Customer Service Medewerker ExportHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Customer Service Medewerker Export vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Operationele Import/Export Medewerker

  Rotterdam MBO Fulltime

  In de rol van Operationeel Import/Export Medewerker ben je verantwoordelijk voor een perfecte serviceverlening naar klanten en partners. Verder draag je de verantwoordelijkheid voor alle operationele en administratieve werkzaamheden en help je mee bij het uitbreiden van het klantenbestand. Ben jij communicatief sterk en klaar voor een nieuwe stap?

  meer over deze vacature
 • Customer Service Medewerker Contract logistics

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Wij bieden jou de kans om bij een groot logistiek dienstverlener bij 1 van hun vestigingen aan de slag te gaan in een dynamische functie met kans op een vast dienstverband. Kun jij een verantwoordelijke baan aan, waarbij je te maken krijgt met veeleisende klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou.

  meer over deze vacature
 • Expediteur Export

  Hoogvliet MBO Fulltime

  Werk jij klantgericht en kun jij een groot account van A tot en met Z voorzien van de nodige hulp? In deze functie bewaak je het gehele logistiek (export) proces en zorg je ervoor dat alle zendingen correct worden behandeld en beschikken over de benodigde documentatie. Het is belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken. Ben jij die persoon mét export-ervaring en wil je in een professionele organisatie werken? 

  meer over deze vacature
 • Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een forwarder uit Rotterdam zoekt naar een ervaren expediteur voor de general cargo afdeling. In deze rol ben je verantwoordelijk voor vooral het export proces van FCL en LCL zendingen wereldwijd. Je monitort het gehele proces, dus behandelt het dossier van A - Z. Je zal werken in een team van 3 collega's en gezamenlijk behandelen jullie de klantenportefeuille. Het is zeer belangrijk dat je al enige ervaring hebt in het werkveld en dat je gedreven genoeg bent om nieuwe dingen te leren en klantrelaties op te bouwen. Je zal dan ook veel verantwoordelijkheid krijgen in deze functie.

  meer over deze vacature
 • Customer Service Export luchtvracht

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener zoekt versterking voor de afdeling Customer Service Export Luchtvracht. Je onderhoud contact met klanten en vervoerders over de voortgang van de transporten en lost eventuele problemen op. Verder ben je verantwoordelijk voor het juist en tijdig verwerken van transportdocumenten.

  meer over deze vacature
 • Manager Export Luchtvracht

  Schiphol-Rijk HBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener in Schiphol-Rijk zoekt een Manager voor de export afdeling. In deze functie ben je dagelijks bezig met het managen en coachen van het luchtvracht team. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de KPI's en zorg je ervoor dat alle zendingen tijdig geleverd worden. Klantgericht werken en ervoor zorgen dat doelstellingen gehaald worden is hetgeen waar jij met jouw collega's dagelijks mee actief bent. 

  meer over deze vacature
 • Medewerker Customer Service Road

  Hendrik-Ido-ambacht MBO Fulltime

  Werken binnen de dynamische wereld van de logistiek in een administratieve positie met ontwikkelingsmogelijkheden op langer termijn? Ben jij accuraat en heeft het wegvervoer en containertransport jouw interesse?  Dan is deze customer service positie echt iets voor jou. Wij komen graag met jou in contact om de positie als ook de organisatie verder toe te lichten.

  meer over deze vacature
 • Logistiek Administratief/Financieel Medewerker

  Barendrecht MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener zoekt een Allround Logistiek/Financieel Medewerker. De organisatie vertegenwoordigt een groot aantal rederijen en verricht alle voorkomende werkzaamheden voor hen. Ter uitbreiding van het team zoeken zij iemand die het huidige team kan ondersteunen met alle administratieve zaken binnen de organisatie.Het betreft een afwisselende functie je ondersteund de verschillende afdelingen binnen de organisatie. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles