Account Manager / Outside SalesHieronder vind je alle Account Manager / Outside Sales vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Accountmanager Global Freight

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een expediteur zoekt een ervaren Accountmanager Global Freight. In deze functie ligt de focus op de uitbreiding van het klantenbestand op het gebied van luchtvracht, zeevracht en wegtransport. Je gaat proactief zoeken naar opdrachten middels (koude) acquisitie, klantbezoeken en netwerkevenementen. Een belangrijk onderdeel is ook het onderhouden van contacten met bestaande klanten. 
  Heb jij ervaring binnen de sales en transport? En ben jij gedreven om nieuwe klanten binnen te halen? Reageer dan snel!

  meer over deze vacature
 • Outside Sales Airfreight

  Schiphol MBO Fulltime

  Voor een Forwarder binnen de regio Schiphol zijn wij op zoek naar een Outside Sales Airfreight Medewerker. In deze dynamische functie ben jij bezig met het scoren van nieuwe business. Samen met het sales team breng je wekelijks bezoek aan minimaal tien klanten, prospect en beurzen. Ben je strategisch vaardig en ben je niet bang om calls te plegen? Dan ben jij de Outside Sales Airfreight Medewerker die wij zoeken.

  meer over deze vacature
 • Teamleider Sales

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een Rotterdamse organisatie (actief als toeleverancier aan de scheepvaart) zoekt een Teamleider Sales. Dagelijks sta je in contact met de klant met betrekking tot het orderproces en bent het eerste aanspreekpunt bij eventuele vragen. Het onderhandelen over tarieven is daar ook een belangrijk onderdeel deel van. In samenwerking met de interne afdelingen, zorg je dat alles soepel verloopt. Als manager geef je leiding aan je 4 tot 7 sales-collega's. 

  meer over deze vacature
 • Senior Accountmanager Scheepvaart

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een organisatie in de scheepvaart-branche in de regio Rijnmond, actief met eigen terminals en laad- en losmogelijkheden voor container en bulk, zoekt een Senior Accountmanager. Je richt je op new business en brengt de wensen van de (nieuwe) klant zo goed mogelijk in kaart te brengen. Samen met interne afdelingen bereid je de offerte zo goed mogelijk voor om uiteindelijk tot een succesvolle deal te komen. In nauwe samenwerking met de commercieel manager zorg je voor het opstellen van de contracten. Jouw kennis en netwerk van scheepvaart en logistiek is voor deze commerciële buitendienst-functie zeer belangrijk.

  meer over deze vacature
 • Accountmanager buitendienst

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een Rotterdamse logistiek dienstverlener op het gebied van zeevracht zoekt een Accountmanager buitendienst. Je bent als accountmanager verantwoordelijk voor het genereren van new business en het onderhouden van deze contacten. Door het voeren van telefonische acquisitie zorg jij er voor dat je agenda gevuld is met bezoekafspraken, die je vervolgens zelfstandig uitvoert. Wil jij je eigen agenda beheren en werkzaam zijn in een organisatie waarin eigen initiatief wordt gestimuleerd? Dit wordt beloond met goed primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
   

  meer over deze vacature
 • Accountmanager Buitendienst

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener zoekt een Accountmanager Buitendienst. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en bezoek je dagelijks meerdere klanten. Je werkt nauw samen met een een jong en enthousiast sales team om de beste resultaten te behalen. Kan jij goed zelfstandig werken? Ben jij commercieel ingesteld en word je gemotiveerd door uitdagende targets? Reageer dan snel!

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles