Account Manager / Outside SalesHieronder vind je alle Account Manager / Outside Sales vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Inside Sales Medewerker

  Moerdijk HBO Fulltime

  Een internationaal familiebedrijf zoekt een Inside Sales Medewerker. In deze functie ben je samen met een klein team verantwoordelijk voor het klantenbestand en binnenhalen van nieuwe klanten. Jij bent degene die de offertes opmaakt, opvolgt en schakelt tussen alle betrokken partijen, dit alles doe je in samenspraak met je directe collega's. Heb jij enige jaren ervaring in een soortgelijke positie of ruime operationele kennis in de containerbranche? Reageer dan snel. 

  meer over deze vacature
 • Intermodal Business Developer

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een internationaal opererend rederij zoekt een Intermodal Business Developer. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor o.a. de afhandeling van offertes en aanbestedingen omtrent intermodaal transport en de bijbehorende werkzaamheden. Ben jij de persoon die zoekt naar een uitdaging als dit én met zijn/haar kennis van intermodale transport de volgende stap wil zetten? Als Intermodal Business Developer ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het optimaliseren van de interne processen. Uiteindelijk om het beste resultaat te behalen. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles