Expediteur ExportHieronder vind je alle Expediteur Export vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Export Medewerker

  Aalsmeer MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener in de omgeving van Schiphol zoeken wij een allround Export Medewerker. In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het correct afhandelen van zendingen en alles wat daarbij komt kijken. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten, vervoerders en airlines. Jij bent communicatief sterk en houdt van een uitdaging. Ook denk je oplossingsgericht en ben je flexibel ingesteld. Je komt te werken in een jong team bij een groeiende organisatie met veel toekomst perspectief. Spreekt jou dit aan reageer dan nu!

  meer over deze vacature
 • Expediteur Export

  Hoogvliet MBO Fulltime

  Werk jij klantgericht en kun jij een groot account van A tot en met Z voorzien van de nodige hulp? In deze functie bewaak je het gehele logistiek (export) proces en zorg je ervoor dat alle zendingen correct worden behandeld en beschikken over de benodigde documentatie. Het is belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken. Ben jij die persoon mét export-ervaring en wil je in een professionele organisatie werken? 

  meer over deze vacature
 • Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een forwarder uit Rotterdam zoekt naar een ervaren expediteur voor de general cargo afdeling. In deze rol ben je verantwoordelijk voor vooral het export proces van FCL en LCL zendingen wereldwijd. Je monitort het gehele proces, dus behandelt het dossier van A - Z. Je zal werken in een team van 3 collega's en gezamenlijk behandelen jullie de klantenportefeuille. Het is zeer belangrijk dat je al enige ervaring hebt in het werkveld en dat je gedreven genoeg bent om nieuwe dingen te leren en klantrelaties op te bouwen. Je zal dan ook veel verantwoordelijkheid krijgen in deze functie.

  meer over deze vacature
 • Freight Forwarder Export Air

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener in regio Schiphol zoekt een Freight Forwarder. Je komt te werken op de export afdeling en bent samen met jouw collega's verantwoordelijk voor het organiseren van alle luchtvrachtzendingen. Het is in deze functie van belang dat je snel kunt schakelen en op een professionele manier contact kan onderhouden met alle betrokken partijen. 

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een bedrijf in Rotterdam dat gespecialiseerd is om op te treden als expediteur en douaneagent voor andere handelsondernemingen zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ben je dagelijks actief met de gehele im- en exportafhandeling van de transporten. Je komt terecht in een klein team, samen zijn jullie verantwoordelijk voor de verwerking van alle documenten en bijkomende administratie. De ideale kandidaat heeft vooral doorzettingsvermogen, is geïnteresseerd in het vak en heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

  meer over deze vacature
 • Expediteur Import en Export

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Is het voor jou geen probleem om zowel import- als exportzendingen te organiseren, gebruikmakend van de diverse modaliteiten? Heb jij meer dan vijf jaar werkervaring als expediteur import/export zeevracht? Al beantwoord jij nu twee maal ja, dan komt KOOT logistiek graag in contact met jou. Een internationaal logistiek dienstverlener (actief met o.a. reefers, general cargo, FCL en LCL) zoekt een Expediteur Import en Export. Dagelijks ben jij verantwoordelijk voor een snelle en klantgerichte afhandeling van import- en exportzendingen van A tot Z. Interesse?

  meer over deze vacature
 • Teamleider Export Documentatie

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener in Rotterdam is op zoek naar een Teamleider voor de export documentatie. Je begeleidt het team in de dagelijkse werkzaamheden en reageert proactief bij problemen op de afdeling. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en zorgt ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Heb jij ervaring als teamleider en wil je werken in een internationale organisatie?

  meer over deze vacature
 • Teamleider Export Bookings

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener in Rotterdam zoekt naar een Teamleider voor de export afdeling. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het team. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een correcte en tijdige afhandeling van alle lopende zaken. Je bent verantwoordelijk voor het klantenbestand en zorgt ervoor dat de targets behaald worden.

  meer over deze vacature
 • Assistent Project Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoeren van (project)lading over zee, de weg en door de lucht is op zoek naar een Assistent Project Expediteur. In deze functie zal je het bestaande team ondersteunen met de werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het behandelen van aanvragen en onderhoud dagelijks contact met de klanten en vervoerders. De klant zoekt een kandidaat die zij kunnen opleiden en door kan groeien binnen de organisatie.

  meer over deze vacature
 • Export Medewerker

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener in de omgeving van Schiphol zoeken wij een Export Medewerker. In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het correct afhandelen van zendingen en alles wat daarbij komt kijken. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten, vervoerders en airlines. Jij bent communicatief sterk en houdt van een uitdaging. Ook denk je oplossingsgericht en ben je flexibel ingesteld. Je komt te werken in een informeel team bij een groeiende organisatie met veel toekomst perspectief. Spreekt jou dit aan reageer dan nu!

  meer over deze vacature
 • Export Declarant (Luchtvracht)

  Export Declarant (Luchtvracht) MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener in de regio Schiphol is op zoek naar een Export Declarant Luchtvracht. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van speciaal vervoer. Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je regelt de vluchten en het aanleveren van goederen op de luchthaven. Ben jij een ervaren Declarant en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu!

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles