Contractafwikkelaar / OperatorHieronder vind je alle Contractafwikkelaar / Operator vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Transhipment Operator

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationaal opererend scheepvaartbedrijf zoekt een Transhipment Operator. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de overslag van containers naar de eindbestemming in Europa. Je staat in contact met de klanten, stuwadoors en de douane. Samen met de expediteurs zorg je ervoor dat dit proces zo soepel mogelijk verloopt en waar nodig los je problemen proactief op.

  meer over deze vacature
 • Medewerker Operations

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een grote rederij met een kantoor in Rotterdam zoekt door uitbreiding een Medewerker Operations. In deze functie ben je samen met het export team verantwoordelijk voor het regelen van alle zaken omtrent de boekingen en de documenten die daarbij komen kijken. Jij bent de schakel tussen de vessel planners, terminal operators en de klanten en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. 

  meer over deze vacature
 • Demurrage & Detention Operator

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een rederij met een kantoor in Rotterdam Centrum zoekt een Demmurage & Detention Operator. Samen met het team zijn jullie verantwoordelijk voor het controleren en verwerken van leveranciersfacturen. Het is voor deze functie van belang dat je ervaring hebt in het containervervoer. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles