SalarisadministrateurHieronder vind je alle Salarisadministrateur vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Salarisadministrateur

  Drechtsteden MBO Parttime

  Een familie bedrijf in regio Drechtsteden die internationaal actief is als baggeraar zoekt een Salarisadministrateur voor 32 uur per week. In deze functie ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de salarisadministratie van a tot z. Binnen het bedrijf wordt wekelijks verloond en heb je te maken met verschillende diensten. Voor de collega's op kantoor met kantoortijden, maar ook voor de baggeraars die week op week af werken verspreid over de wereld regel jij de salarisadministratie. Ook fungeer je als vraagbaak voor collega's bij de belastingaangifte. Heb jij ervaring als Salarisadministrateur binnen de maritieme sector en/of uitzendbranche en spreekt deze vacature jou aan? Dan komen wij graag met jou in contact!

  meer over deze vacature
 • Salarisadministrateur

  Drechtsteden HBO Fulltime

  Een kleurrijke onderneming zoekt naar een Salarisadministrateur met ervaring binnen de uitzendbranche. In deze zelfstandige functie ben je naast het correct verzorgen van de salarisadministratie ook aanspreekpunt voor vragen met betrekking tot pensioen, verzekeringen en verloning. Heb jij kennis van diverse CAO's én ben jij bekend met de ET regeling?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles