Customer Service TeamleiderHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Account Manager / Outside Sales vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Customer Service Executive

  Customer Service Executive MBO Fulltime

  Voor een Internationale Logistieke Dienstverlener zijn wij op zoek naar Customer Service Executive. Binnen deze functie als Customer Service Executive ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden en organiseren van exportluchtvrachtzendingen naar wens van de klant. Ben jij iemand die graag in contact staat met verschillende nationaliteiten? Wil je graag werken binnen een Internationale maar vrij jonge organisatie? En heb je operationele ervaring opgedaan? Dan ben jij de Customer Service Executive die wij zoeken!

  meer over deze vacature
 • Teamleider Customer Service

  Haarlem HBO Fulltime

  Voor een internationaal logistiek dienstverlener binnen het geconditioneerd vervoer en opslag zijn wij op zoek naar een Teamleider Customer Service. Je komt te werken binnen een informele organisatie waar je leiding zal geven over ongeveer tien medewerkers op de Customer Service afdeling. Samen verzorgen jullie alle logistieke afhandeling in samenwerking met de operatie. Heb jij ervaring als Teamleider en beschik jij over leidinggevende competenties? Heb je een logistieke achtergrond en ervaring in de zeevracht? Dan ben jij de Teamleider Customer Service die wij zoeken!

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles