Customer Service Medewerker Export



Hieronder vind je, indien beschikbaar, alle Customer Service Medewerker Export vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Customer Service Medewerker

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener binnen de chemie zoekt meerdere Customer Service Medewerkers. Je onderhoudt dagelijks contact met interne en externe klanten. Hierbij verzorg je de import - en exportzendingen en regel je alle benodigde documentatie en administratie. Heb jij een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal, heb je een actieve werkhouding en ben je op zoek naar een mooie werkplek tussen fijne collega's? Reageer snel!

  meer over deze vacature
 • Customer Service Export Medewerker

  Rotterdam Zuid MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener binnen de shortsea is op zoek naar een Customer Service Medewerker (Export). Je gaat actief zijn op de exportafdeling ter versterking van het team. Je bent verantwoordelijk  voor de exportzendingen (van A tot Z). Dagelijks sta je in contact met klanten, terminals, agentschappen en interne afdelingen om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het is belangrijk dat je snel kunt schakelen en onder druk kunt presteren. Heb jij kennis van export en enige werkervaring binnen de scheepvaart / transport? Reageer dan snel. 

  meer over deze vacature
 • International Forwarder

  Schiphol MBO Fulltime

  Wij zijn opzoek naar een ervaren International Forwarder. Binnen de functie van International Forwarder ben je verantwoordelijk voor alle zaken omtrent transport van goederen en de administratieve verwerking hiervan. Heb jij een passie voor logistiek, ben je communicatief vaardig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees hieronder dan verder.

  meer over deze vacature
 • Customer Service Medewerker

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationaal logistieke dienstverlener zoekt naar meerdere Customer Service Medewerkers. Als Customer Service Medewerker ga je alle zendingen, zowel import als export, begeleiden, stuur je vervoerders aan en houd je contact met externe partijen. Je zorgt er voor dat alle administratie met betrekking tot de transporten wordt afgehandeld. 

  meer over deze vacature
 • Expediteur Zeevracht Export

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Een team van drie expediteurs zoekt een collega bij een internationaal logistiek dienstverlener in Rotterdam-Waalhaven. Ben jij de Expediteur Export die aan de slag kan in dit team en hen wil versterken met jouw kennis/ervaring. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van exportzendingen. Dagelijks sta je in contact met de klant en zorg je ervoor dat eventuele vragen en/of klachten worden behandeld. Je houdt alle betrokken partijen op de hoogte en zorgt voor alle documentatie en douanezaken. Ben jij een specialist op exportgebied en heb je zin om in een internationale (en Rotterdamse) organisatie aan de slag te gaan? 

  meer over deze vacature
 • Expediteur Export

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Staat bij jouw de relatie met de klant ook bovenaan in je dagelijkse werk als Expediteur?! Dan ben jij de persoon die gezocht wordt voor deze klantgerichte Expediteur in Rotterdam. Dagelijks ben je actief met de organisatie van exportzendingen naar wereldwijde bestemmingen. Je onderhoudt contact met o.a. (overzeese) agenten, rederijen, carriers en interne afdelingen. Samen met je collega's informeer je constant de klanten over de lopende zendingen. Ben jij de persoon met minimaal twee jaar werkervaring als Expediteur Export en heb jij zin om (gelijk op een contract) bij dit leuke bedrijf aan de slag te gaan? 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles