Customer Service Medewerker RederijHieronder vind je alle Customer Service Medewerker Rederij vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Control Tower Operator

  Amsterdam MBO Fulltime

  Wij zijn op zoek naar een ervaren Control Tower Operator. Binnen de functie van Control Tower Operator ben je verantwoordelijk voor alle zaken omtrent transport van goederen en de administratieve verwerking hiervan. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het leveren van de beste kwaliteit aan al je internationale klanten. Heb jij een passie voor logistiek, ben je communicatief vaardig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees hieronder dan verder.

  meer over deze vacature
 • Coördinator Transport Containers

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationaal opererend rederij zoekt een Coördinator Transport Containers. Samen met je collega's ben je actief met de organisatie van containertransport naar diverse bestemmingen. Je houdt contact met interne afdelingen, externe vervoerders (wegtransporteurs) en laad- en los locaties. Heb jij ervaring met planning van transport en wil je aan de slag bij een internationale rederij? Dan ben je de persoon voor de functie van Coördinator Transport Containers.

  meer over deze vacature
 • Teamleider Customer Service

  Haarlem HBO Fulltime

  Voor een internationaal logistiek dienstverlener binnen het geconditioneerd vervoer en opslag zijn wij op zoek naar een Teamleider Customer Service. Je komt te werken binnen een informele organisatie waar je leiding zal geven over ongeveer tien medewerkers op de Customer Service afdeling. Samen verzorgen jullie alle logistieke afhandeling in samenwerking met de operatie. Heb jij ervaring als Teamleider en beschik jij over leidinggevende competenties? Heb je een logistieke achtergrond en ervaring in de zeevracht? Dan ben jij de Teamleider Customer Service die wij zoeken!

  meer over deze vacature
 • QESH Officer

  Velsen MBO Fulltime/parttime

  Voor een internationaal logistiek dienstverlener gespecialiseerd in de voedingsmiddelenindustrie zijn wij op zoek naar een QESH Officer. Binnen de functie van QESH Officer ben jij verantwoordelijk voor het implementeren van kwaliteitsmanagement. Je houdt je dagelijks bezig met QESH beleid en zal dit waarborgen binnen vier locaties. Ben jij pro-actief, pragmatisch en probleemoplossend? Volg je de ontwikkelingen op het gebied van milieu, veiligheid, gezondheid en kwaliteit op de voet? Dan ben jij de QESH Officer die wij zoeken!

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles