Expediteur AllroundHieronder vind je alle Allround Expediteur vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Allround Expeditie Medewerker

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener uit regio Ridderkerk is op zoek naar versterking op de expeditie afdeling. Het bedrijf vervult expeditie activiteiten voor haar internationale klanten en treed op als scheepsagent voor rederijen. In deze functie ondersteun je op de im- en export afdeling met uiteenlopende taken. Bewaar jij goed het overzicht in drukke situaties en vind je het leuk om verschillende afdelingen te ondersteunen?

  meer over deze vacature
 • Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een forwarder uit Rotterdam zoekt naar een ervaren expediteur voor de general cargo afdeling. In deze rol ben je verantwoordelijk voor vooral het export proces van FCL en LCL zendingen wereldwijd. Je monitort het gehele proces, dus behandelt het dossier van A - Z. Je zal werken in een team van 3 collega's en gezamenlijk behandelen jullie de klantenportefeuille. Het is zeer belangrijk dat je al enige ervaring hebt in het werkveld en dat je gedreven genoeg bent om nieuwe dingen te leren en klantrelaties op te bouwen. Je zal dan ook veel verantwoordelijkheid krijgen in deze functie.

  meer over deze vacature
 • HBO starter Logistiek

  Regio Gorinchem HBO Fulltime

  Ben jij klaar met je logistieke opleiding en op zoek naar een internationale omgeving om je kennis uit te breiden en toe te passen? Dan komt deze organisatie graag met je in contact. Als afgestudeerde kun je bij hen aan de slag om dagelijks transport te organiseren, gebruikmakend van de diverse modaliteiten, zoals wegtransport en zeevracht. Daarnaast krijg je één of meerdere klanten toegewezen voor wie je dagelijks actief bent en hen op de hoogte stelt van alle zendingen. 

  meer over deze vacature
 • Customer Service Medewerker Transport

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener met eigen warehouse in Rotterdam is op zoek naar een Customer Service Medewerker. Hierin ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van het transport en heb je contact met klanten, transporteurs en rederijen. Voor diverse key-accounts staan goederen opgeslagen welke als eindbestemming ergens in Europa hebben. Jij organiseert dit voor hen, wanneer zij hierom verzoeken. Deze werkgever biedt jou een goed salaris, logistieke cursussen én een internationale werkomgeving. 

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Regio Schiedam MBO Fulltime

  Klaar voor je volgende stap binnen de expeditie? Geef jouw kennis en ervaring een boost in deze uitdagende functie! Import, export, zee- & luchtvracht, warehousing en wegtransporten, het komt allemaal voorbij in deze functie. Een allround expediteur zoekt naar een gedreven en leergierige kracht die zich deze functie eigen wil maken. In deze functie ben jij dagelijks bezig met het verzorgen van transporten via iedere denkbare modaliteit. Naast FCL & LCL lading zul je ook te maken krijgen met projectlading. Kun jij het overzicht bewaren en ga jij klantgericht te werk? Heb je enkele jaren ervaring binnen de expeditie en spreek je goed Nederland en Engels? lees dan snel verder!

  meer over deze vacature
 • Air Gateway Representative

  Schiphol MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener in de regio Schiphol is op zoek naar een Air Gateway Representative. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van logistieke dienstverlening op alle niveaus. Jij zorgt voor een correcte afhandeling van diverse luchtvracht zendingen en alles wat daarbij komt kijken. Ben jij een getalenteerde en ervaren Forwarder die toe is aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu!

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles