Expediteur ExportHieronder vind je alle Expediteur Export vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Allround Expediteur

  Moerdijk MBO Fulltime

  Een organisatie in regio Moerdijk, gespecialiseerd in de opslag en het transport van metalen, zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ga je aan de slag met organisatie van transport, gebruikmakend van zeevracht, wegtransport, luchtvracht, rail en binnenvaart. Als Expediteur sta je dagelijks in contact met klanten, transporteurs en terminals. Jouw logistieke en administratieve werkervaring is zeer gewenst.

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener zijn wij op zoek naar een ervaren Allround Expediteur die het team in Rotterdam komt versterken!
  Je zal dagelijks vanuit een representatief kantoor bezig zijn met een diversiteit aan zendingen van klanten die gevestigd zijn over de hele wereld. 

   

  meer over deze vacature
 • Expediteur Export

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener zoekt een Expediteur Export. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de planning van export zendingen, zowel zeevracht als wegtransport. Dagelijks schakel je met leveranciers en rederijen omtrent de planning. Ook heb je dagelijks contact met verschillende interne en externe afdelingen omtrent het transport. Het is belangrijk dat je minimaal een jaar werkervaring hebt als Expediteur en het organiseren van exportzendingen niet nieuw voor je is. Heb je al zin om aan de slag te gaan binnen een jong dynamisch team? Reageer dan snel. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles