Expediteur AllroundHieronder vind je alle Allround Expediteur vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Freight Forwarder Export

  Schiphol HBO Fulltime

  Voor een internationaal logistiek dienstverlener in de omgeving Schiphol zoeken wij een Freight Forwarder Export. In deze uitdagende functie ben je het aanspreekpunt voor een aantal grote key accounts. Binnen de functie van Expediteur adviseer je bij logistieke vraagstukken en draagt zorg voor een correcte operationele en administratieve afhandeling van zendingen. Je verwerkt documenten conform voorgeschreven procedures, instructies en geldende regels. Ben jij toe aan een afwisselende functie in een dynamische omgeving? Dan is deze functie als Freight Forwarder Export iets voor jou!

  meer over deze vacature
 • Junior Expediteur

  Regio Dordrecht HBO Fulltime

  Ben je klaar met je logistieke HBO-opleiding en op zoek naar een internationale omgeving om je kennis uit te breiden en toe te passen? Dan komt deze organisatie graag met je in contact. Als afgestudeerde kun je bij hen aan de slag om dagelijks transport te organiseren, gebruikmakend van de diverse modaliteiten, zoals wegtransport en zeevracht. Daarnaast krijg je één of meerdere klanten toegewezen voor wie je dagelijks actief bent en hen op de hoogte stelt van alle zendingen. Wil jij je (logistieke) HBO Logistiek in de praktijk brengen?! 

  meer over deze vacature
 • Senior Allround Expediteur

  Moerdijk MBO Fulltime

  Ben jij op zoek (met jouw jaren werkervaring) naar een baan als Allround Expediteur?! Dan komt Jeroen de Wit graag in contact met je. Hij is met een logistieke organisatie in regio Moerdijk op zoek naar een Senior Allround Expediteur. Dagelijks ben je actief met de organisatie van diverse transporten (van grote key-accounts in diverse branches). Als je uitgebreide kennis en ervaring hebt van import, export en douane, ben je dé persoon voor deze Expediteurs-functie. 
   

  meer over deze vacature
 • Senior Forwarder Supply Chain

  Regio Schiphol MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener in regio Schiphol zoekt een Senior Forwarder Supply Chain. Voor het 'jongste' onderdeel ben je vanaf het eerste moment actief en verantwoordelijk voor het beheer van de internationale supply chain voor (wereldwijde) klanten in Europa. Jij bent dagelijks het operationele aanspreekpunt voor de internationale key-accounts. Heb jij uitgebreide kennis en ervaring met 4PL, Supply Chain Management en transport/warehousing en zin in een nieuwe uitdaging?

  meer over deze vacature
 • Logistiek Coördinator

  Moerdijk MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd op het gebied van intermodaal transport voor de (petro)chemische industrie zoekt een Logistiek Coördinator. Naast het transporteren worden er ook aanvullende diensten aangeboden zoals reinigen en opslag. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het organiseren van transporten en ben je ook op commercieel gebied actief.

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een organisatie gespecialiseerd in de opslag en het transport van non-ferro metalen zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ga je aan de slag met alle modaliteiten en krijg je een grote verantwoordelijkheid. Je staat dagelijks in contact met klanten, transporteurs en terminals. Binnen deze organisatie krijg je een opleiding om kennis op te doen van de markt.

  meer over deze vacature
 • Junior Expediteur

  Schiedam MBO Fulltime

  Een bedrijf in Schiedam dat gespecialiseerd is om op te treden als expediteur en douaneagent voor o.a. handelsondernemingen zoekt een Junior Expediteur. In deze functie ben je dagelijks actief met de gehele im- en exportafhandeling van de transporten. Je komt terecht in een klein team, samen zijn jullie verantwoordelijk voor de verwerking van alle documenten en bijkomende administratie. Kan jij snel schakelen en heb je enige ervaring opgedaan als Expediteur?

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Moerdijk MBO Fulltime

  Ben jij op zoek naar een nieuwe baan waar je dagelijks actief bent met export-zendingen?! Dan komt deze expediteur in Moerdijk graag met je in contact. Als Expediteur Export Reefers verzorg je de export-transporten, gebruikmakend van deepsea-rederijen, naar een diversiteit van landen buiten Europa. Voor een internationale key-account organiseer je de transporten, verzorg je de documenten en informeer je de klant met betrekking tot de lopende zendingen. Jouw kennis en ervaring met export-zendingen is een vereiste voor deze functie. Ben jij de Expediteur Export Reefers die gezocht wordt?!

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een groeiend, ambitieus en internationaal bedrijf in de regio Rotterdam zoekt een Allround Expediteur. Dagelijks ben je actief met het afhandelen van zowel inkomende als uitgaande goederen. Heb jij drie tot vijf jaar ervaring als expediteur, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met veel diversiteit, heb je ruime kennis van douanewetgeving en ben je communicatief vaardig? Dan ben jij dé persoon voor deze functie.

  meer over deze vacature
 • Customer Service Executive

  Customer Service Executive MBO Fulltime

  Voor een Internationale Logistieke Dienstverlener zijn wij op zoek naar Customer Service Executive. Binnen deze functie als Customer Service Executive ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden en organiseren van exportluchtvrachtzendingen naar wens van de klant. Ben jij iemand die graag in contact staat met verschillende nationaliteiten? Wil je graag werken binnen een Internationale maar vrij jonge organisatie? En heb je operationele ervaring opgedaan? Dan ben jij de Customer Service Executive die wij zoeken!

  meer over deze vacature
 • Freight Forwarder Aerospace Export

  Schiphol MBO Fulltime

  Voor een internationaal logistiek dienstverlener in de omgeving Schiphol zoeken wij een Freight Forwarder Aerospace Export. In deze uitdagende functie ben je het aanspreekpunt voor een aantal grote key accounts. Binnen deze functie adviseer je bij logistieke vraagstukken en draagt zorg voor een correcte operationele en administratieve afhandeling van zendingen. Je verwerkt documenten conform voorgeschreven procedures, instructies en geldende regels. Ben jij toe aan een afwisselende functie in een dynamische omgeving? Dan is deze functie als Freight Forwarder echt iets voor jou!

  meer over deze vacature
 • Allround Expediteur

  Moerdijk MBO Fulltime

  Een organisatie in regio Moerdijk, gespecialiseerd in de opslag en het transport van metalen, zoekt een Allround Expediteur. In deze functie ga je aan de slag met alle modaliteiten en krijg je een grote verantwoordelijkheid. Je staat dagelijks in contact met klanten, transporteurs en terminals. Je coördineert alle betrokken partijen en zorgt er voor dat de lading tijdig arriveert. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles