Documentatie MedewerkerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Documentatie Medewerker vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Data Entry Medewerker

  Rozenburg HBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het railvervoer zoekt een Data Entry Medewerker. Je komt te werken op de operations afdeling, hier ben jij samen met collega's verantwoordelijk voor het coördineren en monitoren van de treinen. Alle administratie en documenten moeten correct verwerkt worden en bij afwijkingen is het de zaak dat de afdeling adequaat naar oplossingen zoekt. 

  meer over deze vacature
 • Operator Operations

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationale rederij zoekt een Operator Operations voor de Exportafdeling. Je bent de schakel tussen alle betrokken partijen (vessel planning, terminal, douane en klant) en  zorgt dat deze goed worden geïnformeerd. Je bent verantwoordelijk voor het afstemmen van de planning en vaarschema's. Het opmaken van export manifesten is ook een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Voel jij je thuis binnen de scheepvaart en kun jij goed multitasken? Reageer dan snel!

  meer over deze vacature
 • Medewerker Transhipment

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationale rederij in Rotterdam zoekt een Medewerker Transhipment. Je bent actief om de transhipment zo kort mogelijk te houden. Je houdt dossiers up-to-date, onderhoudt contact met interne afdelingen en bent actief met de bijbehorende administratie. Je staat in contact met de klanten, stuwadoors en de douane. Samen met derden zorg je ervoor dat dit proces zo soepel mogelijk verloopt en waar nodig los je problemen proactief op.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles