Financieel Administratief MedewerkerHieronder vind je alle Financieel Administratief Medewerker vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Financieel Administratief Medewerker bij een logistieke organisatie

  Regio Rotterdam MBO Fulltime

  Vind jij het een uitdaging om de financiële administratie te verzorgen bij een logistieke organisatie in regio Rotterdam? Met regelmaat zijn er vacatures voor Financieel Administratief Medewerkers om fulltime aan de slag te gaan bij één van de partners actief in de logistiek.

  meer over deze vacature
 • Medewerker Facturatie

  Dordrecht MBO Fulltime

  Een gerenommeerde logistieke organisatie zoekt een Medewerker Facturatie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opstellen van facturen, beantwoorden van vragen en het leveren van een bijdrage aan procesverbetering. Beschik jij over een MBO 4 diploma in financiële richting én minimaal 4 jaar relevante werkervaring?

  meer over deze vacature
 • Financieel & Personeel Medewerker

  Amsterdam MBO Fulltime

  Voor een logistieke dienstverlener binnen de wegtransport zijn wij op zoek naar een Financieel & Personeel Medewerker. Binnen de functie van Financieel & Personeel Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het afhandelen van de facturatie van transportdossiers, debiteuren-, crediteuren- en grootboekadministratie. Maar ook verzorg jij de aanvragen van vergunningen, documenten en assisteren op de planning. Binnen deze veelzijdige functie ben je een schakel tussen verschillende afdelingen. Wil jij werken binnen een internationale organisatie waar een informele werksfeer hangt? Dan is de functie van Financieel & Personeel Medewerker iets voor jou!

  meer over deze vacature
 • Financieel Administratief Medewerker

  Den Haag MBO Fulltime

  Een organisatie in Den Haag, actief in het adviseren van bedrijven in de internationale handel zoekt naar een Financieel Administratief Medewerker. Als Financieel Administratief Medewerker ben je actief met de crediteuren, debiteuren en de facturatie. Samen met de Financieel Medewerker voer jij de gehele financiële administratie. Naast ervaring in de finance is het belangrijk dat je de Duitse taal beheerst. Klinkt dit als de ideale functie voor jou?

  meer over deze vacature
 • Financieel Administratief Medewerker

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener op de Maasvlakte is voor de afdeling financieel op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker met ervaring binnen de logistiek. In deze functie verzorg je de facturatie voor diverse klanten in het binnen- en buitenland. Ook help je mee met de maandafsluiting en stel je diverse rapportages op. Beschik jij over een MBO 4 diploma én minimaal 2 jaar ervaring als Financieel Administratief Medewerker?

  meer over deze vacature
 • Financieel Administratief Medewerker

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een cultureel instituut zoekt voor 6 maanden een Financieel Administratief Medewerker om het team te versterken. In deze functie word jij onder andere verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie, facturatie en het coördineren van werkzaamheden bij de Assistent Financieel Medewerker. Ben jij op zoek naar een functie als Financieel Administratief Medewerker en beschik jij over een HBO diploma en minimaal 4 jaar relevante werkervaring?

  meer over deze vacature
 • Financieel Administratief Medewerker

  Bergschenhoek HBO Fulltime

  Een internationaal handels- en verkoopkantoor in Rotterdam zoekt een Financieel Medewerker met gevoel voor sales. In deze functie ben je na een gedegen inwerkperiode eindverantwoordelijk voor de financiële administratie. Naast het beheren van de crediteuren- en debiteurenadministratie ben je dagelijks actief met diverse commercieel administratieve taken. Beschik jij over HBO werk- en denkniveau, een afgeronde financiële opleiding én heb jij enkele jaren soortgelijke werkervaring?

  meer over deze vacature
 • Controller

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener zoekt een Controller met een hands-on mentaliteit. In deze functie rapporteer je direct aan de Finance Manager en biedt je ondersteuning tijdens het voorbereiden van aangiften. Naast het beheren van de cashflow ben je verantwoordelijk voor de maand- en jaarafsluiting. Ben jij bekend met de logistieke sector, gevorderd Excel gebruiker én heb jij kennis van de Belgische wetgeving en boekhouding?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles