Account Manager / Outside SalesHieronder vind je alle Account Manager / Outside Sales vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Business Developer Logistics

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een internationale rederij in Rotterdam zoekt een Business Developer Logistics, die dagelijks bezig met de analyse van intermodale transporten en deze gegevens verwerkt in rapporten. Ben jij de persoon die zoekt naar een uitdaging als dit én met zijn/haar kennis van intermodale transport de volgende stap wil zetten? Als Business Developer Logistics ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het optimaliseren van de interne processen. Uiteindelijk om het beste resultaat te behalen. 

  meer over deze vacature
 • Commercieel Manager

  Moerdijk MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd op het gebied van intermodaal transport voor de (petro) chemische industrie zoekt een Commercieel Manager. Naast het transporteren worden er ook aanvullende diensten aangeboden zoals reinigen en opslag. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van het klantenbestand.

  meer over deze vacature
 • Internationaal Accountmanager

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener en specialist op het gebied van Tankcontainers is op zoek naar een Internationaal accountmanager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het behouden en uitbreiden van je eigen klanten bestand in de Benelux. Je bent ambitieus en zorgt samen met het team dat jullie altijd passende oplossingen vinden voor problemen die ontstaan tijdens de werkzaamheden.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles