Business Development ManagerHieronder vind je alle Business Development Manager vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Junior Business Analyst

  Maasvlakte HBO Fulltime

  Voor een containerterminal op de Maasvlakte zoeken wij een Junior Business Analyst. Je onderhoud contacten met alle afdelingen van het bedrijf om informatie te verzamelen en dit vervolgens te verwerken in rapporten en systemen. Je presenteert je bevindingen aan stakeholders en de Operations Manager. Samen beoordelen jullie de analyses en zorgen dat deze worden opgenomen in de bedrijfscultuur.

  meer over deze vacature
 • Business Developer Logistics

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een grote multinational gespecialiseerd in de scheepvaart zoekt een Business Developer Logistics. In deze functie ben je dagelijks bezig met het analyseren van intermodale transporten en deze gegevens verwerk je in rapporten. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de interne processen en werk je resultaatgericht. Je staat in nauw contact met transporteurs en interne afdelingen om alle lopende zaken te controleren. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles