Expediteur ImportHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Expediteur Import vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • (Assistent) Freight Forwarder Import

  Schiphol MBO Fulltime

  Voor een internationaal logistiek dienstverlener in de omgeving Schiphol zoeken wij een (Assistent) Freight Forwarder Import. In deze uitdagende functie ben je het aanspreekpunt voor een aantal (grote key) accounts. Je adviseert bij logistieke vraagstukken en draagt zorg voor een correcte operationele en administratieve afhandeling van zendingen. Je verwerkt documenten conform voorgeschreven procedures, instructies en geldende regels. Ben jij toe aan een afwisselende functie in een dynamische omgeving? 

  meer over deze vacature
 • Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een forwarder uit Rotterdam zoekt naar een ervaren expediteur voor de general cargo afdeling. In deze rol ben je verantwoordelijk voor vooral het export proces van FCL en LCL zendingen wereldwijd. Je monitort het gehele proces, dus behandelt het dossier van A - Z. Je zal werken in een team van 3 collega's en gezamenlijk behandelen jullie de klantenportefeuille. Het is zeer belangrijk dat je al enige ervaring hebt in het werkveld en dat je gedreven genoeg bent om nieuwe dingen te leren en klantrelaties op te bouwen. Je zal dan ook veel verantwoordelijkheid krijgen in deze functie.

  meer over deze vacature
 • Expediteur Import

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener met een kantoor in het centrum van Rotterdam zoekt naar een (Senior) Expediteur Import. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de operationele en financiële afhandeling van alle inkomende transporten. Je onderhoudt dagelijks contact met klanten en vervoerders en helpt hen bij eventuele problemen.

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een bedrijf in Rotterdam dat gespecialiseerd is om op te treden als expediteur en douaneagent voor andere handelsondernemingen zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ben je dagelijks actief met de gehele im- en exportafhandeling van de transporten. Je komt terecht in een klein team, samen zijn jullie verantwoordelijk voor de verwerking van alle documenten en bijkomende administratie. De ideale kandidaat heeft vooral doorzettingsvermogen, is geïnteresseerd in het vak en heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

  meer over deze vacature
 • Expediteur Import en Export

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Is het voor jou geen probleem om zowel import- als exportzendingen te organiseren, gebruikmakend van de diverse modaliteiten? Heb jij meer dan vijf jaar werkervaring als expediteur import/export zeevracht? Al beantwoord jij nu twee maal ja, dan komt KOOT logistiek graag in contact met jou. Een internationaal logistiek dienstverlener (actief met o.a. reefers, general cargo, FCL en LCL) zoekt een Expediteur Import en Export. Dagelijks ben jij verantwoordelijk voor een snelle en klantgerichte afhandeling van import- en exportzendingen van A tot Z. Interesse?

  meer over deze vacature
 • Expediteur Export

  Regio Dordrecht MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener in regio Dordrecht zoekt naar een Expediteur Export. In deze functie kom je te werken op een afdeling die alle export zendingen behandeld voor de key-accounts. Je onderhoudt contacten met in- en externe partijen en bent samen met je team verantwoordelijk voor alle zendingen en transporten. Heb je ervaring als expediteur en wil je werken in een internationale omgeving?

  meer over deze vacature
 • Assistent Project Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoeren van (project)lading over zee, de weg en door de lucht is op zoek naar een Assistent Project Expediteur. In deze functie zal je het bestaande team ondersteunen met de werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het behandelen van aanvragen en onderhoud dagelijks contact met de klanten en vervoerders. De klant zoekt een kandidaat die zij kunnen opleiden en door kan groeien binnen de organisatie.

  meer over deze vacature
 • Import Medewerker

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener in de omgeving van Schiphol zoeken wij een Import Medewerker. Dagelijks organiseer je transport vanaf de luchthaven naar de klant en heb je nauw contact met klanten, transporteurs en laad- en los adressen. Je vraagt tarieven op, verwerkt de zendingen in het systeem en informeert de klant zo goed mogelijk. Heb jij ervaring als Expediteur Import en ben op zoek naar een professionele werkomgeving in een groeiend internationaal bedrijf? Lees hier verder.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles