Customer Service Medewerker ImportHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Customer Service Medewerker Import vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Customer Service Import

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Als Customer Service Medewerker Import zorg je voor de behandeling van import zendingen. Je houdt de klanten continue op de hoogte van de status van de zending en behandeld eventuele klachten adequaat. Je zal veranwoordelijk worden voor een eigen klantenbestand en er wordt dan ook verwacht dat je zorgdraagt voor de opbouw van een goede klantrelatie.

  meer over deze vacature
 • Customer Service Medewerker Wegtransport

  Hazerswoude-dorp MBO Fulltime

  Lijkt het jou leuk om te werken binnen een informele transportorganisatie, die de afgelopen jaren een grote groei hebben meegemaakt en sta jij stevig in de schoenen? Dan willen wij jou en onze opdrachtgever graag bij elkaar brengen. 

  meer over deze vacature
 • Customer Service Medewerker Transport

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener met eigen warehouse in Rotterdam is op zoek naar een Customer Service Medewerker. Hierin ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van het transport en heb je contact met klanten, transporteurs en rederijen. Voor diverse key-accounts staan goederen opgeslagen welke als eindbestemming ergens in Europa hebben. Jij organiseert dit voor hen, wanneer zij hierom verzoeken. Deze werkgever biedt jou een goed salaris, logistieke cursussen én een internationale werkomgeving. 

  meer over deze vacature
 • Customer Service Representative

  Regio Rotterdam MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener is KOOT Professionals op zoek naar een Customer Service Representative in regio Rotterdam. In deze functie ga jij je bezig houden met het onderhouden van contact tussen verschillende interne en externe partijen. Ook sta jij centraal voor de klachten die binnen komen en moet jij ervoor zorgen dat deze op de juiste manier worden afgehandeld. Heb jij werkervaring in een soortelijke functie? Bezit jij over analytische en communicatieve vaardigheden? Ben jij per direct en full time beschikbaar? Dan is dit wellicht de baan voor jou! Lees hieronder de volledige functieomschrijving en solliciteer direct. 

  meer over deze vacature
 • Customer Service Medewerker (Binnenvaart)

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener in regio Dordrecht zoekt een Customer Service Medeweker die zich gaat richten op de binnenvaart afdeling. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het verbinden van de havens in de regio met o.a. Duitsland. In deze functie zal je dus een aanspreekpunt zijn voor internationale klanten en regel je alles omtrent de transporten. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klant en zorgt ervoor dat aan wensen van de klant wordt voldaan.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles