CargadoorHieronder vind je alle Cargadoor vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Marine Operator

  Rotterdam MBO Fulltime

  Wij zoeken voor onze opdrachtgever een gemotiveerde Marine Operator, die het huidige team komt versterken. Binnen deze zeer dynamische afdeling werk je in ploegendiensten en krijg je veel verantwoording. Geen dag is hetzelfde en jij hebt direct contact met verschillende partijen als het gaat om de short sea activiteiten. Ben jij die pro-actieve en enthousiaste nieuwe collega? Wij komen graag met jou in contact.

  meer over deze vacature
 • Medewerker Container Administratie

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationaal opererend rederij zoekt een Administratief Medewerker Container Control. Samen met je collega's ben je actief met de monitoring van alle volle en lege containers. Je houdt contact met interne afdelingen met betrekking tot alle containerbewegingen en houdt de containeradministratie up-to-date. Heb jij ervaring bij/met een internationale rederij en is administratie geen probleem voor jou?! Dan ben je de persoon voor de functie van Administratief Medewerker Container Control

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles