Customer Service Medewerker ImportHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Customer Service Medewerker Import vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Customer Service Import

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Als Customer Service Medewerker Import zorg je voor de behandeling van import zendingen. Je houdt de klanten continue op de hoogte van de status van de zending en behandeld eventuele klachten adequaat. Je zal veranwoordelijk worden voor een eigen klantenbestand en er wordt dan ook verwacht dat je zorgdraagt voor de opbouw van een goede klantrelatie.

  meer over deze vacature
 • Customer Service Medewerker

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener binnen de chemie zoekt meerdere Customer Service Medewerkers. Je onderhoudt dagelijks contact met interne en externe klanten. Hierbij verzorg je de import - en exportzendingen en regel je alle benodigde documentatie en administratie. Heb jij een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal, heb je een actieve werkhouding en ben je op zoek naar een mooie werkplek tussen fijne collega's? Reageer snel!

  meer over deze vacature
 • Customer Service Export Medewerker

  Rotterdam Zuid MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener binnen de shortsea is op zoek naar een Customer Service Medewerker (Export). Je gaat actief zijn op de exportafdeling ter versterking van het team. Je bent verantwoordelijk  voor de exportzendingen (van A tot Z). Dagelijks sta je in contact met klanten, terminals, agentschappen en interne afdelingen om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het is belangrijk dat je snel kunt schakelen en onder druk kunt presteren. Heb jij kennis van export en enige werkervaring binnen de scheepvaart / transport? Reageer dan snel. 

  meer over deze vacature
 • Customer Service Medewerker

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationaal logistieke dienstverlener zoekt naar meerdere Customer Service Medewerkers. Als Customer Service Medewerker ga je alle zendingen, zowel import als export, begeleiden, stuur je vervoerders aan en houd je contact met externe partijen. Je zorgt er voor dat alle administratie met betrekking tot de transporten wordt afgehandeld. 

  meer over deze vacature
 • Customer Service Medewerker Import

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener in Rotterdam zoekt versterking op de Customer Service afdeling. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de import zendingen van jouw klantenportefeuille. Ook ben je dé contactpersoon voor klanten die met een probleem zitten. Om boven jezelf uit te stijgen, is het van belang om (meerdere) stressvolle situaties tegelijkertijd tot een goed einde te brengen. Ben jij dé schakel tussen klant en vervoerder? 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles