Documentatie MedewerkerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Documentatie Medewerker vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Cargadoor

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in shortsea transport zoekt een Cargadoor. In deze functie verwerk je boekingen in de systemen, onderhoud je contact met klanten en regel je alle documenten voor de transporten. Het betreft een tijdelijke functie voor 6 maanden met uitzicht op een vast dienstverband.

  meer over deze vacature
 • Teamleider Export Documentatie

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener in Rotterdam is op zoek naar een Teamleider voor de export documentatie. Je begeleidt het team in de dagelijkse werkzaamheden en reageert proactief bij problemen op de afdeling. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en zorgt ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Heb jij ervaring als teamleider en wil je werken in een internationale organisatie?

  meer over deze vacature
 • Declarant

  Moerdijk MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener in Moerdijk is op zoek naar een Declarant. Je bent dagelijks bezig met de voorbereiding, verwerking en vervaardiging van alle voorkomende (douane)aangiften conform wet- en regelgeving. Ben jij per direct beschikbaar voor een functie als deze? Lees dan hieronder verder!  

  meer over deze vacature
 • Accountmanager Techniek

  Rotterdam HBO Fulltime

  Heb jij zin om dagelijks aan de slag te zijn met de bemiddeling van technische kandidaten? Het team in Rotterdam ziet uit naar jouw komst om KOOT Techniek nog meer bekendheid te geven onder technische werkzoekenden én organisaties. Je werkt nauw samen met Ingmar, Marco, Julian en Abdiwaasa en bent dagelijks in contact met een diversiteit aan personen. Van (werkzoekende) monteurs en engineers tot aan technische supervisors en HR-Managers die jouw hulp hard nodig hebben. Op onze vestiging ga je in gesprek met kandidaten (of buiten de deur in hun pauze), schrijf je een sterk profiel en stuur je deze én het CV van die kandidaat naar je contactpersoon voor die ene vacature. Tegelijkertijd krijg je een e-mail binnen van een nieuwe klant, waar je gisteren mee hebt kennis gemaakt. Ze zoeken nóg een andere engineer. Jij schrijft de wervende vacature én zet deze online op LinkedIn. Je telefoon gaat. Een kandidaat is net op 2e gesprek geweest bij een klant. Zal hij 'Ja' gaan zeggen tegen dé baan?! Je collega's kijken jou nieuwsgierig aan.?

  meer over deze vacature
 • Teamleider Loods

  Schiphol MBO Fulltime

  Voor een logistieke dienstverlener/transporteur in de regio Schiphol zijn wij op zoek naar een Teamleider Loods. Als Teamleider Loods stuur je de Loodsmedewerkers aan en heb je dagelijks contact met verschillende afdelingen. Met daarin als doel een optimaal loodsproces en bediening van de klanten. Ben jij een echte leider en staat collegialiteit bij jou hoog in het vaandel? Lees dan snel verder!

  meer over deze vacature
 • Medewerker Documentatie

  Rotterdam MBO Fulltime

  Binnen een grote scheepvaart organisatie is de exportafdeling verantwoordelijk voor het regelen en verwerken van de dagelijkse boekingen inclusief de bijkomende documentatie. In verband met uitbreiding zoeken zij een Documentatie Medewerker die op korte termijn het huidige team kan versterken. 

  meer over deze vacature
 • Assistent Declarant

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener in regio Dordrecht zoekt een assistent Declarant, die het team wil komen versterken. Met een aantal ervaren collega's in het team krijg jij de kans om je verder te ontwikkelen tot volwaardig Declarant. Ben jij reeds in het bezit van de juiste opleiding(en) en heb jij reeds wat (stage) ervaring op douane technisch vlak? Aarzel niet en reageer op deze vaste baan positie!

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles