Commercieel Medewerker Binnendienst / Inside Sales MedewerkerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Commercieel Medewerker Binnendienst / Inside Sales Medewerker vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Medewerker In- en outside Sales Noord-Europa

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener uit regio Ridderkerk met een eigen warehouse is op zoek naar een Sales Support Medewerker In deze functie werk je op de afdeling in- en outside sales Noord-Europa. Als er goede resultaten worden behaald is er een mogelijkheid om leiding te krijgen over andere afdelingen binnen de organisatie. Ben jij communicatief sterk en niet bang om te werken met targets?

  meer over deze vacature
 • Commercieel Medewerker Binnendienst

  Rotterdam-Noord HBO Fulltime

  Een Rotterdamse internationale handelsonderneming gespecialiseerd in verpakkingsmaterialen is op zoek naar een Commercieel Binnendienst  Medewerker. In deze klantgerichte functie houd jij samen contact met internationale leveranciers én klanten. Ben jij de persoon die goed de Engelse taal kan spreken en schrijven, administratief sterk én meerdere balletjes omhoog kan/wil houden?! Reageer dan nu hieronder!

  meer over deze vacature
 • Coördinator Inside Sales

  Rotterdam-Botlek MBO Fulltime

  Jij bent cijfermatig sterk en weet klanten aan je te binden. Daarnaast wil jij werken bij een grote tankvervoerder, die waarde hecht aan een prettige werkomgeving en oog heeft voor de ontwikkeling van haar medewerkers. Klinkt het allemaal te mooi om waar te zijn? Solliciteer snel en wellicht kun jij het op kort termijn ervaren.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles