Expediteur ImportHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Expediteur Import vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Allround Expediteur

  Moerdijk MBO Fulltime

  Een organisatie in regio Moerdijk, gespecialiseerd in de opslag en het transport van metalen, zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ga je aan de slag met organisatie van transport, gebruikmakend van zeevracht, wegtransport, luchtvracht, rail en binnenvaart. Als Expediteur sta je dagelijks in contact met klanten, transporteurs en terminals. Jouw logistieke en administratieve werkervaring is zeer gewenst.

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur Franstalig

  Rotterdam MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener zijn wij op zoek naar een ervaren Franstalige Allround Expediteur die het team in Rotterdam komt versterken!
  Je zal dagelijks vanuit een representatief kantoor bezig zijn met een diversiteit aan zendingen van klanten die gevestigd zijn over de hele wereld. 

   

  meer over deze vacature
 • Expediteur Zeevracht Import

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener, gevestigd in Rotterdam, zoekt een klantgerichte Expediteur Import. Je bent dagelijks actief en verantwoordelijk voor het organiseren van wereldwijde importzendingen. Daarnaast sta je in nauw contact met o.a. agenten, klanten, warehouse, carriers en interne afdelingen. Jouw ervaring als Expediteur Import is zeer welkom bij deze organisatie. 

  meer over deze vacature
 • Expediteur Import

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener in regio Dordrecht zoekt naar een ervaren Expediteur Import. Dagelijks ben je actief met alle inkomende zendingen en sta je dagelijks in contact met interne en externe klanten. Van A tot Z ben je verantwoordelijk voor het verloop van het logistieke proces en bijkomende douanezaken. Wil jij graag deel uitmaken van een grote, gezonde en internationale organisatie? Reageer dan snel op de onderstaande functie. 

  meer over deze vacature
 • Expediteur Import Zeevracht

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener in Rotterdam zoekt ter uitbreiding van de import afdeling een ervaren Expediteur Zeevracht. Heb jij ervaring als expediteur import binnen de zeevracht, kent de wetgeving omtrent douane voor jou geen geheimen en ben je op zoek naar een zelfstandige en uitdagende functie in een internationale organisatie?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles