CargadoorHieronder vind je alle Cargadoor vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Cargadoor

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in shortsea transport zoekt een Cargadoor. In deze functie verwerk je boekingen in de systemen, onderhoud je contact met klanten en regel je alle documenten voor de transporten. Het betreft een tijdelijke functie voor 6 maanden met uitzicht op een vast dienstverband.

  meer over deze vacature
 • Administratief Medewerker Scheepvaart

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationale organisatie, actief als agent in Europa m.b.t. verschepingen in o.a petrochemie en offshore, zoekt naar een Administratief Medewerker Scheepvaart. Dagelijks ben je actief, vanuit het kantoor in Rotterdam, met administratief controleren van scheepsagenten welke actief zijn met inkomende/uitgaande verschepingen voor opdrachtgevers in Noord- en Zuid-Amerika. In verband met een op te zetten kantoor aldaar, is de functie van Administratief Medewerker Scheepvaart van tijdelijke aard. Voor maximaal 6 maanden wordt er iemand gezocht die dagelijks contact heeft (in Engels) met opdrachtgevers/agenten en alles administratief checkt. Jouw kennis van algemene scheepvaart-termen is gewenst. Maar vooral jouw accuratesse, zelfstandigheid en scherpte. Ben jij de Administratief Medewerker die tijdelijk aan de slag wil / kan?!

  meer over deze vacature
 • Medewerker Transport

  Rotterdam MBO Fulltime

  Wil jij werken op een A-locatie midden in Rotterdam en heb jij reeds ervaring in de shipping of forwarding sector? Bekijk het functieprofiel en misschien ben jij de Medewerker Transport, die wij zoeken. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles