Documentatie MedewerkerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Documentatie Medewerker vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Cargadoor

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in shortsea transport zoekt een Cargadoor. In deze functie verwerk je boekingen in de systemen, onderhoud je contact met klanten en regel je alle documenten voor de transporten. Het betreft een tijdelijke functie voor 6 maanden met uitzicht op een vast dienstverband.

  meer over deze vacature
 • Assistent Declarant

  Zwijndrecht MBO Fulltime

  Onze opdrachtgever is een logistiek dienstverlener sterk op intermodaal vlak. Voor het kantoor in Zwijndrecht is men op zoek naar een assistent Declarant, die het team wil komen versterken. Met een aantal ervaren collega's in het team krijg jij de kans om je verder te ontwikkelen tot volwaardig Declarant. Ben jij reeds in het bezit van de juiste opleiding(en) en heb jij reeds wat (stage) ervaring op douane technisch vlak? Aarzel niet en reageer op deze vaste baan positie!

  meer over deze vacature
 • Douane Specialist

  Rotterdam-Waalhaven HBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener gespecialiseerd in de op- en overslag van goederen is op zoek naar iemand met kennis van de douanewetgeving. Je komt te werken op de afdeling Customs and Compliance en rapporteert rechtstreeks aan de manager. Heb jij veel kennis van de wetgeving en ervaring met het opstellen van bezwaarschriften en vergunningsaanvragen?

  meer over deze vacature
 • Data-Entry Medewerker

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener uit de regio Drechtsteden is op zoek naar een Data-Entry Medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het controleren en het juist verwerken van de transportdocumenten in het systeem. Voor deze functie moet je een hoog concentratie vermogen hebben, alle documenten moet correct verwerkt worden.

  meer over deze vacature
 • Teamleider Export Documentatie

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener in Rotterdam is op zoek naar een Teamleider voor de export documentatie. Je begeleidt het team in de dagelijkse werkzaamheden en reageert proactief bij problemen op de afdeling. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en zorgt ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Heb jij ervaring als teamleider en wil je werken in een internationale organisatie?

  meer over deze vacature
 • Declarant

  Moerdijk MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener in Moerdijk is op zoek naar een Declarant. Je bent dagelijks bezig met de voorbereiding, verwerking en vervaardiging van alle voorkomende (douane)aangiften conform wet- en regelgeving. Ben jij per direct beschikbaar voor een functie als deze? Lees dan hieronder verder!  

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles