Account Manager / Outside SalesHieronder vind je alle Account Manager / Outside Sales vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Outside Sales Medewerker

  Rotterdam MBO Fulltime

  Voor een expediteur in Rotterdam(zuid) zijn wij op zoek naar een Outside Sales Medewerker.
  Je bent verantwoordelijk voor aanbrengen van new business, het opnieuw benaderen van oude relaties en uitbouwen van het huidige klantenbestand in volumes. Je zal veel ruimte krijgen om op jouw manier de sales te bedrijven en verder uit te bouwen. Vanuit de binnendienst zal je veel ondersteuning krijgen op het gebied van offreren en andere administratieve afwikkeling.

  meer over deze vacature
 • Business Developer Logistics

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een grote multinational gespecialiseerd in de scheepvaart zoekt een Business Developer Logistics. In deze functie ben je dagelijks bezig met het analyseren van intermodale transporten en deze gegevens verwerk je in rapporten. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de interne processen en werk je resultaatgericht. Je staat in nauw contact met transporteurs en interne afdelingen om alle lopende zaken te controleren. 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles