DeclarantHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Declarant vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Declarant

  Barendrecht MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener in regio Rotterdam is KOOTprofessionals op zoek naar een Declarant. Door de groei van onze opdrachtgever is er een extra plek vrijgekomen! In deze functie ga je aan de slag met het verwerken van douane documenten en zorgt voor een feilloos proces van de documentatie. Heb jij een afgeronde opleiding (assistent) Declarant? Speek en schrijf je vloeiend Nederlands en Engels? Ben je accuraat en communicatief vaardig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  meer over deze vacature
 • Assistent Declarant

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener zoekt een Assistent Declarant, die affiniteit heeft met douanezaken en wil doorgroeien tot volwaardig Declarant. Je wordt intern opgeleid door een team van douanespecialisten die je de kneepjes van het vak gaan leren. Ben jij klaar om aan de slag te gaan? Reageer dan snel. 

  meer over deze vacature
 • Customs Consultant

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een douane specialist in regio Rotterdam zoekt een Consultant om klanten in het binnen- en buitenland te adviseren op het gebied van douaneformaliteiten. Jij brengt de vraag van de klant in kaart en biedt hen de benodigde ondersteuning bij de uitvoering hiervan. Bijvoorbeeld het ondersteunen met het opzetten van een douane afdeling of het verzorgen van AEO certificering. Heb jij ervaring als Douane Declarant en een expert op douanegebied? 

  meer over deze vacature
 • Declarant

  Rotterdam Waalhaven MBO Fulltime

  Een middelgrote expediteur in regio Rotterdam-Zuid zoekt een Declarant. Samen met collega's ben je actief met de dagelijkse werkzaamheden als Declarant. De organisatie werkt voor grote internationale klanten en organiseert transporten over zee, door lucht en over weg. Hiernaast zijn ze ook actief met warehousing, supply chain inclusief alle bijbehorende douane-activiteiten. En juist hiervoor wordt de Declarant gezocht. De organisatie zoekt een persoon mét ervaring (minimaal drie jaar) en bij voorkeur aantoonbare afgeronde opleidingen in dit vakgebied. Daarnaast is het belangrijk dat je goed Engels spreekt en schrijft. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles