Expediteur ImportHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Expediteur Import vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Expediteur Import

  Hoogvliet MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener in Hoogvliet zijn wij op zoek naar een Expediteur Import. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat met lichte werkervaring op het gebied van import, zodat deze verder opgeleid kan worden tot volwaardig Import Expediteur. Heb jij net jouw opleiding aan het STC afgerond of ben je inmiddels al één of twee actief als Expediteur Import, reageer dan snel!

  meer over deze vacature
 • Logistiek Coördinator

  Moerdijk MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd op het gebied van intermodaal transport voor de (petro)chemische industrie zoekt een Logistiek Coördinator. Naast het transporteren worden er ook aanvullende diensten aangeboden zoals reinigen en opslag. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het organiseren van transporten en ben je ook op commercieel gebied actief.

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in de opslag en het transport van non-ferro metalen zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ga je aan de slag met alle modaliteiten en krijg je een grote verantwoordelijkheid. Je staat dagelijks in contact met klanten, transporteurs en terminals. Binnen deze organisatie krijg je een opleiding om kennis op te doen van de markt.

  meer over deze vacature
 • Junior Expediteur

  Schiedam MBO Fulltime

  Een bedrijf in Schiedam dat gespecialiseerd is om op te treden als expediteur en douaneagent voor o.a. handelsondernemingen zoekt een Junior Expediteur. In deze functie ben je dagelijks actief met de gehele im- en exportafhandeling van de transporten. Je komt terecht in een klein team, samen zijn jullie verantwoordelijk voor de verwerking van alle documenten en bijkomende administratie. Kan jij snel schakelen en heb je enige ervaring opgedaan als Expediteur?

  meer over deze vacature
 • Expediteur Import (Zeevracht)

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener in Rotterdam zoekt een ervaren Expediteur Import (Zeevracht). Heb jij ervaring als expediteur import, heb jij een passie voor zeevracht, kent de douanewetgeving voor jou geen geheimen en ben je op zoek naar een zelfstandige en uitdagende functie in een internationale organisatie?

  meer over deze vacature
 • Expediteur Import Zeevracht

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistieke dienstverlener, met eigen zeevracht-afdeling, in Rotterdam-Waalhaven zoekt een Expediteur Import Zeevracht. Dagelijks ben je samen met je drie collega's actief met import-zendingen, nauw contact onderhouden met internationale klanten en ben je het eerste aanspreekpunt bij problemen (bij afwezigheid van de manager). Heb jij uitgebreide ervaring als Expediteur Import en op zoek naar een groeiende organisatie? Stuur dan je CV naar KOOT.

  meer over deze vacature
 • Expediteur Import

  Rotterdam MBO Fulltime

  Deze organisatie biedt jou een uitdagende functie als Expediteur Import binnen een enthousiast en jong team. Bij hen ga je aan de slag in een omgeving waar mensen kunnen groeien in functie, kennis en kunde. Als Expediteur Import ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correcte afhandelen van inkomende zendingen. Zoek je uitdaging in je werk en beschik je over relevante werkervaring op het gebied van Import? 

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Moerdijk MBO Fulltime

  Een organisatie in regio Moerdijk, gespecialiseerd in de opslag en het transport van metalen, zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ga je aan de slag met alle modaliteiten en krijg je een grote verantwoordelijkheid. Je staat dagelijks in contact met klanten, transporteurs en terminals. Je coördineert alle betrokken partijen en zorgt er voor dat de lading tijdig arriveert. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles