ExpediteurHieronder vind je alle Expediteur Allround, Export, Import, Luchtvracht, Projectlading en Zeevracht vacatures vooral in omgeving Rotterdam en Amsterdam. Staat jouw Expediteur vacature er niet bij meld je dan nu aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer een vacature.

 • Expediteur Export

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener in de omgeving van Schiphol zoeken wij een Export Medewerker. In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het correct afhandelen van zendingen en alles wat daarbij komt kijken. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten, vervoerders en airlines. Jij bent communicatief sterk en houdt van een uitdaging. Heb je al ervaring als Expediteur en heb je kennis van Export? Je komt te werken in een informeel team bij een groeiende organisatie met veel toekomst perspectief. Spreekt jou dit aan reageer dan nu!

  meer over deze vacature
 • Customer Service Executive

  Customer Service Executive MBO Fulltime

  Voor een Internationale Logistieke Dienstverlener zijn wij op zoek naar Customer Service Executive. Binnen deze functie als Customer Service Executive ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden en organiseren van exportluchtvrachtzendingen naar wens van de klant. Ben jij iemand die graag in contact staat met verschillende nationaliteiten? Wil je graag werken binnen een Internationale maar vrij jonge organisatie? En heb je operationele ervaring opgedaan? Dan ben jij de Customer Service Executive die wij zoeken!

  meer over deze vacature
 • Freight Forwarder Air & Ocean

  Schiphol MBO Fulltime

  Voor een Freight Forwarder gevestigd binnen de regio Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren Freight Forwarder Air & Ocean. Je komt te werken binnen in een snel groeiende organisatie, waar eigen initiatief zeer gewaardeerd wordt. Er wordt verwacht van je dat je het gehele proces van A tot Z beheerst en geen moeite hebt om zelf dingen te ondernemen. Ben jij iemand met ruime kennis van de lucht- en zeevracht? Heb je operationele ervaring? En ben je ondernemend gezind? Dan is deze functie van Freight Forwarder Air & Ocean iets voor jou.

  meer over deze vacature
 • Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener zoekt een Expediteur die voornamelijk actief is met wegtransport. Je bent actief met de organisatie en inplannen van het wegtransport van gekoelde  goederen in het binnen- en buitenland. Je onderhoudt contact met de klant om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hiernaast verzorg je ook de benodigde documentatie voor het transport. Heb jij ervaring met het transport per vrachtwagen en goede topografische kennis? Reageer dan snel. 

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Moerdijk MBO Fulltime

  Een organisatie in regio Moerdijk, gespecialiseerd in de opslag en het transport van metalen, zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ga je aan de slag met organisatie van transport, gebruikmakend van zeevracht, wegtransport, luchtvracht, rail en binnenvaart. Als Expediteur sta je dagelijks in contact met klanten, transporteurs en terminals. Jouw logistieke en administratieve werkervaring is zeer gewenst.

  meer over deze vacature
 • Customer Service Medewerker

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener in regio Ridderkerk zoekt een Customer Service Medewerker Import. Ben jij de persoon die straks zorgt voor de behandeling van import zendingen en de klant tevreden stelt. Daarnaast informeer je hen continue over de status van de zending en behandelt eventuele klachten adequaat. Je zal verantwoordelijk worden voor een eigen klantenbestand en er wordt dan ook verwacht dat je zorg draagt voor de opbouw van een goede klantrelatie, waarbij de logistiek en transport centraal staat.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles