DeclarantHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Declarant vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Declarant

  Barendrecht MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener in regio Rotterdam is KOOTprofessionals op zoek naar een Declarant. Door de groei van onze opdrachtgever is er een extra plek vrijgekomen! In deze functie ga je aan de slag met het verwerken van douane documenten en zorgt voor een feilloos proces van de documentatie. Heb jij een afgeronde opleiding (assistent) Declarant? Speek en schrijf je vloeiend Nederlands en Engels? Ben je accuraat en communicatief vaardig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  meer over deze vacature
 • Assistent Declarant

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Voor een logistieke dienstverlener binnen de regio Schiphol zijn wij op zoek naar een Assistent Declarant. In deze functie ga je aan de slag met het verwerken van douane documenten en zorg jij voor het gehele proces van de documentatie. Heb jij affiniteit met het douane vak en wil jij jezelf hier verder in ontwikkelen? Dan is deze functie iets voor jou!

  meer over deze vacature
 • (Assistent) Declarant

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener in Rotterdam zoekt een (assistent) declarant. Heb jij goede vakkennis op het gebied van douanezaken en zijn logistieke processen voor jou niet vreemd? Heb je een afgeronde opleiding voor de functie van (assistent) declarant en ben je op zoek naar een uitdaging met veel zelfstandigheid?

  meer over deze vacature
 • Supervisor Douane

  Rotterdam-Waalhaven HBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener gespecialiseerd in de op- en overslag van (gekoelde) goederen zoekt een Supervisor Declarant. Je komt te werken op de afdeling Customs and Compliance en rapporteert rechtstreeks aan de manager. Heb jij veel kennis van de wetgeving en ervaring met het opstellen van bezwaarschriften en vergunningsaanvragen?

  meer over deze vacature
 • Declarant

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener gespecialiseerd in op- en overslag van (gekoelde) goederen is op zoek naar een declarant. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het correct en tijdig afhandelen van alle documenten die komen kijken bij de zendingen en opslag van de goederen. Heb jij ervaring met douane- en veterinaire formaliteiten?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles