert. Binnen deze organisatie krijg je een opleiding om als specialist binnen deze niche markt te werken.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles