Commercieel Medewerker Binnendienst / Inside Sales MedewerkerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Commercieel Medewerker Binnendienst / Inside Sales Medewerker vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Commercieel Manager

  Moerdijk MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd op het gebied van intermodaal transport voor de (petro) chemische industrie zoekt een Commercieel Manager. Naast het transporteren worden er ook aanvullende diensten aangeboden zoals reinigen en opslag. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van het klantenbestand.

  meer over deze vacature
 • Logistiek Coördinator

  Moerdijk MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd op het gebied van intermodaal transport voor de (petro)chemische industrie zoekt een Logistiek Coördinator. Naast het transporteren worden er ook aanvullende diensten aangeboden zoals reinigen en opslag. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het organiseren van transporten en ben je ook op commercieel gebied actief.

  meer over deze vacature
 • Commercieel Medewerker Binnendienst

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een internationale handelsonderneming zoekt een Commercieel Binnendienst Medewerker. In deze klantgerichte functie houd jij contact met internationale leveranciers én klanten. In deze functie krijg je veel verantwoordelijkheid en verwacht men van dat jij iets extra's brengt binnen de organisatie. Ben jij de persoon die goed de Engelse taal kan spreken en schrijven, administratief sterk én meerdere balletjes omhoog kan/wil houden?

  meer over deze vacature
 • Intermodal Business Developer

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een internationaal opererend rederij zoekt een Intermodal Business Developer. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor o.a. de afhandeling van offertes en aanbestedingen omtrent intermodaal transport en de bijbehorende werkzaamheden. Ben jij de persoon die zoekt naar een uitdaging als dit én met zijn/haar kennis van intermodale transport de volgende stap wil zetten? Als Intermodal Business Developer ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het optimaliseren van de interne processen. Uiteindelijk om het beste resultaat te behalen. 

  meer over deze vacature
 • Inside Sales Medewerker

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een wereldwijd opererend logistiek dienstverlener in regio Rotterdam zoekt een Inside Sales Medewerker die het kleine en hechte team komt versterken. In deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor het gehele proces, van aanvraag tot offerte. Dagelijks sta je in contact en onderhandel je met verschillende leveranciers en rederijen, je geeft offertes af en beheert je eigen relaties. Ben jij commercieel en heb je operationele kennis met betrekking tot zeevracht?

  meer over deze vacature
 • Inside Sales Airfreight

  Schiphol HBO Fulltime

  Voor een Logistiek Dienstverlener zijn wij op zoek naar een medewerker Inside Sales Airfreight. Binnen de functie van Inside Sales Airfreight ben jij de spil tussen de klant en het bedrijf. Je onderhandeld over tarieven met verschillende partijen, onderhoud relaties met klanten en geeft offertes af en volgt deze op. Ben jij commercieel ingesteld, communicatief vaardig en heb je kennis van de luchtvracht? Vindt je het leuk om te werken binnen een internationale maar vrij jonge organisatie? Reageer dan hier voor de functie Inside Sales Airfreght!
   

  meer over deze vacature
 • Inkoper

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een handelsorganisatie gespecialiseerd in de verkoop van flexibele verpakkingen aan de industrie zoekt een Inkoper. De inkopen vinden grotendeels plaats in het Verre-Oosten en een deel in Oost-Europa. De verkoop vindt grotendeels plaats in Europa. Je komt te werken in een team van drie inkopers en zes verkopers in de buitendienst. Samen zijn jullie verantwoordelijk dat alle orders tijdig verzonden worden en dat de grondstoffen op voorraad zijn. De organisatie heeft een fabriek en warehouse in België waar de eindproducten geproduceerd worden.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles