Expediteur ImportHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Expediteur Import vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Expediteur Import

  Rotterdam MBO Fulltime

  Deze organisatie biedt jou een uitdagende functie als Expediteur Import binnen een enthousiast en jong team. Bij hen ga je aan de slag in een omgeving waar mensen kunnen groeien in functie, kennis en kunde. Als Expediteur Import ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correcte afhandelen van inkomende zendingen. Zoek je uitdaging in je werk en beschik je over relevante werkervaring op het gebied van Import? 

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur - Teamleider

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationale forwarder zoekt een Allround Expediteur Zeevracht die tevens een klein team kan aansturen. In deze afwisselende functie ben je dagelijks actief met het organiseren van zeevrachtzendingen en heb je nauw contact met de klant en andere partijen. Je bent het aanspreekpunt voor de directie die werkzaam zijn op een andere locatie. Tevens werk je in een klein en betrokken team met veel kennis en ervaring. Het is belangrijk dat je beschikt over werkervaring in een soortgelijke positie. Ben jij betrokken, gedreven en toe aan een nieuwe uitdaging als Expediteur - Teamleider?

  meer over deze vacature
 • Freight Forwarder Air & Ocean

  Schiphol MBO Fulltime

  Voor een Freight Forwarder gevestigd binnen de regio Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren Freight Forwarder Air & Ocean. Je komt te werken binnen in een snel groeiende organisatie, waar eigen initiatief zeer gewaardeerd wordt. Er wordt verwacht van je dat je het gehele proces van A tot Z beheerst en geen moeite hebt om zelf dingen te ondernemen. Ben jij iemand met ruime kennis van de lucht- en zeevracht? Heb je operationele ervaring? En ben je ondernemend gezind? Dan is deze functie van Freight Forwarder Air & Ocean iets voor jou.

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Moerdijk MBO Fulltime

  Een organisatie in regio Moerdijk, gespecialiseerd in de opslag en het transport van metalen, zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ga je aan de slag met organisatie van transport, gebruikmakend van zeevracht, wegtransport, luchtvracht, rail en binnenvaart. Als Expediteur sta je dagelijks in contact met klanten, transporteurs en terminals. Jouw logistieke en administratieve werkervaring is zeer gewenst.

  meer over deze vacature
 • Expediteur Zeevracht

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener in Rotterdam zoekt een ervaren Expediteur Zeevracht op de import afdeling. Heb jij ervaring als expediteur import, heb jij een passie voor zeevracht, kent de wetgeving omtrent douane voor jou geen geheimen en ben je op zoek naar een zelfstandige en uitdagende functie in een internationale organisatie?

  meer over deze vacature
 • Assistent Expediteur Zeevracht

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een groeiende logistiek dienstverlener in Rotterdam zoekt een Assistent Expediteur die zij zelf op willen leiden tot een volwaardige Expediteur. Jouw afgeronde MBO-opleiding op het Scheepvaart & Transport College is de basis voor deze functie, net als jouw gevolgde stages tijdens je studie. Mocht jij mee willen groeien in deze organisatie maar bovenal groeien in kennis en ervaring als Expediteur, dan is dit jouw aanstaande / nieuwe baan. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles