Customer Service Medewerker ExportHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Customer Service Medewerker Export vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Control Tower Coordinator

  Schiphol-Rijk HBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener, zoekt een Control Tower Coördinator. In deze functie ben jij samen met je collega's hét aanspreek punt voor de grootste Key-Account. Het is belangrijk dat je sterk bent in het klantcontact en ervoor zorgt dat alles zo efficiënt mogelijk verloopt. Bij eventuele problemen zorg je voor een passende oplossing. Hiernaast biedt je ook ondersteuning aan de accountmanagers. Wil jij actief zijn in een internationale organisatie waar de voertaal Engels is? En vind jij het leuk om alles te regelen voor je eigen klant? 
   

  meer over deze vacature
 • Customer Service Medewerker

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener binnen de chemie zoekt meerdere Customer Service Medewerkers. Je onderhoudt dagelijks contact met interne en externe klanten. Hierbij verzorg je de import - en exportzendingen en regel je alle benodigde documentatie en administratie. Heb jij een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal, heb je een actieve werkhouding en ben je op zoek naar een mooie werkplek tussen fijne collega's? Reageer snel!

  meer over deze vacature
 • Customer Service Medewerker

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener zoekt een Customer Service Medewerker. In deze functie heb je dagelijks contact met de klant omtrent de zendingen van de goederen. Je bent het aanspreekpunt en zorgt dat eventuele klachten zo goed mogelijk worden afgehandeld. Oftewel, je bent verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces en bent de schakel tussen alle betrokken partijen. 
  Ben jij iemand die graag alles tot in de puntjes verzorgt voor je eigen klanten en enige ervaring in een Customer Service rol? Reageer dan snel. 
   

  meer over deze vacature
 • Expediteur Zeevracht Export

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Een team van drie expediteurs zoekt een collega bij een internationaal logistiek dienstverlener in Rotterdam-Waalhaven. Ben jij de Expediteur Export die aan de slag kan in dit team en hen wil versterken met jouw kennis/ervaring. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van exportzendingen. Dagelijks sta je in contact met de klant en zorg je ervoor dat eventuele vragen en/of klachten worden behandeld. Je houdt alle betrokken partijen op de hoogte en zorgt voor alle documentatie en douanezaken. Ben jij een specialist op exportgebied en heb je zin om in een internationale (en Rotterdamse) organisatie aan de slag te gaan? 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles