Customer Service Medewerker RederijHieronder vind je alle Customer Service Medewerker Rederij vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Customer Service Medewerker Contract logistics

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Wij bieden jou de kans om bij een groot logistiek dienstverlener bij 1 van hun vestigingen aan de slag te gaan in een dynamische functie met kans op een vast dienstverband. Kun jij een verantwoordelijke baan aan, waarbij je te maken krijgt met veeleisende klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou.

  meer over deze vacature
 • Administratief Medewerker Scheepvaart

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationale organisatie, actief als agent in Europa m.b.t. verschepingen in o.a petrochemie en offshore, zoekt naar een Administratief Medewerker Scheepvaart. Dagelijks ben je actief, vanuit het kantoor in Rotterdam, met administratief controleren van scheepsagenten welke actief zijn met inkomende/uitgaande verschepingen voor opdrachtgevers in Noord- en Zuid-Amerika. In verband met een op te zetten kantoor aldaar, is de functie van Administratief Medewerker Scheepvaart van tijdelijke aard. Voor maximaal 6 maanden wordt er iemand gezocht die dagelijks contact heeft (in Engels) met opdrachtgevers/agenten en alles administratief checkt. Jouw kennis van algemene scheepvaart-termen is gewenst. Maar vooral jouw accuratesse, zelfstandigheid en scherpte. Ben jij de Administratief Medewerker die tijdelijk aan de slag wil / kan?!

  meer over deze vacature
 • Dangerous Goods Coördinator

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationale rederij in Rotterdam zoekt naar een Dangerous Goods Coördinator. Dagelijks ben je actief met de coördinatie van aanvragen en goedkeuringen van gevaarlijke lading van schepen. Ben je bekend met IMDG Codes en zin om een klein, betrokken en professioneel team te komen versterken? Schroom niet en stuur je CV door! 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles