BaliemedewerkerHieronder vind je alle Baliemedewerker vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Office Assistent

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Een dynamische logistiek dienstverlener in de regio Schiphol is op zoek naar een Office Assistent. Deze organisatie is gespecialiseerd in het geven en organiseren van logistiek gerelateerde opleidingen. Samen met je collega's ben jij verantwoordelijk voor een goed verloop van alle lopende zaken binnen de organisatie. Je ondersteunt commerciële collega's, onderhoudt contact met de klanten en bent verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden. Ben jij de duizendpoot die wij zoeken en denk je graag mee binnen een organisatie? Reageer dan nu!

  meer over deze vacature
 • Medewerker Bookingdesk

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener uit het centrum van Rotterdam zoekt ter uitbreiding van het team een Medewerker Bookingdesk. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het toewijzen, verwerken en opstellen van boekingen en documenten. Dagelijks sta je in contact met klanten agenten en terminals om alle betrokken partijen te informeren over lopende zaken.

  meer over deze vacature
 • Administratief Logistiek Medewerker Op- en Overslagbedrijf

  Rotterdam MBO Fulltime

  Jij hebt reeds enige werkervaring (of stage) opgedaan binnen de haven/transportsector en bent toe aan een (vaste) baan bij een groeiende en informele organisatie. Dagelijks zie jij het werk letterlijk voorbij komen en als belangrijke schakel in het logistieke proces sta jij de verschillende partners te woord. Daarnaast zorgt jou nauwkeurigheid ervoor, dat alles op de terminal vlot verloopt. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles