Expediteur AllroundHieronder vind je alle Allround Expediteur vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Operationele Import/Export Medewerker

  Rotterdam MBO Fulltime

  In de rol van Operationeel Import/Export Medewerker ben je verantwoordelijk voor een perfecte serviceverlening naar klanten en partners. Verder draag je de verantwoordelijkheid voor alle operationele en administratieve werkzaamheden en help je mee bij het uitbreiden van het klantenbestand. Ben jij communicatief sterk en klaar voor een nieuwe stap?

  meer over deze vacature
 • Expediteur Zeevracht

  Amsterdam HBO Fulltime

  Een internationale forwarder zoekt een Allround Expediteur Zeevracht. In deze afwisselende functie ben je dagelijks actief met het organiseren van zeevrachtzendingen en heb je nauw contact met de klant en andere partijen. Je komt te werken in een dynamisch internationaal opererend bedrijf met een persoonlijke werksfeer. Tevens werk je in een klein en betrokken team met veel kennis en ervaring. Het is belangrijk dat je beschikt over werkervaring in een soortgelijke positie. Ben jij betrokken, gedreven en toe aan een nieuwe uitdaging als Expediteur?

  meer over deze vacature
 • Allround Expeditie Medewerker

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener uit regio Ridderkerk is op zoek naar versterking op de expeditie afdeling. Het bedrijf vervult expeditie activiteiten voor haar internationale klanten en treed op als scheepsagent voor rederijen. In deze functie ondersteun je op de im- en export afdeling met uiteenlopende taken. Bewaar jij goed het overzicht in drukke situaties en vind je het leuk om verschillende afdelingen te ondersteunen?

  meer over deze vacature
 • Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een forwarder uit Rotterdam zoekt naar een ervaren expediteur voor de general cargo afdeling. In deze rol ben je verantwoordelijk voor vooral het export proces van FCL en LCL zendingen wereldwijd. Je monitort het gehele proces, dus behandelt het dossier van A - Z. Je zal werken in een team van 3 collega's en gezamenlijk behandelen jullie de klantenportefeuille. Het is zeer belangrijk dat je al enige ervaring hebt in het werkveld en dat je gedreven genoeg bent om nieuwe dingen te leren en klantrelaties op te bouwen. Je zal dan ook veel verantwoordelijkheid krijgen in deze functie.

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een bedrijf in Rotterdam dat gespecialiseerd is om op te treden als expediteur en douaneagent voor andere handelsondernemingen zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ben je dagelijks actief met de gehele im- en exportafhandeling van de transporten. Je komt terecht in een klein team, samen zijn jullie verantwoordelijk voor de verwerking van alle documenten en bijkomende administratie. De ideale kandidaat heeft vooral doorzettingsvermogen, is geïnteresseerd in het vak en heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

  meer over deze vacature
 • Expediteur Import en Export

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Is het voor jou geen probleem om zowel import- als exportzendingen te organiseren, gebruikmakend van de diverse modaliteiten? Heb jij meer dan vijf jaar werkervaring als expediteur import/export zeevracht? Al beantwoord jij nu twee maal ja, dan komt KOOT logistiek graag in contact met jou. Een internationaal logistiek dienstverlener (actief met o.a. reefers, general cargo, FCL en LCL) zoekt een Expediteur Import en Export. Dagelijks ben jij verantwoordelijk voor een snelle en klantgerichte afhandeling van import- en exportzendingen van A tot Z. Interesse?

  meer over deze vacature
 • Assistent Allround Expediteur

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Ben jij gemotiveerd en heb je interesse in het vak van Expediteur? Grijp deze kans om het vak je eigen te maken en solliciteer naar deze job als Assistent Allround Expediteur. Een gerenommeerde Expediteur in Ridderkerk wil graag in contact komen met een gedreven dame of heer en hem/haar de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. Onze opdrachtgever zit op jou te wachten!

  meer over deze vacature
 • Expediteur Bulk

  Rotterdam Pernis MBO Fulltime

  Een Nederlandse organisatie, actief met wereldwijde supply chain-diensten voor o.a. olie, vetten en granen, in regio Pernis zoekt een Expediteur Bulk die dagelijks verantwoordelijk is voor de logistieke coördinatie van binnenkomende schepen. Je onderhoudt zeer nauw contact met vaste key-accounts, controleurs en transporteurs, bent actief met de afwikkeling van contracten en organiseert de aan- en afvoer van producten (bulk) van de schepen. Juist in deze functie wordt er van je verwacht dat je ook de klanten periodiek bezoekt (met jouw auto van de zaak) en rapportage verzorgt naar de klant toe. Heb jij minimaal 5 tot 10 jaar ervaring als Expediteur, kan je goed zelfstandig (als ook in een klein team) werken én is Engels/Duits geen probleem voor jou, dan is dit jouw baan!

  meer over deze vacature
 • Expediteur Wegtransport

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener in regio Ridderkerk zoekt een Expediteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een juiste en tijdige afhandeling van alle zaken omtrent de transporten. Voor jouw klanten regel je de douanezaken, onderhoud je contact met de vervoerders en los je eventuele problemen adequaat op. Zoek jij een veelzijdige rol als expediteur en heb je enige ervaring met douanedocumenten?

  meer over deze vacature
 • HBO starter Logistiek

  Regio Gorinchem HBO Fulltime

  Ben jij klaar met je logistieke opleiding en op zoek naar een internationale omgeving om je kennis uit te breiden en toe te passen? Dan komt deze organisatie graag met je in contact. Als afgestudeerde kun je bij hen aan de slag om dagelijks transport te organiseren, gebruikmakend van de diverse modaliteiten, zoals wegtransport en zeevracht. Daarnaast krijg je één of meerdere klanten toegewezen voor wie je dagelijks actief bent en hen op de hoogte stelt van alle zendingen. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles