Documentatie MedewerkerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Documentatie Medewerker vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Teamleider Export Documentatie

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener in Rotterdam is op zoek naar een Teamleider voor de export documentatie. Je begeleidt het team in de dagelijkse werkzaamheden en reageert proactief bij problemen op de afdeling. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en zorgt ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Heb jij ervaring als teamleider en wil je werken in een internationale organisatie?

  meer over deze vacature
 • Office Manager

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een grote organisatie binnen de scheepvaart zoekt een Office Manager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle organisatorische en secretariële taken op kantoor. Je gaat dagelijks bezig zijn met de facturatie, inkooporders en de inkomsten en uitgaven. Een veelzijdige administratieve baan, waar je een belangrijke schakel bent binnen het bedrijf met internationale collega's. Is je interesse al gewekt? 

  meer over deze vacature
 • Data Entry Medewerker

  Rozenburg HBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het railvervoer zoekt een Data Entry Medewerker. Je komt te werken op de operations afdeling, hier ben jij samen met collega's verantwoordelijk voor het coördineren en monitoren van de treinen. Alle administratie en documenten moeten correct verwerkt worden en bij afwijkingen is het de zaak dat de afdeling adequaat naar oplossingen zoekt. 

  meer over deze vacature
 • Medewerker Bookingdesk

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener uit het centrum van Rotterdam zoekt ter uitbreiding van het team een Medewerker Bookingdesk. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het toewijzen, verwerken en opstellen van boekingen en documenten. Dagelijks sta je in contact met klanten agenten en terminals om alle betrokken partijen te informeren over lopende zaken.

  meer over deze vacature
 • Supervisor Customer Service Import

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationale rederij zoekt een Supervisor Customer Service Import. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor alle import-gerelateerde zaken, klantencontact en documentatie. De vacature moet ingevuld worden door een ervaren persoon die waar nodig de taken van de manager kan overnemen. Heb jij ervaring op import-gebied (bij rederijen) en ben je niet bang om de leiding te nemen?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles