Customer Service Medewerker RederijHieronder vind je alle Customer Service Medewerker Rederij vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Dangerous Goods Coördinator

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationale rederij in Rotterdam zoekt naar een Dangerous Goods Coördinator. Dagelijks ben je actief met de coördinatie van aanvragen en goedkeuringen van gevaarlijke lading van schepen. Ben je bekend met IMDG Codes en zin om een klein, betrokken en professioneel team te komen versterken? Schroom niet en stuur je CV door! 

  meer over deze vacature
 • Medewerker Kapiteinskamer

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationale rederij in Rotterdam zoekt voor haar internationale afdeling een Medewerker Kapiteinskamer. Dagelijks ben je actief met een diversiteit aan werkzaamheden met betrekking tot de vaargebieden in en om Europa. Je collega's willen jou graag opleiden tot een volwaardig lid van het team zodat je actief gaat zijn met o.a. de vaarschema's, contact met andere rederijen, verwerken van gegevens en oplossen van problemen. Jouw MBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld een afgeronde STC-opleiding), goede kennis van Engelse taal én stage-ervaring in de scheepvaart is interessant voor deze organisatie om met je aan de slag te kunnen gaan. 

  meer over deze vacature
 • Commercieel Medewerker Shipping

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een multimodale logistieke dienstverlener in Rotterdam zoekt een Commercieel Medewerker Shipping. Dagelijks ben je actief in de operatie om doelstellingen te behalen en kosten te besparen, op het gebied van o.a. vaarroutes, beschikbaarheid en tarieven. Je houdt tariefafspraken bij, bewaakt het aantal boekingen en de beschikbaarheid van de ruimte en materialen, gebruikmakend van analyses en Excel. Het signaleren van knelpunten en het optimaliseren van het logistieke proces is een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Zo zorg je samen met je collega's dat er excellente service kan worden verleend aan de klant. En ondertussen help je je manager door al jouw activiteiten. Jouw kennis en ervaring in scheepvaart (short- of deepsea) is gewenst voor deze functie.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles