Customer Service Medewerker ImportHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Customer Service Medewerker Import vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Control Tower Coordinator

  Schiphol-Rijk HBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener, zoekt een Control Tower Coördinator. In deze functie ben jij samen met je collega's hét aanspreek punt voor de grootste Key-Account. Het is belangrijk dat je sterk bent in het klantcontact en ervoor zorgt dat alles zo efficiënt mogelijk verloopt. Bij eventuele problemen zorg je voor een passende oplossing. Hiernaast biedt je ook ondersteuning aan de accountmanagers. Wil jij actief zijn in een internationale organisatie waar de voertaal Engels is? En vind jij het leuk om alles te regelen voor je eigen klant? 
   

  meer over deze vacature
 • Customer Service Medewerker

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener binnen de chemie zoekt meerdere Customer Service Medewerkers. Je onderhoudt dagelijks contact met interne en externe klanten. Hierbij verzorg je de import - en exportzendingen en regel je alle benodigde documentatie en administratie. Heb jij een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal, heb je een actieve werkhouding en ben je op zoek naar een mooie werkplek tussen fijne collega's? Reageer snel!

  meer over deze vacature
 • Customer Service Medewerker

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener zoekt een Customer Service Medewerker. In deze functie heb je dagelijks contact met de klant omtrent de zendingen van de goederen. Je bent het aanspreekpunt en zorgt dat eventuele klachten zo goed mogelijk worden afgehandeld. Oftewel, je bent verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces en bent de schakel tussen alle betrokken partijen. 
  Ben jij iemand die graag alles tot in de puntjes verzorgt voor je eigen klanten en enige ervaring in een Customer Service rol? Reageer dan snel. 
   

  meer over deze vacature
 • Customer Service Import

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener in regio Ridderkerk zoekt een Customer Service Medewerker Import. Ben jij de persoon die straks zorgt voor de behandeling van import zendingen en de klant tevreden stelt. Daarnaast informeer je hen continue over de status van de zending en behandelt eventuele klachten adequaat. Je zal verantwoordelijk worden voor een eigen klantenbestand en er wordt dan ook verwacht dat je zorg draagt voor de opbouw van een goede klantrelatie, waarbij de logistiek en transport centraal staat.

  meer over deze vacature
 • Supervisor Customer Service Import

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een cargadoor in regio Rotterdam zoekt een Customer Service Supervisor voor de import afdeling. Binnen deze informele organisatie is geen dag hetzelfde. Samen met een klein, hardwerkend team verwerk je alle inkomende zendingen van A tot Z. Op administratief gebied verwerk je de zendingen, daarnaast heb je veel contact met de klanten en agenten en controleer je het financiële aspect in samenwerking met je collega's van de financiële afdeling. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles