DeclarantHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Declarant vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Customs Consultant

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een douane specialist in regio Rotterdam zoekt een Consultant om klanten in het binnen- en buitenland te adviseren op het gebied van douaneformaliteiten. Jij brengt de vraag van de klant in kaart en biedt hen de benodigde ondersteuning bij de uitvoering hiervan. Bijvoorbeeld het ondersteunen met het opzetten van een douane afdeling of het verzorgen van AEO certificering. Heb jij ervaring als Douane Declarant en een expert op douanegebied? 

  meer over deze vacature
 • Senior Declarant

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een internationale logistiek dienstverlener in Rotterdam-Zuid zoekt een Senior Declarant voor haar team. Dagelijks ben je actief met de opmaak en controle van alle voorkomende douane formaliteiten en de bijbehorende fiscale administratie. Eén van jouw taken is het beantwoorden van vragen, geven van adviezen en het doen van de aangiften. Voor grote key-accounts in binnen- en buitenland. Als Senior Declarant wordt er van je verwacht dat je minimaal vijf jaar ervaring hebt en zelfstandig kan werken. Hiervoor wordt je beloond met een bruto salaris per maand tot maximaal € 4.000,- 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles