Expediteur LuchtvrachtHieronder vind je alle Expediteur Luchtvracht vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Allround Expediteur Luchtvracht

  Schiphol MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener zoekt een Expediteur luchtvracht voor de afdeling perishables. In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle luchtvrachtzendingen, zowel import als export. Dagelijks sta je in contact met de klant en heb je te maken met bederfelijke goederen, zoals, groente, vlees, fruit etc. 
  Ben jij op zoek naar een zelfstandige en afwisselende functie binnen deze internationale organisatie? 

  meer over deze vacature
 • Expediteur Luchtvracht

  Amsterdam MBO Fulltime

  Een internationale logistiek dienstverlener zoekt een Expediteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor eigen klanten en behandel je alle import -en exportzendingen van A tot Z, voornamelijk luchtvracht. Dagelijks adviseer je klanten omtrent logistieke vraagstukken en biedt je hen de juiste oplossing. Hiernaast heb je nauw contact met airlines en transporteurs. 
  Heb jij een aantal jaar werkervaring als Expediteur en ben je in het bezit van een Luchtvracht Medewerker Certificaat? Reageer dan snel!

  meer over deze vacature
 • Junior Expediteur

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener in de omgeving van Schiphol zoeken wij een Junior Expediteur. Deze organisatie biedt jou dé kans om bij hen te starten en te groeien in kennis en ervaring. Je bent één dag per week operationeel (in de loods) en vier dagen per week op kantoor (documentatie, organiseren vervoer en contact met klanten/transporteurs) actief om zo van alle facetten van het vak te leren. Zeer divers én erg leuk! Je komt te werken in een informeel team bij een groeiende organisatie met veel toekomst perspectief. Juist als je alle werkzaamheden onder de knie hebt, ben je de Expediteur die verder kan groeien. Spreekt jou dit aan Reageer dan nu!

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles