Expediteur LuchtvrachtHieronder vind je alle Expediteur Luchtvracht vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Expediteur Luchtvracht

  Luchtvracht Expediteur MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener uit regio Schiphol is op zoek naar een Expediteur Export Luchtvracht. Het bedrijf gespecialiseerd in het aanbieden van logistieke dienstverlening op alle niveaus. Je fungeert als aanspreekpunt voor klanten, bent verantwoordelijk voor de documenten en houd je toezicht op de expeditie. Ben jij een ervaren expediteur die toe is aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu!

  meer over deze vacature
 • Customer Service Export luchtvracht

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener zoekt versterking voor de afdeling Customer Service Export Luchtvracht. Je onderhoud contact met klanten en vervoerders over de voortgang van de transporten en lost eventuele problemen op. Verder ben je verantwoordelijk voor het juist en tijdig verwerken van transportdocumenten.

  meer over deze vacature
 • Manager Export Luchtvracht

  Schiphol-Rijk HBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener in Schiphol-Rijk zoekt een Manager voor de export afdeling. In deze functie ben je dagelijks bezig met het managen en coachen van het luchtvracht team. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de KPI's en zorg je ervoor dat alle zendingen tijdig geleverd worden. Klantgericht werken en ervoor zorgen dat doelstellingen gehaald worden is hetgeen waar jij met jouw collega's dagelijks mee actief bent. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles