ExpediteurHieronder vind je alle Expediteur Allround, Export, Import, Luchtvracht, Projectlading en Zeevracht vacatures vooral in omgeving Rotterdam en Amsterdam. Staat jouw Expediteur vacature er niet bij meld je dan nu aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer een vacature.

 • Export Medewerker

  Aalsmeer MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener in de omgeving van Schiphol zoeken wij een allround Export Medewerker. In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het correct afhandelen van zendingen en alles wat daarbij komt kijken. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten, vervoerders en airlines. Jij bent communicatief sterk en houdt van een uitdaging. Ook denk je oplossingsgericht en ben je flexibel ingesteld. Je komt te werken in een jong team bij een groeiende organisatie met veel toekomst perspectief. Spreekt jou dit aan reageer dan nu!

  meer over deze vacature
 • Coördinator Marine Logistics

  Rotterdam-Albrandswaard MBO Fulltime

  Een grote internationale organisatie zoekt een Freight Forwarder voor de afdeling scheepsbevoorrading. In deze functie vervul je een coördineerde rol en onderhoud je dagelijks contact met klanten en transporteurs. Je volgt de zendingen van de klanten en waar nodig pas je facturen aan of geef je advies aan de klant. Ga je graag aan de slag in een uitdagende functie met veel afwisseling? 

  meer over deze vacature
 • Allround Expeditie Medewerker

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener uit regio Ridderkerk is op zoek naar versterking op de expeditie afdeling. Het bedrijf vervult expeditie activiteiten voor haar internationale klanten en treed op als scheepsagent voor rederijen. In deze functie ondersteun je op de im- en export afdeling met uiteenlopende taken. Bewaar jij goed het overzicht in drukke situaties en vind je het leuk om verschillende afdelingen te ondersteunen?

  meer over deze vacature
 • Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een forwarder uit Rotterdam zoekt naar een ervaren expediteur voor de general cargo afdeling. In deze rol ben je verantwoordelijk voor vooral het export proces van FCL en LCL zendingen wereldwijd. Je monitort het gehele proces, dus behandelt het dossier van A - Z. Je zal werken in een team van 3 collega's en gezamenlijk behandelen jullie de klantenportefeuille. Het is zeer belangrijk dat je al enige ervaring hebt in het werkveld en dat je gedreven genoeg bent om nieuwe dingen te leren en klantrelaties op te bouwen. Je zal dan ook veel verantwoordelijkheid krijgen in deze functie.

  meer over deze vacature
 • Customer Service Export luchtvracht

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener zoekt versterking voor de afdeling Customer Service Export Luchtvracht. Je onderhoud contact met klanten en vervoerders over de voortgang van de transporten en lost eventuele problemen op. Verder ben je verantwoordelijk voor het juist en tijdig verwerken van transportdocumenten.

  meer over deze vacature
 • Customer Service Import

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Als Customer Service Medewerker Import zorg je voor de behandeling van import zendingen. Je houdt de klanten continue op de hoogte van de status van de zending en behandeld eventuele klachten adequaat. Je zal veranwoordelijk worden voor een eigen klantenbestand en er wordt dan ook verwacht dat je zorgdraagt voor de opbouw van een goede klantrelatie.

  meer over deze vacature
 • Customer Service Medewerker Transport

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener met eigen warehouse in Rotterdam is op zoek naar een Customer Service Medewerker. Hierin ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van het transport en heb je contact met klanten, transporteurs en rederijen. Voor diverse key-accounts staan goederen opgeslagen welke als eindbestemming ergens in Europa hebben. Jij organiseert dit voor hen, wanneer zij hierom verzoeken. Deze werkgever biedt jou een goed salaris, logistieke cursussen én een internationale werkomgeving. 

  meer over deze vacature
 • Expediteur Zeevracht Import

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener zoekt een ervaren Expediteur Import. Je komt te werken op de zeevrachtafdeling en bent verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van de importzendingen. Je voorziet deze van alle benodigde documentatie en regelt de douanezaken. In deze rol ben je hét aanspreekpunt voor de klanten en zorg je voor een adequate oplossing bij eventuele vragen en/ of klachten. Heb je interesse om in een internationale werkomgeving te komen werken? Reageer dan snel. 

  meer over deze vacature
 • Expediteur Wegtransport

  Schiphol MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener in de regio Schiphol zoekt een Expediteur Wegtransport. Dagelijks ben jij verantwoordelijk voor de planning en organisatie van Europese wegtransporten. Daarnaast verzorg je de documentatie én begeleid je alle transporten. Ervaring in wegtransport is belangrijk. Net als jouw interesse om allround actief te willen zijn. Is dit jouw nieuwe baan?

  meer over deze vacature
 • Air Gateway Representative

  Schiphol MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener in de regio Schiphol is op zoek naar een Air Gateway Representative. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van logistieke dienstverlening op alle niveaus. Jij zorgt voor een correcte afhandeling van diverse luchtvracht zendingen en alles wat daarbij komt kijken. Ben jij een getalenteerde en ervaren Forwarder die toe is aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu!

  meer over deze vacature
 • Transhipment Operator

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationaal opererend scheepvaartbedrijf zoekt een Transhipment Operator. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de overslag van containers naar de eindbestemming in Europa. Je staat in contact met de klanten, stuwadoors en de douane. Samen met de expediteurs zorg je ervoor dat dit proces zo soepel mogelijk verloofd en waar nodig los je problemen proactief op.

  meer over deze vacature
 • Startersfunctie Expediteur

  Schiphol MBO Fulltime

  Voor een groot dienstverlener in de regio Schiphol zijn wij op zoek naar een enthousiaste Startende Expediteur. Sta jij aan het begin van jouw loopbaan en wil je actief zijn binnen een dynamische omgeving? Wil jij worden opgeleid tot volwaardig Expediteur? Dan is deze startersfunctie echt iets voor jou!

  meer over deze vacature
 • Operations Medewerker / Forwarder

  Schiphol MBO Fulltime

  Wegens groei van een logistiek dienstverlener in de regio Schiphol zijn wij per direct op zoek naar een Operations medewerker/Forwarder. Het is een must dat je de Turkse taal machtig bent wegens een nieuwe hub in Istanbul. Heb jij ervaring met freight forwarding, marine logistics en warehousing? Ben je toe aan een zeer dynamische functie in een jong en dynamisch groeiend bedrijf? Dan ben jij diegene die we graag willen spreken! 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles