Expediteur AllroundHieronder vind je alle Allround Expediteur vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Allround Expediteur Franstalig

  Rotterdam MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener zijn wij op zoek naar een ervaren Franstalige Allround Expediteur die het team in Rotterdam komt versterken!
  Je zal dagelijks vanuit een representatief kantoor bezig zijn met een diversiteit aan zendingen van klanten die gevestigd zijn over de hele wereld. 

   

  meer over deze vacature
 • Junior Allround Expediteur

  Gorinchem HBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener zoekt een Junior Allround Expediteur die zich gaat richten op het organiseren van transporten wereldwijd. In deze functie ga je aan de slag met diverse modaliteiten en krijg je de mogelijkheid om het logistieke proces van het begin tot het eind te begeleiden. Dagelijks sta je in contact met de klant, leveranciers en interne afdelingen en zorg je dat alle betrokken partijen tijdig worden geïnformeerd. Ben jij klaar om aan de slag te gaan bij deze internationale organisatie, waarbij je zowel horizontaal als verticaal kunt doorgroeien? Reageer dan snel!

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles