Commercieel Medewerker Binnendienst / Inside Sales MedewerkerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Commercieel Medewerker Binnendienst / Inside Sales Medewerker vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Inside Sales Luchtvracht

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationale logistiek dienstverlener in regio Rotterdam zoekt ter uitbreiding van het team een Inside Sales Medewerker met kennis op het gebied van luchtvracht. In deze uitdagende functie ben je primair verantwoordelijk voor het opvolgen van sales leads en het doen van cold calls. Je onderhandelt over prijzen, stelt offertes op en verwerkt alle uitkomsten in het CRM systeem. Op deze nieuwe en groeiende afdeling wordt eigen initiatief gewaardeerd, ben je verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand en zijn er ruime doorgroeimogelijkheden. Heb jij operationele kennis op luchtvracht gebied, wil je graag werkzaam zijn in een salesfunctie en ben jij gedreven, energiek en heb je een gezonde dosis ambitie?

  meer over deze vacature
 • Inside Sales Medewerker

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in gekoeld vervoer in regio Rotterdam zoekt ter uitbreiding van het team een Inside Sales Medewerker. Samen met een klein team ben je verantwoordelijk voor het behalen van de commerciële doelstelling. In deze veelzijdige functie ben je primair verantwoordelijk voor het verlenen van een optimale service en het coördineren van klachten om zo de overige sales medewerkers te ondersteunen, je schakelt dagelijks tussen de verschillende interne afdelingen, de accountmanagers in de buitendienst en de klanten. Naast het commerciële en communicatieve zorg jij ook voor een juiste administratieve afhandeling van de sales gerelateerde vraagstukken. Ben jij analytisch sterk, klantgericht en ben je goed in relatiebeheer?

  meer over deze vacature
 • Inside Sales Medewerker

  Moerdijk HBO Fulltime

  Een internationaal familiebedrijf zoekt een Inside Sales Medewerker. In deze functie ben je samen met een klein team verantwoordelijk voor het klantenbestand en binnenhalen van nieuwe klanten. Jij bent degene die de offertes opmaakt, opvolgt en schakelt tussen alle betrokken partijen, dit alles doe je in samenspraak met je directe collega's. Heb jij enige jaren ervaring in een soortgelijke positie of ruime operationele kennis in de containerbranche?

  meer over deze vacature
 • Commercieel Medewerker Railvervoer

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener zoekt een Commercieel Medewerker Railvervoer. Samen met je collega's, Account Managers en Inside Sales Medewerkers, ben je  verantwoordelijk voor het aanbieden van oplossingen binnen het railvervoer. Je hebt dagelijks contact met klanten en leveranciers omtrent de offertes. Als de offertes worden geaccepteerd, zorg je dat je collega's in het buitenland de benodigde informatie ontvangen voor de uitvoering hiervan. Bij eventuele problemen kom je tot een passende oplossing of alternatief. Heb jij een aantal jaren in een commerciële positie en heb je affiniteit met vervoer per rail? Reageer dan snel!

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles