Customer Service Medewerker ImportHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Customer Service Medewerker Import vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Control Tower Coordinator

  Schiphol-Rijk HBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener, zoekt een Control Tower Coordiator. In deze functie ben jij samen met je collega's hét aanspreek punt voor de grootste Key-Account. Het is belangrijk dat je sterk bent in het klantcontact en ervoor zorgt dat alles zo efficiënt mogelijk verloopt. Bij eventuele problemen zorg je voor een passende oplossing. Hiernaast biedt je ook ondersteuning aan de accountmanagers. Wil jij actief zijn in een internationale organisatie waar de voertaal Engels is? En vind jij het leuk om alles te regelen voor je eigen klant? 
   

  meer over deze vacature
 • Customer Service Medewerker Import/Export

  Rotterdam Botlek MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener in regio Rotterdam-Botlek is KOOTprofessionals op zoek naar een Customer Service Import/Export. In deze functie ga je aan de slag met import en export zendingen en begeleid jij het transport van A naar B. Je onderhoudt nauw contact met opdrachtgevers, rederijen en agenten en verzorg je de transport documentatie. Heb jij een MBO werk- en denkniveau? Beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden? Spreek en schrijf je Nederlands, Engels en basis Duits? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees hieronder de uitgebreide functieomschrijving en reageer via de link.

  meer over deze vacature
 • Customer Service Medewerker

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener in regio Ridderkerk zoekt een Customer Service Medewerker Import. Ben jij de persoon die straks zorgt voor de behandeling van import zendingen en de klant tevreden stelt. Daarnaast informeer je hen continue over de status van de zending en behandelt eventuele klachten adequaat. Je zal verantwoordelijk worden voor een eigen klantenbestand en er wordt dan ook verwacht dat je zorg draagt voor de opbouw van een goede klantrelatie, waarbij de logistiek en transport centraal staat.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles