Account Manager / Outside SalesHieronder vind je alle Account Manager / Outside Sales vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Medewerker In- en outside Sales Noord-Europa

  Ridderkerk MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener uit regio Ridderkerk met een eigen warehouse is op zoek naar een Sales Support Medewerker In deze functie werk je op de afdeling in- en outside sales Noord-Europa. Als er goede resultaten worden behaald is er een mogelijkheid om leiding te krijgen over andere afdelingen binnen de organisatie. Ben jij communicatief sterk en niet bang om te werken met targets?

  meer over deze vacature
 • Outside Sales Representative

  Rotterdam Centrum MBO Fulltime

  Een internationale rederij is dringend op zoek naar een Outside Sales Representative ter uitbreiding van de Sales Afdeling. Je bent dagelijks actief met relatiebeheer en opbouwen van nieuwe klantenrelaties. Klantenbezoeken zijn ook een essentieel onderdeel van je werkzaamheden. Je komt te werken in een team van 7 personen met ieder hun eigen kwaliteit en expertise. Ben je iemand met een winnaarsmentaliteit en beschik jij over goede communicatieve vaardigheden? Laat het ons weten en stuur je CV door!

  meer over deze vacature
 • Outside Sales Medewerker

  Rotterdam MBO Fulltime

  Voor een expediteur in Rotterdam(zuid) zijn wij op zoek naar een Outside Sales Medewerker.
  Je bent verantwoordelijk voor aanbrengen van new business, het opnieuw benaderen van oude relaties en uitbouwen van het huidige klantenbestand in volumes. Je zal veel ruimte krijgen om op jouw manier de sales te bedrijven en verder uit te bouwen. Vanuit de binnendienst zal je veel ondersteuning krijgen op het gebied van offreren en andere administratieve afwikkeling.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles