DeclarantHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Declarant vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Declarant

  Amsterdam MBO Fulltime

  Voor een internationale Douane specialist in de omgeving van Amsterdam zoeken wij een ervaren Declarant. Als declarant ben je verantwoordelijk voor het verrichten van douaneformaliteiten die bij het in-, door- en uitvoeren van goederen noodzakelijk zijn. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving waar veel zelfstandigheid wordt verwacht. Jij bent stressbestendig en kunt snel schakelen met interne partijen en klanten. Herken jij jezelf hier in? Reageer dan nu!

  meer over deze vacature
 • Declarant

  Rhoon MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener in regio Rhoon zoekt een Declarant. In deze functie ben je actief met de dagelijkse werkzaamheden als Declarant. De organisatie zoekt een persoon mét ervaring en aantoonbare afgeronde opleidingen in dit vakgebied.

  meer over deze vacature
 • Declarant

  Barendrecht MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener in regio Rotterdam is KOOTprofessionals op zoek naar een Declarant. Door de groei van onze opdrachtgever is er een extra plek vrijgekomen! In deze functie ga je aan de slag met het verwerken van douane documenten en zorgt voor een feilloos proces van de documentatie. Heb jij een afgeronde opleiding (assistent) Declarant? Speek en schrijf je vloeiend Nederlands en Engels? Ben je accuraat en communicatief vaardig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  meer over deze vacature
 • Assistent Declarant

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener zoekt een Assistent Declarant, die affiniteit heeft met douanezaken en wil doorgroeien tot volwaardig Declarant. Je wordt intern opgeleid door een team van douanespecialisten die je de kneepjes van het vak gaan leren. Ben jij klaar om aan de slag te gaan? Reageer dan snel. 

  meer over deze vacature
 • Assistent Declarant

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Voor een logistieke dienstverlener binnen de regio Schiphol zijn wij op zoek naar een Assistent Declarant. In deze functie ga je aan de slag met het verwerken van douane documenten en zorg jij voor het gehele proces van de documentatie. Heb jij affiniteit met het douane vak en wil jij jezelf hier verder in ontwikkelen? Dan is deze functie iets voor jou!

  meer over deze vacature
 • Senior Declarant

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Een internationale douane-expediteur in Rotterdam-Waalhaven zoekt een Senior Declarant voor haar team. Dagelijks ben je actief met de opmaak en controle van alle voorkomende douane formaliteiten en de bijbehorende fiscale administratie. Eén van jouw taken is het beantwoorden van vragen, geven van adviezen en het doen van de aangiften. Voor grote key-accounts in binnen- en buitenland. Als Senior Declarant wordt er van je verwacht dat je minimaal vijf jaar ervaring hebt en zelfstandig kan werken. Hiervoor wordt je beloond met een bruto salaris per maand tot maximaal € 4.000,- 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles