Expediteur AllroundHieronder vind je alle Allround Expediteur vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Allround Expediteur

  Moerdijk MBO Fulltime

  Een organisatie in regio Moerdijk, gespecialiseerd in de opslag en het transport van metalen, zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ga je aan de slag met organisatie van transport, gebruikmakend van zeevracht, wegtransport, luchtvracht, rail en binnenvaart. Als Expediteur sta je dagelijks in contact met klanten, transporteurs en terminals. Jouw logistieke en administratieve werkervaring is zeer gewenst.

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in de opslag en het transport van metalen zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ga je aan de slag met alle modaliteiten en krijg je een grote verantwoordelijkheid. Je staat dagelijks in contact met klanten, transporteurs en terminals. Je coördineert alle betrokken partijen en zorgt er voor dat de lading tijdig arriveert. Je bent verantwoordelijk voor je eigen account en zorgt samen met jou collega's voor een tijdige en correcte afhandeling van alle transporten.

  meer over deze vacature
 • Inside Sales Zeevracht

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Weet jij hoe je tarief-aanvragen van een (nieuwe) klant moet omzetten naar een offerte?! Dan komt een internationale logistiek dienstverlener in Rotterdam-Waalhaven graag in contact met jou. Ter versterking van de zeevracht-afdeling zoeken zij een Inside Sales Medewerker. Jouw ervaring met zeevracht expeditie is heel belangrijk voor deze functie. Zowel op commercieel als operationeel vlak. Jij bent het eerste contact met de nieuwe klant en geeft dit contact door aan de Expediteur (jouw collega) wanneer er een akkoord is op jouw offerte. Ben jij de persoon die weet hoe een nieuwe klant aan zich te binden als Inside Sales Medewerker?

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur Franstalig

  Rotterdam MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener zijn wij op zoek naar een ervaren Franstalige Allround Expediteur die het team in Rotterdam komt versterken!
  Je zal dagelijks vanuit een representatief kantoor bezig zijn met een diversiteit aan zendingen van klanten die gevestigd zijn over de hele wereld. 

   

  meer over deze vacature
 • Expediteur Luchtvracht

  Amsterdam MBO Fulltime

  Een internationale logistiek dienstverlener zoekt een Expediteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor eigen klanten en behandel je alle import -en exportzendingen van A tot Z, voornamelijk luchtvracht. Dagelijks adviseer je klanten omtrent logistieke vraagstukken en biedt je hen de juiste oplossing. Hiernaast heb je nauw contact met airlines en transporteurs. 
  Heb jij een aantal jaar werkervaring als Expediteur en ben je in het bezit van een Luchtvracht Medewerker Certificaat? Reageer dan snel!

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles