Customer Service Medewerker ImportHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Customer Service Medewerker Import vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Operationele Import/Export Medewerker

  Rotterdam MBO Fulltime

  In de rol van Operationeel Import/Export Medewerker ben je verantwoordelijk voor een perfecte serviceverlening naar klanten en partners. Verder draag je de verantwoordelijkheid voor alle operationele en administratieve werkzaamheden en help je mee bij het uitbreiden van het klantenbestand. Ben jij communicatief sterk en klaar voor een nieuwe stap?

  meer over deze vacature
 • Customer Service Medewerker Contract logistics

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Wij bieden jou de kans om bij een groot logistiek dienstverlener bij 1 van hun vestigingen aan de slag te gaan in een dynamische functie met kans op een vast dienstverband. Kun jij een verantwoordelijke baan aan, waarbij je te maken krijgt met veeleisende klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou.

  meer over deze vacature
 • Medewerker Customer Service Road

  Hendrik-Ido-ambacht MBO Fulltime

  Werken binnen de dynamische wereld van de logistiek in een administratieve positie met ontwikkelingsmogelijkheden op langer termijn? Ben jij accuraat en heeft het wegvervoer en containertransport jouw interesse?  Dan is deze customer service positie echt iets voor jou. Wij komen graag met jou in contact om de positie als ook de organisatie verder toe te lichten.

  meer over deze vacature
 • Customer Service Import

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Als Customer Service Medewerker Import zorg je voor de behandeling van import zendingen. Je houdt de klanten continue op de hoogte van de status van de zending en behandeld eventuele klachten adequaat. Je zal veranwoordelijk worden voor een eigen klantenbestand en er wordt dan ook verwacht dat je zorgdraagt voor de opbouw van een goede klantrelatie.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles