Expediteur ExportHieronder vind je alle Expediteur Export vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Junior Expediteur Export

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een expediteur in de regio Rotterdam zoekt een Junior Expediteur Export op de zeevracht afdeling. In deze functie ben je verantwoordelijk voor organiseren en begeleiden van export transporten en heb je veel contact met klanten, rederijen en vervoerders. Om de transporten goed te laten verlopen moet de documentatie geregeld worden, ook deze verwerking valt binnen je takenpakket. Heb jij een afgeronde logistieke opleiding op MBO+ niveau en enige relevante (stage-)ervaring als expediteur, bij voorkeur binnen de zeevracht?

  meer over deze vacature
 • Expediteur Zeevracht Export

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Een team van vier expediteurs zoekt een collega bij een internationaal logistiek dienstverlener in Rotterdam-Waalhaven. Ben jij de Expediteur Export die aan de slag kan in dit team en hen wil versterken met jouw kennis/ervaring. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van exportzendingen. Dagelijks sta je in contact met de klant en zorg je ervoor dat eventuele vragen en/of klachten worden behandeld. Je houdt alle betrokken partijen op de hoogte en zorgt voor alle documentatie en douanezaken. Ben jij een specialist op exportgebied en heb je zin om in een internationale (en Rotterdamse) organisatie aan de slag te gaan? 

  meer over deze vacature
 • Expediteur Wegtransport

  Regio Schiphol MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener in regio Schiphol zoekt een Expediteur Wegtransport. Voor diverse internationale klanten ben je dagelijks actief met de organisatie van internationale wegtransporten. Hierbij maak je gebruik van eigen wielen, externe charters én bevrachters. Je onderhoudt zeer nauw contact met de key-accounts en collega's die hiernaast actief zijn met zee- of luchtvrachten. Ben jij op zoek naar een baan waar jouw ervaring als Planner of Expediteur Wegtransport van meerwaarde kan zijn, dan gaat dit bedrijf graag aan de slag met jou. Je start gelijk op contract, met een maximaal salaris van € 3.250,- aangevuld met een bonus per jaar. 

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Regio Schiphol MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener in regio Schiphol zoekt een Allround Expediteur. Voor een groeiend onderdeel van de organisatie ben je actief en verantwoordelijk voor de organisatie van transport van diverse internationale klanten. Hier maak je gebruik van externe expediteurs (op het gebied van zee- en luchtvracht) en eigen en gecharterd wegtransport. Dagelijks ben jij het operationele aanspreekpunt voor de internationale key-accounts. Jouw kennis en ervaring als Expediteur Wegtransport, Expediteur Zeevracht of Expediteur Luchtvracht is gewenst voor deze baan. Net als jouw klantgerichtheid én enthousiasme! Ben jij de persoon die binnenkort start in zijn/haar nieuwe logistieke baan?

  meer over deze vacature
 • Freight Forwarder

  Schiphol MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener zoekt een Freight Forwarder. Dagelijks ben je actief met de organisatie van import en export-zendingen en ben je verantwoordelijkheid over het gehele proces. Je onderhoudt nauw contact met de internationale key-accounts en verzorgt voor hen het transport van (extern) warehouse/productie naar hun klanten. Hierbij maak je gebruik van óf wegtransport, óf luchtvracht óf zeevracht. Je wordt ingezet waar jouw kennis/ervaring ligt. Heb jij een pro-actieve houding, ben je een echte teamplayer en zou je graag willen werken in een bedrijf welke waarde hecht aan persoonlijke groei? Reageer dan nu.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles