ExpediteurHieronder vind je alle Expediteur Allround, Export, Import, Luchtvracht, Projectlading en Zeevracht vacatures vooral in omgeving Rotterdam en Amsterdam. Staat jouw Expediteur vacature er niet bij meld je dan nu aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer een vacature.

 • Customer Service Import

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Als Customer Service Medewerker Import zorg je voor de behandeling van import zendingen. Je houdt de klanten continue op de hoogte van de status van de zending en behandeld eventuele klachten adequaat. Je zal veranwoordelijk worden voor een eigen klantenbestand en er wordt dan ook verwacht dat je zorgdraagt voor de opbouw van een goede klantrelatie.

  meer over deze vacature
 • Expediteur Export

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener in de omgeving van Schiphol zoeken wij een Export Medewerker. In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het correct afhandelen van zendingen en alles wat daarbij komt kijken. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten, vervoerders en airlines. Jij bent communicatief sterk en houdt van een uitdaging. Heb je al ervaring als Expediteur en heb je kennis van Export? Je komt te werken in een informeel team bij een groeiende organisatie met veel toekomst perspectief. Spreekt jou dit aan reageer dan nu!

  meer over deze vacature
 • Expediteur Wegtransport

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Een transportbedrijf in Rotterdam-Waalhaven zoekt een ervaren expediteur wegtransport. In deze zelfstandige functie verzorg je het volledige transport van/naar Groot-Brittannië. Je hebt elke dag nauw contact met klanten, collega-transporteurs, het magazijn en de chauffeurs en verwerkt de inkomende orders  Daarnaast benader je huidige en nieuwe opdrachtgevers om tegen een goed tarief complete ladingen te creëren en volg je operationeel het transport. Ben jij commercieel sterk en weet je dagelijks de laadmeters goed in te vullen?
   

  meer over deze vacature
 • Expediteur-Planner

  Expediteur/ Planner MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener binnen de Transport zijn wij op zoek naar een Expediteur Planner. Je hebt de verantwoordelijkheid over het zoeken, aannemen en afhandelen van transportopdrachten. Als Expediteur Planner zal je bezig zijn met het opstellen van vervoersdocumenten (douane), opmaken van de operationele planning en afhandelen van klachten en schades. Je gaat werken binnen een groeiende organisatie met enthousiaste en gemotiveerde collega's. 
  Ben jij commercieel ingesteld, heb jij een probleemoplossend vermogen en op zoek naar een veelzijdige functie dan is de functie als Expediteur Planner echt iets voor jou!

  meer over deze vacature
 • Expediteur Export

  Schiphol MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener zoekt een Expediteur Luchtvracht die ervaring heeft met het behandelen van exportzendingen. Je zorgt voor de volledig afhandeling van export dossiers, inclusief facturatie. Je onderhoudt dagelijks contact met klanten, leveranciers, vervoerders, airlines en afhandelaren. Hiernaast is het belangrijk dat je bekend met luchtvaartwetgeving en gevaarlijke stoffen. Heb jij enige ervaring als Expediteur Export en kan jij goed zelfstandig werken? Reageer dan snel. 

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in de opslag en het transport van non-ferro metalen zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ga je aan de slag met alle modaliteiten en krijg je een grote verantwoordelijkheid. Je staat dagelijks in contact met klanten, transporteurs en terminals. Binnen deze organisatie krijg je een opleiding om kennis op te doen van de markt.

  meer over deze vacature
 • Customer Service Executive

  Customer Service Executive MBO Fulltime

  Voor een Internationale Logistieke Dienstverlener zijn wij op zoek naar Customer Service Executive. Binnen deze functie als Customer Service Executive ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden en organiseren van exportluchtvrachtzendingen naar wens van de klant. Ben jij iemand die graag in contact staat met verschillende nationaliteiten? Wil je graag werken binnen een Internationale maar vrij jonge organisatie? En heb je operationele ervaring opgedaan? Dan ben jij de Customer Service Executive die wij zoeken!

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Moerdijk MBO Fulltime

  Een organisatie in regio Moerdijk, gespecialiseerd in de opslag en het transport van metalen, zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ga je aan de slag met alle modaliteiten en krijg je een grote verantwoordelijkheid. Je staat dagelijks in contact met klanten, transporteurs en terminals. Je coördineert alle betrokken partijen en zorgt er voor dat de lading tijdig arriveert. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles