Customer Service Medewerker HandelsbedrijfHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Customer Service Medewerker Handelsbedrijf vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Customer Service Medewerker

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een groothandel in regio Drechtsteden zoekt versterking voor de logistieke afdeling. Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor de gehele logistieke afhandeling en bijkomende administratie van de orders. Je onderhoudt dagelijks contact met klanten/leveranciers en zorgt ervoor dat alle producten tijdig worden afgeleverd. 

  meer over deze vacature
 • Customer Service Commercieel Medewerker

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een organisatie uit Rotterdam (met als core business het verhuren van verschillende soorten wagons voor het railvervoer) zoekt naar een Customer Service / Commercieel Medewerker. In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor (nieuwe) klanten, onderhoud je een relatie met opdrachtgevers en verwerk je nieuwe aanvragen in het systeem. Tevens zorg je ervoor dat alle producten/diensten tijdig worden geleverd. Heb jij ervaring als Customer Service Medewerker en ben je commercieel ingesteld?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles