Customer Service Medewerker ExportHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Customer Service Medewerker Export vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Junior Expediteur

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Voor een logistiek dienstverlener in de omgeving van Schiphol zoeken wij een Junior Expediteur. Deze organisatie biedt jou dé kans om bij hen te starten en te groeien in kennis en ervaring. Je bent één dag per week operationeel (in de loods) en vier dagen per week op kantoor (documentatie, organiseren vervoer en contact met klanten/transporteurs) actief om zo van alle facetten van het vak te leren. Zeer divers én erg leuk! Je komt te werken in een informeel team bij een groeiende organisatie met veel toekomst perspectief. Juist als je alle werkzaamheden onder de knie hebt, ben je de Expediteur die verder kan groeien. Spreekt jou dit aan Reageer dan nu!

  meer over deze vacature
 • Customer Service Medewerker

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener binnen de chemie zoekt meerdere Customer Service Medewerkers. Je onderhoudt dagelijks contact met interne en externe klanten. Hierbij verzorg je de import - en exportzendingen en regel je alle benodigde documentatie en administratie. Heb jij een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal, heb je een actieve werkhouding en ben je op zoek naar een mooie werkplek tussen fijne collega's? Reageer snel!

  meer over deze vacature
 • Customer Service Export zeevracht

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener zoekt een Medewerker Customer Service Export voor de zeevracht afdeling. Je bent het eerste aanspreekpunt van (internationale) klanten en zorgt ervoor dat je hen helpt met alle zaken/vragen omtrent de transporten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het controleren en verwerken van transportdocumenten.

  meer over deze vacature
 • Junior Expediteur

  Rotterdam MBO Fulltime

  In de rol van Junior Expediteur ben je verantwoordelijk voor een perfecte serviceverlening naar klanten en partners. Verder draag je de verantwoordelijkheid voor alle operationele en administratieve werkzaamheden en help je mee bij het uitbreiden van het klantenbestand. Ben jij communicatief sterk en klaar voor een nieuwe stap?

  meer over deze vacature
 • Customer Service Medewerker

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in intermodaal transport zoekt een Customer Service Medewerker. In deze functie zorg jij met je communicatieve vaardigheden voor een goed proces omtrent de transporten. Samen met je collega's verzorg jij een uitstekende service voor de klanten. Je neemt de boekingen aan, verwerkt deze in het systeem en stroomlijnt het verloop van de boekingen. Ben jij communicatief vaardig? Secuur? En ga jij altijd voor de ultieme klanttevredenheid?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles