Expediteur AllroundHieronder vind je alle Allround Expediteur vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Freight Forwarder Export

  Schiphol HBO Fulltime

  Voor een internationaal logistiek dienstverlener in de omgeving Schiphol zoeken wij een Freight Forwarder Export. In deze uitdagende functie ben je het aanspreekpunt voor een aantal grote key accounts. Binnen de functie van Expediteur adviseer je bij logistieke vraagstukken en draagt zorg voor een correcte operationele en administratieve afhandeling van zendingen. Je verwerkt documenten conform voorgeschreven procedures, instructies en geldende regels. Ben jij toe aan een afwisselende functie in een dynamische omgeving? Dan is deze functie als Freight Forwarder Export iets voor jou!

  meer over deze vacature
 • Senior Forwarder Supply Chain

  Regio Schiphol MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener in regio Schiphol zoekt een Senior Forwarder Supply Chain. Voor het 'jongste' onderdeel ben je vanaf het eerste moment actief en verantwoordelijk voor het beheer van de internationale supply chain voor (wereldwijde) klanten in Europa. Jij bent dagelijks het operationele aanspreekpunt voor de internationale key-accounts. Heb jij uitgebreide kennis en ervaring met 4PL, Supply Chain Management en transport/warehousing en zin in een nieuwe uitdaging?

  meer over deze vacature
 • Customer Service Executive

  Customer Service Executive MBO Fulltime

  Voor een Internationale Logistieke Dienstverlener zijn wij op zoek naar Customer Service Executive. Binnen deze functie als Customer Service Executive ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden en organiseren van exportluchtvrachtzendingen naar wens van de klant. Ben jij iemand die graag in contact staat met verschillende nationaliteiten? Wil je graag werken binnen een Internationale maar vrij jonge organisatie? En heb je operationele ervaring opgedaan? Dan ben jij de Customer Service Executive die wij zoeken!

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur - Teamleider

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationale forwarder zoekt een Allround Expediteur Zeevracht die tevens een klein team kan aansturen. In deze afwisselende functie ben je dagelijks actief met het organiseren van zeevrachtzendingen en heb je nauw contact met de klant en andere partijen. Je bent het aanspreekpunt voor de directie die werkzaam zijn op een andere locatie. Tevens werk je in een klein en betrokken team met veel kennis en ervaring. Het is belangrijk dat je beschikt over werkervaring in een soortgelijke positie. Ben jij betrokken, gedreven en toe aan een nieuwe uitdaging als Expediteur - Teamleider?

  meer over deze vacature
 • Freight Forwarder Air & Ocean

  Schiphol MBO Fulltime

  Voor een Freight Forwarder gevestigd binnen de regio Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren Freight Forwarder Air & Ocean. Je komt te werken binnen in een snel groeiende organisatie, waar eigen initiatief zeer gewaardeerd wordt. Er wordt verwacht van je dat je het gehele proces van A tot Z beheerst en geen moeite hebt om zelf dingen te ondernemen. Ben jij iemand met ruime kennis van de lucht- en zeevracht? Heb je operationele ervaring? En ben je ondernemend gezind? Dan is deze functie van Freight Forwarder Air & Ocean iets voor jou.

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Moerdijk MBO Fulltime

  Een organisatie in regio Moerdijk, gespecialiseerd in de opslag en het transport van metalen, zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ga je aan de slag met organisatie van transport, gebruikmakend van zeevracht, wegtransport, luchtvracht, rail en binnenvaart. Als Expediteur sta je dagelijks in contact met klanten, transporteurs en terminals. Jouw logistieke en administratieve werkervaring is zeer gewenst.

  meer over deze vacature
 • Supply Chain Medewerker

  Breda HBO Fulltime

  Een internationale handelsorganisatie in Breda zoekt een Supply Chain Medewerker, die dagelijks actief is met de organisatie van transport naar de klanten in Europa. Samen met vier collega's in Breda, één in Polen en één in Servië. In het Engels wordt er voornamelijk gecommuniceerd, met zowel collega's, transporteurs, klanten en warehouses. Een tweede 'vreemde' taal, naast Engels, wordt door de organisatie gewaardeerd. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles