Commercieel Medewerker Binnendienst / Inside Sales MedewerkerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Commercieel Medewerker Binnendienst / Inside Sales Medewerker vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Sales Support

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een rederij in Rotterdam zoekt een Sales Support Medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het assisteren van de marketing en sales afdeling van de organisatie. Je hebt dagelijks contact met de klant, leveranciers, vervoerders en verwerkt alle dossiers in het systeem. Ben jij communicatief vaardig en niet bang om de telefoon te pakken?
   

  meer over deze vacature
 • Inside Sales Zeevracht

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Weet jij hoe je tarief-aanvragen van een (nieuwe) klant moet omzetten naar een offerte?! Dan komt een internationale logistiek dienstverlener in Rotterdam-Waalhaven graag in contact met jou. Ter versterking van de zeevracht-afdeling zoeken zij een Inside Sales Medewerker. Jouw ervaring met zeevracht expeditie is heel belangrijk voor deze functie. Zowel op commercieel als operationeel vlak. Jij bent het eerste contact met de nieuwe klant en geeft dit contact door aan de Expediteur (jouw collega) wanneer er een akkoord is op jouw offerte. Ben jij de persoon die weet hoe een nieuwe klant aan zich te binden als Inside Sales Medewerker?

  meer over deze vacature
 • Outside Sales Executive

  Rotterdam Waalhaven MBO Fulltime

  Een middelgrote expediteur in regio Rotterdam-Zuid zoekt een Outside Sales Executive. Samen met je sales-collega's (manager en twee inside sales medewerkers) ben je actief en verantwoordelijk voor de omzet, (nieuwe) volumes en beheer van bestaande en nieuwe klanten voor de organisatie. Je verkoopt logistieke diensten, zoals de organisatie van transporten over zee, door lucht en over weg. Hiernaast de warehousing, supply chain inclusief alle bijbehorende douane-activiteiten. Jouw taak is om in de verkoop buitendienst nieuwe klanten te bezoeken middels eigen acquisitie en met hen, na onderhandeling, tot de deal te komen. De organisatie zoekt een persoon mét sales-ervaring (binnen of buiten) en bij voorkeur aantoonbare kennis van expeditie. 

  meer over deze vacature
 • Inside Sales Medewerker (24-32 uur p/w)

  Rotterdam MBO Parttime

  Een Rotterdamse expediteur is ter uitbreiding van het salesteam op zoek naar een enthousiaste Inside Sales Medewerker. Binnen deze organisatie van 25 medewerkers, werk je nauw samen met vijf directe collega's. Als Inside Sales Medewerker doe je veelal lauwe acquisitie, volg je leads op, houd je contact met klanten, leveranciers en vervoerders en stel je de offertes op. Heb jij enige operationele kennis van expeditie werkzaamheden, ben je commercieel sterk en op zoek naar een uitdagende functie voor 24-32 uur per week?

  meer over deze vacature
 • Inside Sales Medewerker

  Moerdijk HBO Fulltime

  Een internationaal familiebedrijf zoekt een Inside Sales Medewerker. In deze functie ben je samen met een klein team verantwoordelijk voor het klantenbestand en binnenhalen van nieuwe klanten. Jij bent degene die de offertes opmaakt, opvolgt en schakelt tussen alle betrokken partijen, dit alles doe je in samenspraak met je directe collega's. Heb jij enige jaren ervaring in een soortgelijke positie of ruime operationele kennis in de containerbranche? Reageer dan snel. 

  meer over deze vacature
 • Intermodal Business Developer

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een internationaal opererend rederij zoekt een Intermodal Business Developer. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor o.a. de afhandeling van offertes en aanbestedingen omtrent intermodaal transport en de bijbehorende werkzaamheden. Ben jij de persoon die zoekt naar een uitdaging als dit én met zijn/haar kennis van intermodale transport de volgende stap wil zetten? Als Intermodal Business Developer ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het optimaliseren van de interne processen. Uiteindelijk om het beste resultaat te behalen. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles