BevrachterHieronder vind je alle Bevrachter vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Bevrachter

  Drechtsteden MBO Fulltime

  Een organisatie in de binnenvaart zoekt een Bevrachter. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bevrachten en plannen van de binnenvaartschepen. Je hebt nauw contact met de opdrachtgevers en verzorgt de offertes voor de klant. Hiernaast verzorg je alle benodigde documenten voor droge lading. Je komt te werken in een klein en enthousiast team. Het is een informele organisatie, waar je alle ruimte krijgt om alle aspecten van het vak uit voeren. Kennis van de Duitse taal is een vereiste. 

  meer over deze vacature
 • Bevrachter binnenvaart

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een organisatie in regio Rotterdam zoekt een Bevrachter in de binnenvaart. In deze functie ben je met een klein team van drie collega's verantwoordelijk voor het bevrachter en plannen van de schepen. Je neemt de opdrachten aan van de klanten, stelt de offertes op en voorziet de schepen van alle informatie en documenten om het transport uit te voeren. Binnen deze informele organisatie krijg je veel ruimte om zelf initiatief en beslissingen te nemen. Ben jij commercieel, verantwoordelijk en vooral erg leergierig om het vak onder de knie te krijgen?  

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles