Commercieel Medewerker Binnendienst / Inside Sales MedewerkerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Commercieel Medewerker Binnendienst / Inside Sales Medewerker vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Commercieel Medewerker Binnendienst

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een internationale handelsonderneming zoekt een Commercieel Binnendienst Medewerker. In deze klantgerichte functie houd jij contact met internationale leveranciers én klanten. In deze functie krijg je veel verantwoordelijkheid en verwacht men van dat jij iets extra's brengt binnen de organisatie. Ben jij de persoon die goed de Engelse taal kan spreken en schrijven, administratief sterk én meerdere balletjes omhoog kan/wil houden?

  meer over deze vacature
 • Inkoper

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een handelsorganisatie gespecialiseerd in de verkoop van flexibele verpakkingen aan de industrie zoekt een Inkoper. De inkopen vinden grotendeels plaats in het Verre-Oosten en een deel in Oost-Europa. De verkoop vindt grotendeels plaats in Europa. Je komt te werken in een team van drie inkopers en zes verkopers in de buitendienst. Samen zijn jullie verantwoordelijk dat alle orders tijdig verzonden worden en dat de grondstoffen op voorraad zijn. De organisatie heeft een fabriek en warehouse in België waar de eindproducten geproduceerd worden.

  meer over deze vacature
 • Accountmanager Global Freight

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een expediteur zoekt een ervaren Accountmanager Global Freight. In deze functie ligt de focus op de uitbreiding van het klantenbestand op het gebied van luchtvracht, zeevracht en wegtransport. Je gaat proactief zoeken naar opdrachten middels (koude) acquisitie, klantbezoeken en netwerkevenementen. Een belangrijk onderdeel is ook het onderhouden van contacten met bestaande klanten. 
  Heb jij ervaring binnen de sales en transport? En ben jij gedreven om nieuwe klanten binnen te halen? Reageer dan snel!

  meer over deze vacature
 • Outside Sales Airfreight

  Schiphol MBO Fulltime

  Voor een Forwarder binnen de regio Schiphol zijn wij op zoek naar een Outside Sales Airfreight Medewerker. In deze dynamische functie ben jij bezig met het scoren van nieuwe business. Samen met het sales team breng je wekelijks bezoek aan minimaal tien klanten, prospect en beurzen. Ben je strategisch vaardig en ben je niet bang om calls te plegen? Dan ben jij de Outside Sales Airfreight Medewerker die wij zoeken.

  meer over deze vacature
 • Teamleider Sales

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een Rotterdamse organisatie (actief als toeleverancier aan de scheepvaart) zoekt een Teamleider Sales. Dagelijks sta je in contact met de klant met betrekking tot het orderproces en bent het eerste aanspreekpunt bij eventuele vragen. Het onderhandelen over tarieven is daar ook een belangrijk onderdeel deel van. In samenwerking met de interne afdelingen, zorg je dat alles soepel verloopt. Als manager geef je leiding aan je 4 tot 7 sales-collega's. 

  meer over deze vacature
 • Commercieel Medewerker Binnendienst

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een wereldwijd opererend logistiek dienstverlener in regio Rotterdam zoekt een Commercieel Medewerker Binnendienst die het kleine en hechte team komt versterken. In deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor het gehele proces, van aanvraag tot offerte. Dagelijks sta je in contact en onderhandel je met verschillende leveranciers en rederijen, je geeft offertes af en beheert je eigen relaties. Ben jij commercieel en heb je operationele kennis met betrekking tot zeevracht?

  meer over deze vacature
 • Commercieel Medewerker Binnendienst

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationaal multimodaal logistiek dienstverlener in Rotterdam zoekt een Commercieel Medewerker Binnendienst. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van offertes en leads om new business te genereren. Je komt te werken in een jong enthousiast team die gedreven is om de beste resultaten te behalen. Dagelijks sta je in contact met klanten en bied je hen de beste service. Ben jij commercieel, administratief en klantgericht aangelegd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles