DeclarantHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Declarant vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Declarant

  Schiphol MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener regio Schiphol zoekt een declarant die van aanpakken weet. Het betreft een fulltime functie waarin jij je volledig focust op douaneformaliteiten afhandelen (textiel) en het verwerken van bijkomende administratie. Heb jij ervaring als Declarant en ben je op korte termijn beschikbaar?
   

  meer over deze vacature
 • Declarant

  Barendrecht MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener in regio Rotterdam is KOOTprofessionals op zoek naar een Declarant. Door de groei van onze opdrachtgever is er een extra plek vrijgekomen! In deze functie ga je aan de slag met het verwerken van douane documenten en zorgt voor een feilloos proces van de documentatie. Heb jij een afgeronde opleiding (assistent) Declarant? Speek en schrijf je vloeiend Nederlands en Engels? Ben je accuraat en communicatief vaardig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  meer over deze vacature
 • Assistent Declarant

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener zoekt een Assistent Declarant, die affiniteit heeft met douanezaken en wil doorgroeien tot volwaardig Declarant. Je wordt intern opgeleid door een team van douanespecialisten die je de kneepjes van het vak gaan leren. Ben jij klaar om aan de slag te gaan? Reageer dan snel. 

  meer over deze vacature
 • Assistent Declarant

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener in Rotterdam zoekt een (assistent) declarant. Heb jij goede vakkennis op het gebied van douane en zijn logistieke processen voor jou niet vreemd? Heb je een afgeronde opleiding voor de functie van assistent declarant en ben je op zoek naar een uitdaging met veel zelfstandigheid?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles