Equipment ControllerHieronder vind je alle Equipment Controller vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Railplanner

  Europoort MBO Fulltime

  Ben jij niet snel het spoor bijster? Een railvervoerder uit Regio Europoort zoekt een Planner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plannen van het personeel en het materieel. Samen met jouw collega's verzorg je de planning van (inter)nationale goederentreinen en feederprocessen. Je bent het aanspreekpunt voor betrokken partijen en samen zorgen jullie voor een zo efficiënt mogelijk verloop van de transporten. Een afwisselende baan in de dagdienst en binnen een informeel team.

  meer over deze vacature
 • Fleet Coordinator

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een internationale logistieke onderneming zoekt een Fleet Coordinator. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van (tank-)containers aan klanten en beheer je de gehele cyclus van de containers. Ben jij accuraat, probleemoplossend en heb je technisch inzicht?

  meer over deze vacature
 • Planner Personeel / Materiaal

  Gorinchem MBO Fulltime

  Een wereldwijd opererende technische onderneming zoekt een Planner. In deze functie ben je hoofdverantwoordelijk voor de planning van personeel en materiaal. Je zorgt voor een zo efficiënt mogelijke planning en houdt hierbij rekening met de reisafstand van het personeel. Dagelijks onderhoudt je contact met de klanten over uiteenlopende zaken. Het is aan jou de taak om samen met jouw collega de planning te maken voor +/- 35 monteurs rekeninghoudend met de wensen van de klant. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles