Business Development ManagerHieronder vind je alle Business Development Manager vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Outside Sales Executive

  Rotterdam Waalhaven MBO Fulltime

  Een middelgrote expediteur in regio Rotterdam-Zuid zoekt een Outside Sales Executive. Samen met je sales-collega's (manager en twee inside sales medewerkers) ben je actief en verantwoordelijk voor de omzet, (nieuwe) volumes en beheer van bestaande en nieuwe klanten voor de organisatie. Je verkoopt logistieke diensten, zoals de organisatie van transporten over zee, door lucht en over weg. Hiernaast de warehousing, supply chain inclusief alle bijbehorende douane-activiteiten. Jouw taak is om in de verkoop buitendienst nieuwe klanten te bezoeken middels eigen acquisitie en met hen, na onderhandeling, tot de deal te komen. De organisatie zoekt een persoon mét sales-ervaring (binnen of buiten) en bij voorkeur aantoonbare kennis van expeditie. 

  meer over deze vacature
 • Intermodal Business Developer

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een internationaal opererend rederij zoekt een Intermodal Business Developer. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor o.a. de afhandeling van offertes en aanbestedingen omtrent intermodaal transport en de bijbehorende werkzaamheden. Ben jij de persoon die zoekt naar een uitdaging als dit én met zijn/haar kennis van intermodale transport de volgende stap wil zetten? Als Intermodal Business Developer ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het optimaliseren van de interne processen. Uiteindelijk om het beste resultaat te behalen. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles