Expediteur AllroundHieronder vind je alle Allround Expediteur vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Freight Forwarder Export

  Schiphol HBO Fulltime

  Voor een internationaal logistiek dienstverlener in de omgeving Schiphol zoeken wij een Freight Forwarder Export. In deze uitdagende functie ben je het aanspreekpunt voor een aantal grote key accounts. Binnen de functie van Expediteur adviseer je bij logistieke vraagstukken en draagt zorg voor een correcte operationele en administratieve afhandeling van zendingen. Je verwerkt documenten conform voorgeschreven procedures, instructies en geldende regels. Ben jij toe aan een afwisselende functie in een dynamische omgeving? Dan is deze functie als Freight Forwarder Export iets voor jou!

  meer over deze vacature
 • Inside Sales Zeevracht

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Weet jij hoe je tarief-aanvragen van een (nieuwe) klant moet omzetten naar een offerte?! Dan komt een internationale logistiek dienstverlener in Rotterdam-Waalhaven graag in contact met jou. Ter versterking van de zeevracht-afdeling zoeken zij een Inside Sales Medewerker. Jouw ervaring met zeevracht expeditie is heel belangrijk voor deze functie. Zowel op commercieel als operationeel vlak. Jij bent het eerste contact met de nieuwe klant en geeft dit contact door aan de Expediteur (jouw collega) wanneer er een akkoord is op jouw offerte. Ben jij de persoon die weet hoe een nieuwe klant aan zich te binden als Inside Sales Medewerker?

  meer over deze vacature
 • Junior Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een bedrijf in Rotterdam dat gespecialiseerd is om op te treden als expediteur en douaneagent voor oa handelsondernemingen zoekt een Junior Expediteur. In deze functie ben je dagelijks actief met de gehele im- en exportafhandeling van de transporten. Je komt terecht in een klein team, samen zijn jullie verantwoordelijk voor de verwerking van alle documenten en bijkomende administratie. De ideale kandidaat heeft vooral doorzettingsvermogen, is geïnteresseerd in het vak en heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

  meer over deze vacature
 • International Forwarder

  Schiphol MBO Fulltime

  Wij zijn opzoek naar een ervaren International Forwarder. Binnen de functie van International Forwarder ben je verantwoordelijk voor alle zaken omtrent transport van goederen en de administratieve verwerking hiervan. Heb jij een passie voor logistiek, ben je communicatief vaardig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees hieronder dan verder.

  meer over deze vacature
 • Allround expediteur

  Den Haag MBO Fulltime

  Een handelsonderneming in regio Den Haag zoekt een Allround Expediteur. Als expediteur heb je een divers takenpakket, je handelt in- en verkooporders af, boekt vrachten en onderhoudt contact met externe partijen. Beschik jij over een MBO diploma in de logistieke richting en sta je open voor een nieuwe uitdaging?

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Rhoon MBO Fulltime

  Wil jij aan de slag als Allround Expediteur waar je actief bent met wereldwijd vervoer van constructiebuizen? Als Allround Expediteur ga je tussen de € 3.000,- en € 3.500,- bruto per maand verdienen. Ook is jouw pensioen geregeld en heb je 25 vakantiedagen. 

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Krijg jij energie van het organiseren van im- en export vrachten over zee, weg, rail en via lucht? Verzorg je graag zelfstandig alle douane aangiften? Dan staat jouw naam op deze functie van Allround Expediteur geschreven. Je krijgt hier een salaris tussen de € 3.250,- en € 3.500,- bruto per maand voor terug. Ook krijg je 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling. 

  meer over deze vacature
 • Assistent Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Assistent Expediteur die functie staat jou op het lijf geschreven. Je wilt alle fijne kneepjes van dit vak leren om jezelf onmisbaar te maken binnen de organisatie. Natuurlijk staat hier ook iets tegenover. Jouw salaris ligt tussen de € 2.200,- en € 2.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband en jouw pensioen is goed georganiseerd. Ook krijg je 25 vakantiedagen. 

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in de opslag en het transport van metalen zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ga je aan de slag met alle modaliteiten en krijg je een grote verantwoordelijkheid. Je staat dagelijks in contact met klanten, transporteurs en terminals. Je coördineert alle betrokken partijen en zorgt er voor dat de lading tijdig arriveert. Je bent verantwoordelijk voor je eigen account en zorgt samen met jou collega's voor een tijdige en correcte afhandeling van alle transporten.

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in de opslag en het transport van non-ferrometalen zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ga je aan de slag met alle modaliteiten en krijg je een grote verantwoordelijkheid. Je staat dagelijks in contact met klanten, transporteurs en terminals. Je coördineert alle betrokken partijen en zorgt er voor dat de lading tijdig arriveert. Binnen deze organisatie krijg je een opleiding om als specialist binnen deze niche markt te werken.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles