Expediteur ImportHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Expediteur Import vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Expediteur Import

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener met een kantoor in het centrum van Rotterdam zoekt naar een (Senior) Expediteur Import. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de operationele en financiële afhandeling van alle inkomende transporten. Je onderhoudt dagelijks contact met klanten en vervoerders en helpt hen bij eventuele problemen.

  meer over deze vacature
 • Junior Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een bedrijf in Rotterdam dat gespecialiseerd is om op te treden als expediteur en douaneagent voor oa handelsondernemingen zoekt een Junior Expediteur. In deze functie ben je dagelijks actief met de gehele im- en exportafhandeling van de transporten. Je komt terecht in een klein team, samen zijn jullie verantwoordelijk voor de verwerking van alle documenten en bijkomende administratie. De ideale kandidaat heeft vooral doorzettingsvermogen, is geïnteresseerd in het vak en heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

  meer over deze vacature
 • Assistent Expediteur Import

  Dordrecht MBO Fulltime

  Ben je de afgelopen jaren actief geweest met je MBO-studie op het Scheepvaart & Transport College en nu op zoek naar een eerste échte baan als Expediteur? Dan biedt deze logistieke dienstverlener in Dordrecht jou de kans om hier aan de slag te gaan als Assistent Expediteur. Dagelijks ben je in dit bedrijf, samen met je collega's, verantwoordelijk voor de organisatie van importzendingen van diverse internationale klanten. Ben je hun nieuwe collega?!

  meer over deze vacature
 • International Forwarder

  Schiphol MBO Fulltime

  Wij zijn opzoek naar een ervaren International Forwarder. Binnen de functie van International Forwarder ben je verantwoordelijk voor alle zaken omtrent transport van goederen en de administratieve verwerking hiervan. Heb jij een passie voor logistiek, ben je communicatief vaardig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees hieronder dan verder.

  meer over deze vacature
 • Expediteur Import

  Hoogvliet MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener in Hoogvliet zijn wij op zoek naar een Expediteur Import. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat met lichte werkervaring op het gebied van import, zodat deze verder opgeleid kan worden tot volwaardig Import Expediteur. Heb jij net jouw opleiding aan het STC afgerond of ben je inmiddels al één of twee actief als Expediteur Import, reageer dan snel!

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles