Commercieel Medewerker Binnendienst / Inside Sales MedewerkerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Commercieel Medewerker Binnendienst / Inside Sales Medewerker vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Commercieel Medewerker Binnendienst

  Rotterdam-Noord HBO Fulltime

  Een Rotterdamse internationale handelsonderneming gespecialiseerd in verpakkingsmaterialen is op zoek naar een Commercieel Binnendienst  Medewerker. In deze klantgerichte functie houd jij samen contact met internationale leveranciers én klanten. Ben jij de persoon die goed de Engelse taal kan spreken en schrijven, administratief sterk én meerdere balletjes omhoog kan/wil houden?! Reageer dan nu hieronder!

  meer over deze vacature
 • Coördinator Inside Sales

  Rotterdam-Botlek MBO Fulltime

  Jij bent cijfermatig sterk en weet klanten aan je te binden. Daarnaast wil jij werken bij een grote tankvervoerder, die waarde hecht aan een prettige werkomgeving en oog heeft voor de ontwikkeling van haar medewerkers. Klinkt het allemaal te mooi om waar te zijn? Solliciteer snel en wellicht kun jij het op kort termijn ervaren.

  meer over deze vacature
 • Inside Sales & Marketing Medewerker

  Schiphol MBO Fulltime

  Voor een internationaal dienstverlener in de regio Schiphol zijn wij op zoek naar een Inside Sales & Marketing Medewerker. In deze veelzijdige functie heb je verschillende taken binnen een dynamische groeiende organisatie. Van administratieve taken tot het bezoeken van beurzen en veel meer. Vind jij het leuk om sales- en marketingactiviteiten uit te voeren? Heb jij affiniteit met de transportwereld en social media? Lees hieronder dan verder.

  meer over deze vacature
 • Pricing Analyst

  Schiphol MBO Fulltime

  Voor een groot logistiek dienstverlener in de regio Schiphol zijn wij op zoek naar een Pricing Officer Airfreight. Ben jij goed met luchtvracht tarieven? Werk je graag nauw samen met je collega's en vind je het belangrijk om in contact te staan met carriers en klanten? Lees hier dan snel verder.

  meer over deze vacature
 • Inside Sales Medewerker

  Rotterdam-Botlek MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in intermodale transporten en opslag op het gebied van chemische lading zoekt een Inside Sales Medewerker. In dit informele team zorg je samen met het team voor de afhandeling van binnenkomende opdrachten. Je staat in nauw contact met de vervoerders en klanten en regelt samen met hen de transporten volgens de laatste tarieven.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles