Expediteur ExportHieronder vind je alle Expediteur Export vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Expediteur Export

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener in de omgeving van Schiphol zoeken wij een Export Medewerker. In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het correct afhandelen van zendingen en alles wat daarbij komt kijken. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten, vervoerders en airlines. Jij bent communicatief sterk en houdt van een uitdaging. Heb je al ervaring als Expediteur en heb je kennis van Export? Je komt te werken in een informeel team bij een groeiende organisatie met veel toekomst perspectief. Spreekt jou dit aan reageer dan nu!

  meer over deze vacature
 • Senior Forwarder Supply Chain

  Regio Schiphol MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener in regio Schiphol zoekt een Senior Forwarder Supply Chain. Voor het 'jongste' onderdeel ben je vanaf het eerste moment actief en verantwoordelijk voor het beheer van de internationale supply chain voor (wereldwijde) klanten in Europa. Jij bent dagelijks het operationele aanspreekpunt voor de internationale key-accounts. Heb jij uitgebreide kennis en ervaring met 4PL, Supply Chain Management en transport/warehousing en zin in een nieuwe uitdaging?

  meer over deze vacature
 • Expediteur Export Zeevracht

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationaal forwarder zoekt een Expediteur Export. Dit bedrijf is vanwege uitbreiding op zoek naar een versterking voor het export team. Je draagt samen met het team zorg voor de verwerking van alle export documenten (voornamelijk chemie) en bent een aanspreekpunt voor zowel klanten als transporteurs.

  meer over deze vacature
 • Expediteur Export

  Schiphol MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener zoekt een Expediteur Luchtvracht die ervaring heeft met het behandelen van exportzendingen. Je zorgt voor de volledig afhandeling van export dossiers, inclusief facturatie. Je onderhoudt dagelijks contact met klanten, leveranciers, vervoerders, airlines en afhandelaren. Hiernaast is het belangrijk dat je bekend met luchtvaartwetgeving en gevaarlijke stoffen. Heb jij enige ervaring als Expediteur Export en kan jij goed zelfstandig werken? Reageer dan snel. 

  meer over deze vacature
 • Logistiek Coördinator

  Moerdijk MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd op het gebied van intermodaal transport voor de (petro)chemische industrie zoekt een Logistiek Coördinator. Naast het transporteren worden er ook aanvullende diensten aangeboden zoals reinigen en opslag. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het organiseren van transporten en ben je ook op commercieel gebied actief.

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in de opslag en het transport van non-ferro metalen zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ga je aan de slag met alle modaliteiten en krijg je een grote verantwoordelijkheid. Je staat dagelijks in contact met klanten, transporteurs en terminals. Binnen deze organisatie krijg je een opleiding om kennis op te doen van de markt.

  meer over deze vacature
 • Junior Expediteur

  Schiedam MBO Fulltime

  Een bedrijf in Schiedam dat gespecialiseerd is om op te treden als expediteur en douaneagent voor o.a. handelsondernemingen zoekt een Junior Expediteur. In deze functie ben je dagelijks actief met de gehele im- en exportafhandeling van de transporten. Je komt terecht in een klein team, samen zijn jullie verantwoordelijk voor de verwerking van alle documenten en bijkomende administratie. Kan jij snel schakelen en heb je enige ervaring opgedaan als Expediteur?

  meer over deze vacature
 • Expediteur Export

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een expediteur in Rotterdam zoekt ter versterking een Expediteur Export. Binnen deze organisatie van 25 werknemers, werk je op de afdeling nauw samen met drie collega's. In deze functie ben je verantwoordelijk voor wereldwijde exportzendingen via zowel lucht- en zeevracht als wegvervoer. Hier krijg je een salaris tot € 3.000,- bruto per maand voor terug. Ook ontvang je een dertiende maand gebaseerd op het bedrijfsresultaat én een individuele prestatiebonus bij goed functioneren. Naast deze voorwaarden is ook de lunch verzorgd met slechts een kleine eigen bijdrage. 

  meer over deze vacature
 • Customer Service Executive

  Customer Service Executive MBO Fulltime

  Voor een Internationale Logistieke Dienstverlener zijn wij op zoek naar Customer Service Executive. Binnen deze functie als Customer Service Executive ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden en organiseren van exportluchtvrachtzendingen naar wens van de klant. Ben jij iemand die graag in contact staat met verschillende nationaliteiten? Wil je graag werken binnen een Internationale maar vrij jonge organisatie? En heb je operationele ervaring opgedaan? Dan ben jij de Customer Service Executive die wij zoeken!

  meer over deze vacature
 • Freight Forwarder (Gateway)

  Schiphol MBO Fulltime

  Voor een Internationaal Logistiek Dienstverlener zijn wij op zoek naar een Freight Forwarder. Dagelijks ben je actief met gateway zendingen en heb je verantwoordelijkheid over het gehele export proces. Je hebt veel contact met collega's, maar ook met klanten en leveranciers. Heb jij een pro-actieve houding, ben je een echte teamplayer en zou je graag willen werken in een bedrijf welke waarde hecht aan persoonlijke groei? Reageer dan hier voor de functie van Freight Forwarder.

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Moerdijk MBO Fulltime

  Een organisatie in regio Moerdijk, gespecialiseerd in de opslag en het transport van metalen, zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ga je aan de slag met alle modaliteiten en krijg je een grote verantwoordelijkheid. Je staat dagelijks in contact met klanten, transporteurs en terminals. Je coördineert alle betrokken partijen en zorgt er voor dat de lading tijdig arriveert. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles