Account Manager / Outside SalesHieronder vind je alle Account Manager / Outside Sales vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Business Developer Logistics

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een grote multinational gespecialiseerd in de scheepvaart zoekt een Business Developer Logistics. In deze functie ben je dagelijks bezig met het analyseren van intermodale transporten en deze gegevens verwerk je in rapporten. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de interne processen en werk je resultaatgericht. Je staat in nauw contact met transporteurs en interne afdelingen om alle lopende zaken te controleren. 

  meer over deze vacature
 • Inside / Outside Sales Medewerker

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een grote scheepvaart organisatie met een kantoor in het centrum van Rotterdam zoekt een Sales Medewerker. Dagelijks sta je in contact met (potentiële) klanten en zorg je voor een maximum aan boekingen voor alle diensten. Je staat in nauw contact met verschillende afdelingen als ook de andere kantoren van de organisatie. Alle lopende zaken betreft marketing, tarieven en sales verwerk je in rapporten en presenteer je aan het MT.

  meer over deze vacature
 • Commercieel Manager

  Moerdijk MBO Fulltime

  Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd op het gebied van intermodaal transport voor de (petro) chemische industrie zoekt een Commercieel Manager. Naast het transporteren worden er ook aanvullende diensten aangeboden zoals reinigen en opslag. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van het klantenbestand.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles