Customer Service Medewerker HandelsbedrijfHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Customer Service Medewerker Handelsbedrijf vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Control Tower Operator

  Amsterdam MBO Fulltime

  Wij zijn op zoek naar een ervaren Control Tower Operator. Binnen de functie van Control Tower Operator ben je verantwoordelijk voor alle zaken omtrent transport van goederen en de administratieve verwerking hiervan. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het leveren van de beste kwaliteit aan al je internationale klanten. Heb jij een passie voor logistiek, ben je communicatief vaardig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees hieronder dan verder.

  meer over deze vacature
 • Customer Service Executive

  Customer Service Executive MBO Fulltime

  Voor een Internationale Logistieke Dienstverlener zijn wij op zoek naar Customer Service Executive. Binnen deze functie als Customer Service Executive ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden en organiseren van exportluchtvrachtzendingen naar wens van de klant. Ben jij iemand die graag in contact staat met verschillende nationaliteiten? Wil je graag werken binnen een Internationale maar vrij jonge organisatie? En heb je operationele ervaring opgedaan? Dan ben jij de Customer Service Executive die wij zoeken!

  meer over deze vacature
 • Customer Service Medewerker

  Rotterdam-Waalhaven HBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het transport en opslag van koel- en vriestransport is op zoek naar een Customer Service Medewerker. Je onderhoudt dagelijks contact met klanten en alle betrokken partijen, zowel intern als extern. In deze functie is het belangrijk dat je gemakkelijk kunt switchen tussen diverse taken en secuur te werk gaat. Heb jij werkervaring als Customer Service Medewerker en ben jij communicatief sterk aangelegd? Reageer dan snel!

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles