Commercieel Medewerker Binnendienst / Inside Sales MedewerkerHieronder vind je, indien beschikbaar, alle Commercieel Medewerker Binnendienst / Inside Sales Medewerker vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer jouw favoriete vacatures.

 • Pricing Analyst

  Schiphol MBO Fulltime

  Voor een groot logistiek dienstverlener in de regio Schiphol zijn wij op zoek naar een Pricing Officer Airfreight. Ben jij goed met luchtvracht tarieven? Werk je graag nauw samen met je collega's en vind je het belangrijk om in contact te staan met carriers en klanten? Lees hier dan snel verder.

  meer over deze vacature
 • Inside / Outside Sales Medewerker

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een grote scheepvaart organisatie met een kantoor in het centrum van Rotterdam zoekt een Sales Medewerker. Dagelijks sta je in contact met (potentiële) klanten en zorg je voor een maximum aan boekingen voor alle diensten. Je staat in nauw contact met verschillende afdelingen als ook de andere kantoren van de organisatie. Alle lopende zaken betreft marketing, tarieven en sales verwerk je in rapporten en presenteer je aan het MT.

  meer over deze vacature
 • Sales Support Medewerker

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een rederij in Rotterdam zoekt een Sales Support Medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het assisteren van de marketing en sales afdeling van de organisatie. Je hebt dagelijks contact met de klant, leveranciers, vervoerders en verwerkt alle dossiers in het systeem. Ben jij communicatief vaardig en niet bang om de telefoon te pakken?
   

  meer over deze vacature
 • Inside Sales Zeevracht

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener in Rotterdam Waalhaven zoekt een Inside Sales Medewerker, ter versterking van hun eigen zeevracht-afdeling. Dagelijks ben je actief met de tarief-aanvragen welke je verwerkt tot offertes. Jouw kennis van zeevracht expeditie is heel belangrijk voor deze functie. Je onderhoudt nauw contact met prospects en bestaande klanten op inside sales-gebied. Ben jij de persoon die aan de slag gaat als Inside Sales Medewerker?

  meer over deze vacature
 • Commercieel Manager

  Moerdijk MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd op het gebied van intermodaal transport voor de (petro) chemische industrie zoekt een Commercieel Manager. Naast het transporteren worden er ook aanvullende diensten aangeboden zoals reinigen en opslag. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van het klantenbestand.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles