Customer Service Medewerker RederijHieronder vind je alle Customer Service Medewerker Rederij vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Operations Agent

  Rhoon MBO Fulltime

  Een shortsea rederij zoekt een Operations Agent. In deze functie ben je de schakel tussen alle betrokken partijen (o.a. Customer Service afdelingen, Transport afdeling en Terminals, Douane,  Portbase). Je houdt de vaarschema's in de gaten, onderneemt actie als veranderingen zijn in de schema's en geeft dit door aan alle belanghebbenden. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de overdracht en aaknondiging van manifesten en dat de benodigde douanedocumenten aanwezig zijn. Het is belangrijk dat je overzicht kan bewaren en zorgt dat iedereen is geïnformeerd. Kun jij jezelf hierin vinden? Reageer dan snel!

  meer over deze vacature
 • Customer Service Medewerker

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener zoekt een Customer Service Medewerker. In deze functie heb je dagelijks contact met de klant omtrent de zendingen van de goederen. Je bent het aanspreekpunt en zorgt dat eventuele klachten zo goed mogelijk worden afgehandeld. Oftewel, je bent verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces en bent de schakel tussen alle betrokken partijen. 
  Ben jij iemand die graag alles tot in de puntjes verzorgt voor je eigen klanten en enige ervaring in een Customer Service rol? Reageer dan snel. 
   

  meer over deze vacature
 • Medewerker Import Documentatie

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationale rederij in Rotterdam zoekt een Medewerker Import Documentatie. Samen met het team ben je actief met de controle en verwerking van alle import documenten. Voor deze functie wordt iemand gezocht met ervaring in importdocumenten die graag wil leren en groeien in een internationale omgeving. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles