DeclarantHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Declarant vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Declarant

  Schiphol MBO Fulltime

  Een internationaal dienstverlener in de regio Schiphol zoekt een full time Declarant. In deze uitdagende en afwisselende functie ben je onder andere verantwoordelijk voor alle douane-technische opdrachten en pas je alle wetgeving en invoerrechten correct toe. Je fungeert zowel intern als extern als klankbord en je behandelt volledig douane-technisch alle expeditie-dossiers. Ben jij in het bezit van een vakopleiding Declarant en heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring? Reageer dan nu!

  meer over deze vacature
 • Declarant

  Amsterdam MBO Fulltime

  Voor een internationale Douane specialist in de omgeving van Amsterdam zoeken wij een ervaren Declarant. Als declarant ben je verantwoordelijk voor het verrichten van douaneformaliteiten die bij het in-, door- en uitvoeren van goederen noodzakelijk zijn. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving waar veel zelfstandigheid wordt verwacht. Jij bent stressbestendig en kunt snel schakelen met interne partijen en klanten. Herken jij jezelf hier in? Reageer dan nu!

  meer over deze vacature
 • Declarant

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener gespecialiseerd in op- en overslag van (gekoelde) goederen is op zoek naar een declarant. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het correct en tijdig afhandelen van alle documenten die komen kijken bij de zendingen en opslag van de goederen. Heb jij ervaring met douane- en veterinaire formaliteiten?

  meer over deze vacature
 • Declarant

  Moerdijk MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener in Moerdijk is op zoek naar een Declarant. Je bent dagelijks bezig met de voorbereiding, verwerking en vervaardiging van alle voorkomende (douane)aangiften conform wet- en regelgeving. Ben jij per direct beschikbaar voor een functie als deze? Lees dan hieronder verder!  

  meer over deze vacature
 • Declarant

  Naaldwijk HBO Fulltime

  Een organisatie (gespecialiseerd in export van bloemen en planten) in regio Westland zoekt een Declarant. Samen met je collega-declarant en douane manager ga je actief zijn met alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot de export naar o.a. Verenigd Koninkrijk. Jouw zelfstandigheid en ervaring als Declarant is hierbij zeer gewenst. Je bent, samen met hen, verantwoordelijk voor een juiste en tijdige afhandeling van alle douanezaken. Je bent een aanspreekpunt voor klanten en collega's en ondersteunt hen bij lopende zaken binnen de organisatie. 

  meer over deze vacature
 • Declarant

  Rhoon MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener in regio Rhoon zoekt een Declarant. In deze functie ben je actief met de dagelijkse werkzaamheden als Declarant. De organisatie zoekt een persoon mét ervaring en aantoonbare afgeronde opleidingen in dit vakgebied.

  meer over deze vacature
 • Declarant

  Schiphol MBO Fulltime

  Een internationaal dienstverlener in de regio Schiphol zoekt een full time Declarant. In deze uitdagende en afwisselende functie ben je onder andere verantwoordelijk voor alle douane-technische opdrachten en pas je alle wetgeving en invoerrechten correct toe. Heb jij ervaring als Declarant en bezit je over een vakopleiding? Lees hieronder dan snel verder!

  meer over deze vacature
 • Assistent Declarant

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener in regio Dordrecht zoekt een assistent Declarant, die het team wil komen versterken. Met een aantal ervaren collega's in het team krijg jij de kans om je verder te ontwikkelen tot volwaardig Declarant. Ben jij reeds in het bezit van de juiste opleiding(en) en heb jij reeds wat (stage) ervaring op douane technisch vlak? Aarzel niet en reageer op deze vaste baan positie!

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles