Documentatie MedewerkerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Documentatie Medewerker vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Medewerker Bookingdesk

  Rotterdam MBO Fulltime

  Wil jij werken bij een internationale rederij als Medewerker Bookingdesk? Dagelijks ben je verantwoordelijk voor het toewijzen, verwerken en opstellen van boekingen en documenten. Jouw klantgerichte instelling en communicatie in zowel Nederlands als Engels zijn hiervoor belangrijk omdat je vanuit de rederij veel contact hebt internationale klanten en terminals. Ben je de Medewerker Bookingdesk die gezocht wordt?

  meer over deze vacature
 • Medewerker Exportdocumentatie

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een handelsorganisatie, mét tafelvoetbal-tafel én borrel op vrijdagmiddag, in Rotterdam-centrum zoekt een Medewerker Documentatie, die dagelijks actief wil zijn met alle exportdocumenten die nodig zijn bij de transporten naar het Verre Oosten. Bij dit bedrijf kom je acht collega's tegen die dagelijks met een glimlach aan het werk gaan en hun best doen om zoveel mogelijk producten te in- en verkopen. Zodat deze, via een rederij of transporteur, vervoerd kunnen worden. En juist bij dit laatste ben jij dé persoon. Jij bent actief met de opmaak, controle en verwerking van diverse documenten (o.a. BL's, CvO's en douanedocumenten). Daarnaast heb je nauw contact met de expediteur én rederij, zodat de zending probleemloos verloopt. Kennis van documentatie is gewenst, maar kan ook zeker geleerd worden. Jouw glimlach, proactieve mentaliteit én motivatie is welkom bij dit bedrijf. 

  meer over deze vacature
 • Medewerker Import Documentatie

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationale rederij in Rotterdam zoekt een Medewerker Import Documentatie. Samen met het team ben je actief met de controle en verwerking van alle import documenten. Voor deze functie wordt iemand gezocht met ervaring in importdocumenten die graag wil leren en groeien in een internationale omgeving. 

  meer over deze vacature
 • Operator Documentatie

  Rotterdam MBO Fulltime

  Binnen een grote scheepvaart organisatie is de exportafdeling verantwoordelijk voor het regelen en verwerken van de dagelijkse boekingen inclusief de bijkomende documentatie. In verband met uitbreiding zoeken zij een Documentatie Medewerker die op korte termijn het huidige team kan versterken. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles