BaliemedewerkerHieronder vind je alle Baliemedewerker vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Medewerker Chauffeursbalie

  Rotterdam MBO Fulltime

  Voor een opdrachtgever in Rotterdam Botlek zijn wij op zoek naar een administratief en communicatief sterke kandidaat die het bedrijf zal vertegenwoordigen vanaf de chauffeursbalie.
  Je zal werkzaam zijn op twee locaties en bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs, je verwerkt logistieke documenten en beheert de planning.

  meer over deze vacature
 • Terminal Front Desk Medewerker

  Rotterdam MBO Fulltime

  Voor een terminal in Rotterdam zijn wij op zoek naar meerdere Front Desk Medewerkers. Je komt op een nieuwe locatie te werken en zal samen met het team een nieuwe klant gaan voorzien van service. Het gaat om een servicegerichte functie en het is daarom zeer belangrijk dat een dienstverlenende instelling hebt en iedereen op de juiste manier jouw aandacht geeft. Deze werkgever moedigt het volgen van opleidingen en cursussen aan om er zo voor te zorgen dat jij jezelf ook blijft ontwikkelen en zal ze dan ook faciliteren.

  meer over deze vacature
 • Medewerker Bookingdesk

  Rotterdam MBO Fulltime

  Wil jij werken bij een internationale rederij als Medewerker Bookingdesk? Dagelijks ben je verantwoordelijk voor het toewijzen, verwerken en opstellen van boekingen en documenten. Jouw klantgerichte instelling en communicatie in zowel Nederlands als Engels zijn hiervoor belangrijk omdat je vanuit de rederij veel contact hebt internationale klanten en terminals. Ben je de Medewerker Bookingdesk die gezocht wordt?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles