Customer Service Medewerker RederijHieronder vind je alle Customer Service Medewerker Rederij vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Dangerous Goods Coördinator

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationale rederij in Rotterdam zoekt naar een Dangerous Goods Coördinator. Dagelijks ben je actief met de coördinatie van aanvragen en goedkeuringen van gevaarlijke lading van schepen. Ben je bekend met IMDG Codes en zin om een klein, betrokken en professioneel team te komen versterken? Schroom niet en stuur je CV door! 

  meer over deze vacature
 • Customer Service Export Medewerker

  Rotterdam Zuid MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener binnen de shortsea is op zoek naar een Customer Service Medewerker (Export). Je gaat actief zijn op de exportafdeling ter versterking van het team. Je bent verantwoordelijk  voor de exportzendingen (van A tot Z). Dagelijks sta je in contact met klanten, terminals, agentschappen en interne afdelingen om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het is belangrijk dat je snel kunt schakelen en onder druk kunt presteren. Heb jij kennis van export en enige werkervaring binnen de scheepvaart / transport? Reageer dan snel. 

  meer over deze vacature
 • Supervisor Customer Service Import

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationale rederij zoekt een Supervisor Customer Service Import. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor alle import-gerelateerde zaken, klantencontact en documentatie. De vacature moet ingevuld worden door een ervaren persoon die waar nodig de taken van de manager kan overnemen. Heb jij ervaring op import-gebied (bij rederijen) en ben je niet bang om de leiding te nemen?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles