Account Manager / Outside SalesHieronder vind je alle Account Manager / Outside Sales vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Outside Sales Logistics

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener in regio Rotterdam-Zuid zoekt een Outside Sales Logistics. Samen met je sales-collega's ben je actief en verantwoordelijk voor de omzet, (nieuwe) volumes en beheer van bestaande en nieuwe klanten voor de organisatie. Je verkoopt logistieke diensten, zoals de organisatie van transporten over zee en over weg. Jouw taak is om in de verkoop buitendienst nieuwe klanten te bezoeken middels eigen acquisitie en met hen, na onderhandeling, tot de deal te komen. De organisatie zoekt een persoon mét sales-ervaring (binnen of buiten) en bij voorkeur aantoonbare kennis van expeditie. 

  meer over deze vacature
 • Inside Sales Medewerker

  Rotterdam-Waalhaven MBO Fulltime

  Een internationale expediteur zoekt een Inside Sales Medewerker. In deze functie ben je samen met een klein team verantwoordelijk voor het klantenbestand en binnenhalen van nieuwe klanten. Jij bent degene die de offertes opmaakt, opvolgt en afstemt tussen alle betrokken partijen, dit alles doe je in samenspraak met de buitendienst en commercieel manager. Heb jij enige jaren ervaring in een soortgelijke positie of ruime operationele kennis in de logistieke expeditie? Reageer dan snel. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles