Expediteur ExportHieronder vind je alle Expediteur Export vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Expediteur Export

  Hoogvliet MBO Fulltime

  Werk jij klantgericht en kun jij een groot account van A tot en met Z voorzien van de nodige hulp? In deze functie bewaak je het gehele logistiek (export) proces en zorg je ervoor dat alle zendingen correct worden behandeld en beschikken over de benodigde documentatie. Het is belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken. Ben jij die persoon mét export-ervaring en wil je in een professionele organisatie werken? 

  meer over deze vacature
 • Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een forwarder uit Rotterdam zoekt naar een ervaren expediteur voor de general cargo afdeling. In deze rol ben je verantwoordelijk voor vooral het export proces van FCL en LCL zendingen wereldwijd. Je monitort het gehele proces, dus behandelt het dossier van A - Z. Je zal werken in een team van 3 collega's en gezamenlijk behandelen jullie de klantenportefeuille. Het is zeer belangrijk dat je al enige ervaring hebt in het werkveld en dat je gedreven genoeg bent om nieuwe dingen te leren en klantrelaties op te bouwen. Je zal dan ook veel verantwoordelijkheid krijgen in deze functie.

  meer over deze vacature
 • Teamleider Export Documentatie

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener in Rotterdam is op zoek naar een Teamleider voor de export documentatie. Je begeleidt het team in de dagelijkse werkzaamheden en reageert proactief bij problemen op de afdeling. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en zorgt ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Heb jij ervaring als teamleider en wil je werken in een internationale organisatie?

  meer over deze vacature
 • Teamleider Export Bookings

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener in Rotterdam zoekt naar een Teamleider voor de export afdeling. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het team. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een correcte en tijdige afhandeling van alle lopende zaken. Je bent verantwoordelijk voor het klantenbestand en zorgt ervoor dat de targets behaald worden.

  meer over deze vacature
 • Expediteur Export

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener in de omgeving van Schiphol zoeken wij een Export Medewerker. In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het correct afhandelen van zendingen en alles wat daarbij komt kijken. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten, vervoerders en airlines. Jij bent communicatief sterk en houdt van een uitdaging. Heb je al ervaring als Expediteur en heb je kennis van Pharma? Je komt te werken in een informeel team bij een groeiende organisatie met veel toekomst perspectief. Spreekt jou dit aan reageer dan nu!

  meer over deze vacature
 • Import & Export Medewerker

  Schiphol MBO Fulltime

  Voor een grote logistieke dienstverlener binnen de regio Schiphol zijn wij op zoek naar een Import & Export Medewerker. Ben jij de gene die wil werken binnen een internationale organisatie? En heb je de kennis van zowel import als de export? Dan is deze functie iets voor jou!

  meer over deze vacature
 • Expediteur Export Air

  Schiphol MBO Fulltime

  Ben jij iemand die goed zorg draagt voor een efficiënte, correcte en tijdige afhandeling van export zendingen? Heb jij kennis van perishables en special projects? Dan is deze internationale organisatie op zoek naar jou! 

  meer over deze vacature
 • Expediteur Export

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Voor een internationale en dynamische organisatie zijn wij op zoek naar een commerciële Expediteur Export. Heb jij kennis van export zendingen en affiniteit met douaneformaliteiten? Ben jij een enthousiaste werknemer en elke dag in staat om het maximale te leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  meer over deze vacature
 • Expediteur Zeevracht Export

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener zoekt een Expediteur voor de zeevrachtafdeling. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van exportzendingen. Dagelijks sta je in contact met de klant en zorgt ervoor dat eventuele vragen en/of klachten worden behandeld. Je houdt alle betrokken partijen op de hoogte en zorgt voor alle documentatie en douanezaken. Ben jij een specialist op exportgebied en heb je zin om in een internationale (en Rotterdamse) organisatie aan de slag te gaan? Reageer dan snel. 

  meer over deze vacature
 • Project Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoeren van (project)lading over zee, de weg en door de lucht is op zoek naar een Project Expediteur. In deze functie zal je het bestaande team ondersteunen met de werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het behandelen van aanvragen en onderhoud dagelijks contact met de klanten en vervoerders.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles