Commercieel Medewerker Binnendienst / Inside Sales MedewerkerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Commercieel Medewerker Binnendienst / Inside Sales Medewerker vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Inside Sales Zeevracht

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Weet jij hoe je tarief-aanvragen van een (nieuwe) klant moet omzetten naar een offerte?! Dan komt een internationale logistiek dienstverlener in Rotterdam-Waalhaven graag in contact met jou. Ter versterking van de zeevracht-afdeling zoeken zij een Inside Sales Medewerker. Jouw ervaring met zeevracht expeditie is heel belangrijk voor deze functie. Zowel op commercieel als operationeel vlak. Jij bent het eerste contact met de nieuwe klant en geeft dit contact door aan de Expediteur (jouw collega) wanneer er een akkoord is op jouw offerte. Ben jij de persoon die weet hoe een nieuwe klant aan zich te binden als Inside Sales Medewerker?

  meer over deze vacature
 • Commercieel Manager

  Moerdijk MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd op het gebied van intermodaal transport voor de (petro) chemische industrie zoekt een Commercieel Manager. Naast het transporteren worden er ook aanvullende diensten aangeboden zoals reinigen en opslag. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van het klantenbestand.

  meer over deze vacature
 • Internationaal Accountmanager

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener en specialist op het gebied van Tankcontainers is op zoek naar een Internationaal accountmanager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het behouden en uitbreiden van je eigen klanten bestand in de Benelux. Je bent ambitieus en zorgt samen met het team dat jullie altijd passende oplossingen vinden voor problemen die ontstaan tijdens de werkzaamheden.

  meer over deze vacature
 • Commercieel Medewerker Binnendienst

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een Rotterdamse internationale handelsonderneming zoekt een Commercieel Binnendienst  Medewerker. In deze klantgerichte functie houd jij samen contact met internationale leveranciers én klanten. Ben jij de persoon die goed de Engelse taal kan spreken en schrijven, administratief sterk én meerdere balletjes omhoog kan/wil houden?! Reageer dan nu hieronder!

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles