CargadoorHieronder vind je alle Cargadoor vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Marine Operator

  Rotterdam MBO Fulltime

  Wij zoeken voor onze opdrachtgever een gemotiveerde Marine Operator, die het huidige team komt versterken. Binnen deze zeer dynamische afdeling werk je in ploegendiensten en krijg je veel verantwoording. Geen dag is hetzelfde en jij hebt direct contact met verschillende partijen als het gaat om de short sea activiteiten. Ben jij die pro-actieve en enthousiaste nieuwe collega? Wij komen graag met jou in contact.

  meer over deze vacature
 • Cargadoor Export

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Een shortsea rederij met een kantoor in de Waalhaven zoekt een Cargadoor Export. Door jouw klantgerichte instelling en proactieve werkhouding draag jij samen met het team bij aan een duurzame en positieve groei van de organisatie. Heb jij ervaring met het opmaken van export (douane)documenten, het afstemmen van laadgegevens met terminals & schepen en regel jij zonder probleem de transporten naar (internationale) klanten? Dan is deze organisatie op zoek naar jou.

  meer over deze vacature
 • Transhipment Operator

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationaal opererend scheepvaartbedrijf zoekt een Transhipment Operator. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de overslag van containers naar de eindbestemming in Europa. Je staat in contact met de klanten, stuwadoors en de douane. Samen met de expediteurs zorg je ervoor dat dit proces zo soepel mogelijk verloopt en waar nodig los je problemen proactief op.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles