Commercieel Medewerker Binnendienst / Inside Sales MedewerkerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Commercieel Medewerker Binnendienst / Inside Sales Medewerker vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Inside Sales Medewerker

  Gouda HBO Fulltime

  Een internationale handelsorganisatie in regio Gouda zoekt een Inside Sales Medewerker. In deze veelzijdige functie ondersteun je het team van accountmanagers, zorg jij dat de klanten jullie dienst als zeer positief ervaren en ben je de schakel tussen verschillende interne afdelingen met betrekking tot het verwerken van de klantorders. Ben jij proactief en staat het leveren van een goede service bij jou op één? Dan is deze uitdagende functie perfect voor jou!

  meer over deze vacature
 • Inside Sales Zeevracht

  Regio Ridderkerk MBO Fulltime

  Weet jij hoe je tarief-aanvragen van een (nieuwe) klant moet omzetten naar een offerte?! Dan komt een nternationale expediteur in regio Ridderkerk graag in contact met jou. Ter versterking van de inside sales-afdeling zoeken zij een nieuwe collega. Jouw ervaring met FCL, LCL en wegtransport is heel belangrijk voor deze functie. Zowel op commercieel als operationeel vlak. Jij bent het eerste contact met de nieuwe klant en geeft dit contact door aan de Expediteur (jouw collega) wanneer er een akkoord is op jouw offerte. Ben jij de persoon die weet hoe een nieuwe klant aan zich te binden als Inside Sales Medewerker? Of wil je dit zo graag gaan doen als ervaren Expediteur?

  meer over deze vacature
 • Inside Sales Medewerker

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Een internationale expediteur zoekt een Inside Sales Medewerker. In deze functie ben je samen met een klein team verantwoordelijk voor het klantenbestand en binnenhalen van nieuwe klanten. Jij bent degene die de offertes opmaakt, opvolgt en afstemt tussen alle betrokken partijen, dit alles doe je in samenspraak met de buitendienst en commercieel manager. Heb jij enige jaren ervaring in een soortgelijke positie of ruime operationele kennis in de logistieke expeditie? Reageer dan snel. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles