Expediteur ExportHieronder vind je alle Expediteur Export vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Allround Expediteur Franstalig

  Rotterdam MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener zijn wij op zoek naar een ervaren Franstalige Allround Expediteur die het team in Rotterdam komt versterken!
  Je zal dagelijks vanuit een representatief kantoor bezig zijn met een diversiteit aan zendingen van klanten die gevestigd zijn over de hele wereld. 

   

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur Luchtvracht

  Schiphol MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener zoekt een Expediteur luchtvracht voor de afdeling perishables. In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle luchtvrachtzendingen, zowel import als export. Dagelijks sta je in contact met de klant en heb je te maken met bederfelijke goederen, zoals, groente, vlees, fruit etc. 
  Ben jij op zoek naar een zelfstandige en afwisselende functie binnen deze internationale organisatie? 

  meer over deze vacature
 • Junior Expediteur

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener in de omgeving van Schiphol zoeken wij een Junior Expediteur. Deze organisatie biedt jou dé kans om bij hen te starten en te groeien in kennis en ervaring. Je bent één dag per week operationeel (in de loods) en vier dagen per week op kantoor (documentatie, organiseren vervoer en contact met klanten/transporteurs) actief om zo van alle facetten van het vak te leren. Zeer divers én erg leuk! Je komt te werken in een informeel team bij een groeiende organisatie met veel toekomst perspectief. Juist als je alle werkzaamheden onder de knie hebt, ben je de Expediteur die verder kan groeien. Spreekt jou dit aan Reageer dan nu!

  meer over deze vacature
 • Customer Service Export zeevracht

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener zoekt een Medewerker Customer Service Export voor de zeevracht afdeling. Je bent het eerste aanspreekpunt van (internationale) klanten en zorgt ervoor dat je hen helpt met alle zaken/vragen omtrent de transporten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het controleren en verwerken van transportdocumenten.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles