Expediteur LuchtvrachtHieronder vind je alle Expediteur Luchtvracht vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Customer Service Export luchtvracht

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener zoekt versterking voor de afdeling Customer Service Export Luchtvracht. Je onderhoud contact met klanten en vervoerders over de voortgang van de transporten en lost eventuele problemen op. Verder ben je verantwoordelijk voor het juist en tijdig verwerken van transportdocumenten.

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Regio Schiedam MBO Fulltime

  Klaar voor je volgende stap binnen de expeditie? Geef jouw kennis en ervaring een boost in deze uitdagende functie! Import, export, zee- & luchtvracht, warehousing en wegtransporten, het komt allemaal voorbij in deze functie. Een allround expediteur zoekt naar een gedreven en leergierige kracht die zich deze functie eigen wil maken. In deze functie ben jij dagelijks bezig met het verzorgen van transporten via iedere denkbare modaliteit. Naast FCL & LCL lading zul je ook te maken krijgen met projectlading. Kun jij het overzicht bewaren en ga jij klantgericht te werk? Heb je enkele jaren ervaring binnen de expeditie en spreek je goed Nederland en Engels? lees dan snel verder!

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles