Customer Service Medewerker RederijHieronder vind je alle Customer Service Medewerker Rederij vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Operator Transport

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationaal opererende rederij zoekt een Coördinator Transport Containers. Samen met je collega's ben je actief met de organisatie van containertransport naar diverse Europese bestemmingen. Je houdt contact met interne afdelingen, externe vervoerders (wegtransporteurs) en laad- en los locaties. Heb jij ervaring met planning van transport en wil je aan de slag bij een internationale rederij? Dan ben je de persoon voor de functie van Coördinator Transport Containers.

  meer over deze vacature
 • Operationeel Medewerker Rederij

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationaal opererende rederij in Rotterdam zoekt ter uitbreiding van het team een Operationeel Medewerker. Met een klein en hecht team van 4 medewerkers verzorgen jullie alles omtrent de eigen schepen die varen tussen IJsland en Noorwegen. Als operationeel medewerker ben je de 'vliegende keep' tussen de operationeel medewerker en de customer service medewerker. Je handelt de inkomende en uitgaande goederen administratief af, verzorgt laadlijsten, neemt boekingen aan en hebt veel klantcontact met (inter)nationale organisaties.  Je communiceert met klanten en collega's in het buitenland in het Engels, dus goede beheersing van de Engelse taal is noodzakelijk.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles